Альбом Техьона й умови Чонгука

1.2K 67 9
                                    

Нова сережка Техьона дзеленькотіла дуже по-дурному. Може, це тому, що швидка хода молодого омеги вже давно переросла в біг, а можливо, в усьому винен капосник Чимін, який, точно знаючи, як вона дратуватиме Те, і подарував йому цю сережку.

Техьон запізнювався рівно на 15 хвилин. А хто винен, що серії того аніме зовсім не розраховані на ще якісь справи його глядачів? От-от, ніхто не винен... Хіба що хитрющі режисери серіалу, що, як і любий Міні, дуже захоплювалися маленькими капощами для всього людства.

Якби міг, Техьон би зупинився посеред вулиці й із усієї сили закричав би про свою нещасну долю. Шансів, що Намджун досі його чекав, майже не було. Як на зло, можливости дізнатися, чи відбудеться зустріч, – теж: певна річ, за балачками із Сокджином ніколи було питати телефон його альфи. Решта ж видів зв'язку обізвалися мовчазними «надіслано» і «востаннє в мережі дві години тому».

А омега ж так сподівався вже сьогодні слухати новий альбом свого улюбленого, найкращого в світі як-його-взагалі-природа-таким-неймовірним-породила-Чонгука!.. І капати слинкою на світлини, які одразу ж благословляють на щасливу смерть, щойно кинеш на них однюній погляд.

Техьон тримався, як міг, і навіть через 2 дні після камбеку не послухав нові треки. Тільки краєчком вуха одне коротесеньке інтро, більше нічого. І,даруйте, це все вже трохи навіває остраху: як лишень від нього юний шанувальник ледь не зомлів, то що ж з ним скоїть усенький альбом?!

Фотки ж своєю звабливістю теж геть не поступалися музиці: подолати неймовірну спокусу можна було єдиним шляхом – видалити твіттер. І закладку в браузері, аби часом не зайти з ноутбука. І взагалі, найліпше було би з кінцями відімкнути вайфай і зовсім не ходити в інтернет. Але – зізнався собі Техьон – не настільки вже він любить інтригу, щоб іти на такі жертви: якось перебуде кілька днів без застосунку-пташки – і досить. 

Техьон не втримався. Одна аватарка Чонгука, а він вже напівмертвий, бо "Єдинорожки пресвяті, його краса лікує рани!.." Так, не втримався. Так. Але ж є ще цілий альбом попереду!

Чонгук увірвався в життя Техьона після свого минулого камбеку. Довгий час омега не розумів, чому ж всі так божеволіють від цього альфи, а потім подивився один його кліп. Ніхто з оточення Те навіть не помітив, як із зарозумілого чувака з купою безголових фанатів Чонгук виріс до звання "Частинка моєї душі".

ДоцвірінькавсяWhere stories live. Discover now