Друзі-рятівники Техьона й новий твіт Чонгука

567 52 27
                                    

Те-Те прокинувся, бо йому свербіла п'яточка. Навіть не тому, що він хотів у туалет, ні, ви просто не знаєте, яке зло ця свербляча п'яточка.

Виконавши своє надважливе завдання «Почесати і йти спати», омега раптом згадує, що в нього вимкнений телефон. Потрібно ввімкнути, бо його ж так точно хтось загубить.

Добре, Техьон не сподівався побачити стільки пропущених. І сповіщень про повідомлення з Какао теж. 

Зненацька озвався дверний дзвінок. Кого це до нього в гості завіяло?

– Техьон-і! – з полегшенням видихає Сокджин, щойно Те відчиняє двері, а тоді кидається душити тонсена у своїх обіймах. – З тобою все добре!

Вони стоять практично на порозі: Джин, пригорнувшись до друга й досі не відлипаючи, заспокоюється після нічогенького потрясіння кілька годин тому, а Намджун, зачинивши двері та спинившись під стінкою, тихцем спостерігає.

– Звісно все добре! Хьон, ти чого?

Старший омега випустив Техьона з обіймів і відійшов на крок.

– То ти не бачив твіт? – Джин з підозрою розглядає Те, що миттю похнюплюється, згадавши ту неприємну подію. Якась слизька штука, дуже огидна й бридка, розповзається усередині поблизу його душі. 

Це ще чудово, що він хоч на трохи зміг забути про це.

Техьон хитає головою, зазираючи в очі Сокджину. 

– Бачив...

– Техьон-а, – несподівано мовить єдиний альфа в їхній компанії, і Те відчуває легесенький дотик його долоні на своєму плечі, – пробач мені, будь ласка. Мені дуже прикро... Але це... це була... кхм, умова, за якої б Чонгук підписав би фотобук. Я чесно не сподівався, що він виставить фото.

В очах Намджуна багато жалю. Настільки, що Те й самому стає шкода того. Нехай це було не гаразд, але скидається на те, що Джун і сам став заручником ситуації.

– Нічого страшного, хьон, – Намджун чує оце «хьон», і йому спадає камінь з душі. – Це одна нещасна світлинка, нічого катастрофічного.

Насправжки, це ж лише світлинка, Техьон-і, чому ти переймаєшся? Просто жарт. Він не мав на меті образити Те, а тільки...

А що, як мав? Що, як Чонгук просто познущався з одного з купки тих нещасних фанів, закоханих у нього? Що, як він дійсно такий?

ДоцвірінькавсяWhere stories live. Discover now