Незабутні враження Техьона й таємне місце Чонгука

341 34 6
                                    

@agust_d

Провалився наш план, пухнастику

Чімін все ж кліпає кілька разів перед тим, як протерти очі. Це знову один з його дурнуватих снів чи омезі дійсно пише Мін Юнгі?

Усе тіло огортає дивний страх, а руки ще трохи — і почнуть тремтіти, безвольно підкоряючись невидимій силі. У голові бігає незрозуміла метушня, що змішує думки, почуття й відчуття в одну величезну купу. Разом з тим усередині осідає яскравий подив, а нектар радости заливає собою і серце, і все поблизу нього.

Юнгі, безумовно привабливий, порядний і, здається, взагалі ідеальний у спілкуванні альфа, що лише однією усмішкою змушує почуватися обраним вищими силами (гідним усмішки повелителя цих самих вищих сил), пише йому, звичайнісінькому омезі Чіміну, якому навіть не треба старатися, щоб бути в списку найнезграбніших живих організмів цього всесвіту.

Така увага беззаперечно приємна.

Перші моменти ейфорії навіть забирають згадки про те, що Мін, як-не-як, той самий головний герой потаємних снів безлічі людей, і цілі натовпи ладні витратити останні кошти, щоб тільки побачити його наживо.

Просто чомусь Чімі спершу ввижається, що такого Юнгі знає тільки він. І, якщо чесно, від подібних трохи наївних, теплих мрій хочеться радіти, мов маленькій дитині.

Але дійсність усе-таки жорстокіша. І разом зі зникненням того ефемерного почуття близькості не лише з'являється усвідомлення стандартности «Відома людина-прихильник» в їхніх стосунках, а й ця щаслива несподіванка повертається іншим, трохи зіпсованим боком.

План не спрацював. Виявився невдалим, безглуздим, недоречним і точно не вартим того, аби хтось взагалі про нього знав.

«Мабуть, я не створений, щоб виконувати щось настільки важливе», — градом лине в голові, поки настрій плутається в павутині смутку.

Та боляче, якщо відверто. Як не переконуй себе, а Міні виставив себе недолугим з цим своїм планом. І тут навіть не відомо, що гірше: факт того, що задум не здійснився, чи сором перед Юнгі — безпосереднім свідком цього провалу.

Неочікувано від самоаналізу відволікає телефонне сповіщення.

@agust_d

Тому пропоную забити на все й нарешті піти на побачення

І я зовсім не жартую ^_^

ДоцвірінькавсяWhere stories live. Discover now