Допомога Техьона й розслідування Чонгука

288 33 25
                                    

@jk_official

Агенте Кім, маєте хвилинку?

Чонгук вкотре перечитує це повідомлення, намагаючись об'єктивно оцінити ступінь його абсурдности. Але врешті вирішує, що трохи розважитися ніколи не завадить, та й близькість з омегою все ж дозволяє таку фамільярність.

Тим більше, ця "розвага" допоможе вирішити одне дуже серйозне питання.

На щастя, Техьон майже одразу переглядає повідомлення і набирає відповідь.

@vantae_tae

для вас, агенте Чон, завжди~

Усмішка майже мимоволі з'являється на обличчі, коли альфа перечитує повідомлення від Те. Усе-таки, цей омега дійсно дивовижний. 

Бажання почати втілювати свій план по викраденню й присвоєнню Те-Те в життя прямо зараз заважають тільки якісь бліді відголоски здорового глузду й не доведене до кінця розслідування.

@jk_official

У мене є до вас одне незвичне прохання

А тепер головне, щоб омега не почав думати, що альфа, запудрюючи мізки цією безглуздістю з агентами, використовує його для якихось своїх цілей. Та й «незвичних прохань» з боку Чонгука у їхніх стосунках і так безліч, тому альфа реально сподівається на доведено безмежне розуміння омеги і його гарний настрій (бо без гарного настрою точно покотиться все в прірву).

@vantae_tae

Я вас слухаю

*читаю

Дві фрази від Те знову вселяють надію, що ця операція таки пройде без ускладнень. Поки що події розгортаються за найоптимістичнішим сценарієм.

Усмішка не перестає сяяти на обличчі Чона, поки він мислить над формулювання свого того самого прохання.

@jk_official

Чи не могли б ви мені надіслати що-небудь, написане від руки?

Як не перечитуй, це речення однак звучить непристойно дивно. Треба швиденько надіслати щось, що виправдає чи компенсує незвичність попереднього меседжу.

@jk_official

будь ласка, Техьон-а, я поясню все через певний час

Тільки зараз не став питань, я дуже прошу

Може, кінець кінцем Те-Те таки вдасться зрозуміти альфу? Як-не-як, він відгукувався і на важливіші прохання... Хоча користуватися вдачею Техьона зараз безмірно низько, та іншого виходу в Чонгука нема.

ДоцвірінькавсяWhere stories live. Discover now