Порятунок Техьона й обійми Чонгука

339 35 15
                                    

Перші секунди вірити в це вдається зі складнощами. Купа постів у твіттері все розповідають про якусь позапланову пресконференцію Чонгука (в деяких дописах Техьон чомусь навіть помічає назву свого спального райончику та хоче вже крутити собі пальцем біля скроні), у пості агенції лише «Реєстрацію завершено», а всі сайти з новинами k-pop'у, які омега тільки встиг перевірити, розводять якісь зовсім щасливо-неймовірні сопельки про бажання айдола «зізнатися в усьому самому».

А коли на майданчику під його власним будинком починається ота вакханалія, Те-Те ледь не починає шукати в інтернеті номер телефону найближчої психіатричної клініки. Принаймні його божевільність таки імовірніша за те, що власні очі не граються з ним, посилаючи дивні галюнчики.

Дожився! А Сокджин же з Чиміном казали: «Виходь більше на вулицю! Скоро так з глузду з'їдеш!» От Техьон і з'їхав...

Треба конче піти поставити чайник. Лише гарний міцний чайок тут трохи заспокоїть нестійкі нерви й допоможе в усьому розібратися.

Та вже після повернення з кухні Те помічає, як серед того всього незрозумілого біля його дому з'являється сам Чонгук. І, можливо, омега ще навіть досі адекватний: кілька дзвінків, під час яких Сокджин і Чимін горланять у слухавку «Що там у тебе відбувається?!», усе-таки не спростовують нормальности. Не могли ж вони всі разом водночас поїхати дахом?Ну, хіба ментальний зв'язок між соулмейтами таки існує...

Разом з тим в голові аж стріляє: там, унизу, сам Чон Чонгук, без перебільшень зірка світового масштабу. І він приїхав саме сюди, до купи журналістів і фанатів, які зібралися під твоїм, Техьон-а, будинком. І ти настільки близько, що спустись зі своєї квартири — торкнешся його. І дихаєте ви, можна сказати, практично одним повітрям. І, можливо, це все зараз відбувається через те, що ти, Те-Те, саме ти, подзвонив йому та попросив про допомогу. І Чонгук, мабуть, цієї ж миті відповідає на питання, які спершу повинні були адресуватися тобі. І він справді тебе вкотре рятує, Техьон-і, Чон Чонгук тебе рятує!

Пів конференції омега просто оговтується від шоку. Він спостерігає за всім зі свого віп-місця на підвіконні із широко відкритим ротом і виряченими очима, і лишається тільки сподіватися, що захід колись з'явиться записаним в інтернеті, бо свідомість тихесенько дрімає і все, що зараз відбувається, — то сон крізь мутну плівку.

ДоцвірінькавсяWhere stories live. Discover now