Лист Техьона й прізвисько Чонгука

436 37 15
                                    

У-у-упс!

Зелений чай, щойно розлитий із повнісінької по вінця чашки, починає проявлятися на м'якому ніжно-кавовому килимі. Капосна чашка! Чимін це зрозумів, ще коли місяць тому какао саме з неї обпік собі язика... 

Посудині один вердикт: погана аура. А це дуже, між іншим, серйозно. І загрозливо. 

Ну і що тепер робити?! 

Омега зітхає, а тоді якось на рефлексах, зовсім не замислюючись над діями, тягнеться ніжкою у світлих шкарпетках до найбільшої плями. 

Десь в голові Міні, серед прокльонів горнятка, килима, шкарпеток і своєї координації, пролітає маленьке «невдало» — характеристика геть не співмірна із самою ситуацією. 

Пейзаж «Мокра амеба на тлі килимка» з мініатюри перетворюється на картину більшу. І ні, це не дивна матерія, яка помножує вологу. Це просто дехто був надто замисленим над тим, як би здихатися паскудної чашки.

Ох, таку чорну енергетику, як у неї, ще слід пошукати! Крім того, що килимок зіпсувала, так разом з тим і шкарпетки постраждали. А це ж легендарні шкарпеточки! У Міні в них виходять найестетичніші фотки для всіх соцмереж.

Ось так і завжди: розчарування за розчаруванням, і огортає смуток, і зникає всяке натхнення для роботи.

Чимін у розпачі. Ну як йому виконувати цей важливий другий пункт свого грандіозного плану без правильного настрою?

Омега зітхає, а тоді йде на кухню, щоб перелити чай в інше горня. І його зовсім не бентежить, що шкарпетки залишають ледь помітні вологі сліди. Добре, що він захотів сьогодні чаю без цукру, а то довелося б ще й підлогу мити.

Коли різні труднощі нарешті перестають з'являтися на шляху омеги, шкарпетки лежать десь серед брудної білизни, багатостраждальний килимок сохне прямо під вікном, а майже холодний зелений чай виблискує в улюбленій чашці, Міні сідає за стіл. Тут його чекає та сама надзвичайно відповідальна робота.

На дерев'яній поверхні вже лежить стос білого паперу, а ручки всіх кольорів, які Чимін лише зміг знайти в себе вдома, хаотично розкидані обабіч нього. Це просто теплиця для майбутніх шедеврів, ніц не скажеш! 

Тому зараз головне налаштуватися на правильний лад, аби муки творчості минули менш болісно, ніж коли він минулого разу робив суперважливий проект у Академію. (Омега тоді ще тиждень не міг змити сліди маркерів з рук).

ДоцвірінькавсяWhere stories live. Discover now