Стан Техьона й провина Чонгука

280 31 4
                                    

Палає. Усередині Техьона все так нестерпно палає, що хочеться пірнути в кучугуру снігу чи напитися холодної води. У горлі наче кішки влаштували бійку й вирішили не шкодувати своїх кігтів на нутрощі омеги. Очі так печуть, мов туди потрапила не одна тонна перцю, а поворушити хоч кінчиком пальців — нездійсненна місія, навіть якби Те-Те раптом виявився супергероєм.

І ще... Чому навколо Техьона так сильно пахне Чонгуком? Де він?

Та очі навіть не встигають розплющитися, коли в голові вже ланцюжком починають повзти спогади.

Побачення з Чонгуком. Вони втікають з оранжереї від дощу. Альфа простягує йому свій одяг. Техьон залишається сам у машині, поки Гук іде за речами. А далі...

О ні-ні-ні! А далі нічого! Ні-чо-гі-сінь-ко, бо він заснув у автівці Чонгука!

Чесно, Техьон навіть не здогадувався, що ошелешення — настільки гарний метод для швидкого пробудження після сну.

Миттєво розплющені оченята одразу хапаються за Чонгука, що легко усміхається, дивлячись на Техьона. Але... Як він може так спокійно поводитися, коли ТЕХЬОН ЗАСНУВ НА ЇХНЬОМУ ПОБАЧЕННІ?! 

— Ти вже прокинувся... — м'яко лунає від альфи, й омега не може нічого вдіяти, крім як у своєму надзвичайному шоці не зводити з нього погляду.

Та раптом увага перескакує на інше: машина не їде, що наштовхує на думку про ще не початий рух від будівлі Big Hit, але очі вловлюють зовсім інший краєвид за вікном. Наприклад, цих дерев тут не було, та й дорога мала інший вигляд.

Стійте... Це ж інший район. Вони вже не біля будинку з оранжереєю на даху. А це означає, що...

О НІ-НІ-НІ! Техьон спав настільки довго, що вони навіть встигли приїхати до місця, про яке говорив Чонгук! Вже навіть ремені безпеки відстебнуті!

— Все добре? — несподівано запитує альфа, від чого омега мимоволі здригається. Гук із занепокоєнням розглядає його, немов скануючи, доки думки в голові Техьона вирішують пограти в хованки й розбігтися на всі чотири боки.

— Т-так, — врешті із затинанням хрипко відповідає Те. Становище ускладнює ще й незрозуміла революція всередині організму, яка взяла приклад з думок омеги й приєдналася до акції "Зіпсуй життя Кім Техьону".

 А на часі ж іще вибачення... 

Краще не зволікати.

— Вибач... Вибач, будь ласка. Я не думав, що можу заснути, — слова знаходяться з великими складнощами й так само вимовляються. — Мені дуже шкода, чесно... Просто ця втома і...

ДоцвірінькавсяWhere stories live. Discover now