Нова подружка Техьона й вирішення питання Чонгука

316 33 4
                                    

Головне — не забувати, хто він і що потрібно триматися гідно в очах інших. Ні в якому разі не тікати й не ховатися, як-не-як, Те — гордий незалежний омега. (А якщо й не так, то він хоча б надзвичайно старається підтримувати такий образ.)

Кінець кінцем, це лише якась маленька несмілива дівчинка. Їй заледве років десять, вона сама його боїться й не може заподіяти великої шкоди.

Цікаво, а ця манюня що, гуляє тут сама?

Більше ніж ця несподівана зустріч лякає лише думка про те, що цього разу Техьону нескінченно пощастило зі своїм співрозмовником. Згодом же не виключено, що так його перестріне якийсь блогер, журналіст чи натовп збожеволілих фанаток, які не стоятимуть покірно поруч у жаданні пари слів на своє лаконічне запитання. От цього дійсно треба остерігатися.

До речі, парочка з лавки навпроти якось дуже підозріло на них зиркає. З першого погляду можна було б подумати, що це звичайні закохані на побаченні: тендітна омега поруч з кремезним альфою розмовляють собі тихо... Та щось таки непокоїть у їхній звичайнісінькій звичайности.

Настороженість обвиває тіло тонкою ліаною, яка, на щастя, поки що не намагається придушити омегу.

Варто за ними наглядати.

Розуміючи, що терпіння дівчинки в очікуванні відповіді не ждатиме довго, Те швидко розганяє метеликів думок у своїй голові й перемикається на розмову.

— Та ні, ми лише друзі, — хоч усмішка бліднішає, Техьон намагається зберегти рештки оптимістичности, помічаючи, що манюня теж нервує. Вона водить кінчиком туфельки по асфальту, і врешті-решт цей жест розтоплює серце омеги.

Ну хіба можна думати щось нехороше про таке золотко?

— Вибачте, що завадила... — бурмоче співрозмовниця Техьона, і він бачить, що парочка з лавки неподалік так і не відводить своїх очей з інтересом.

Хоч би вони не знали, хоч би не впізнали, хоч би не підійшли!..

— Нічого страшного, — Те говорить якомога підбадьорливіше, щоб дівчинка трохи перестала бути настільки напруженою. Напевно, маленька вже шкодує, що не втримала своєї цікавости. Але ж тут нема нічого страшного!

Бажання заплющити очі тим двом з лавки навпроти нікуди не зникає, однак трохи втрачає свій потужний ефект.

ДоцвірінькавсяWhere stories live. Discover now