Збентеження Техьона й солодкий момент Чонгука

391 42 12
                                    

«Ти скотина, Чон Чонг», — удруге перечитує повідомлення Чонгук, не кліпаючи та трохи відкривши рота.

Це ще добре, що щелепа взагалі після такого не відпала.

Звісно, неважко здогадатися, яке ім'я ховається за недописаним «Чон Чонг». Навіть думати не потрібно.

Альфа остаточно приголомшений, шокований та здивований. А що? Йому ж хотілося якоїсь креативної відповіді Техьона, от він її і отримав!

Після третього, контрольного, перечитування нарешті приходить усвідомлення змісту повідомлення, і мозок просто вибухає. Його стан зараз дуже нагадує сингулярність, хоча, мабуть, і вона не зрівнялася б з дійством у голові Чонгука.

Але однієї миті айдол усе-таки повільно починає опановувати себе. Поступово насуплені брови повертаються у своє звичайне положення, напружена щелепа розслабляється, пальці, що стискали телефон ледь не до повністю білої шкіри, трохи його відпускають, і спина, до цього рівна, мов струна, природно згорблюється.

Ну не можна ж було й далі лишатися в тому стані?

Вмикається холодний розум, і Чонгук починає шукати в безладі свого мозку раціональні факти та логічні запитання.

Здається, він таки заслужив на це звання. Адже все почалося з його не такої вже й маленької примхи, яку він просто не зміг стримати.

Але чому Техьон нагадав про це саме зараз? Альфа не відкидає, що міг якось неправильно висловитися в попередній частині переписки. Однак він нібито контролював свою мову, зайвого та непристойного не писав. Це була звичайна щира розмова, у якій обидві сторони отримували цікаве спілкування. Тоді від чого саме омега міг засмутитися?

Може, йому не сподобалося запрошення на побачення?.. І чому це? Вони могли б приємно провести час наодинці в якійсь тихій місцині. Наприклад, непогано було б посидіти в одній із затишних кав'ярень чи прогулятися десь нелюдними вуличками. Тим більше, фотки для плану агентства... Вони стали б чудовим бонусом до їхньої зустрічі. Це ж нічогенький шанс повеселитися, врятувати репутацію айдола та ще й отримати купу красивих світлин.

Можливо, це побачення могло б стати початком нової дружби чи навіть чогось більшого (Чонгук таки визнає свою симпатію до Техьона).

Невже омезі подібне не до вподоби?

А раптом Те-Те просто... втомився? У нього сьогодні був аж ніяк не вдалий день, а проблеми сильно виснажують і дратують. Либонь, щось у словах Чонгука могло тригернути омегу й заразом змусити його перекласти провину на альфу.

ДоцвірінькавсяWhere stories live. Discover now