Розпач Техьона й фани Чонгука

396 41 6
                                    

І хто б сумнівався, що новий день принесе нові проблеми! Чи радше нагадає про старі... Обліковий запис у твіттері. Якби не Чонгук, то не скоро б ще Те про нього заїкнувся. Однак, оскільки "обіцянка-цяцянка"  це трохи не про нього, у переліку завдань сталося вимушене поповнення.

Як там нагадував Чимін: пластир краще зірвати одразу? От Техьон і дослухався: вирішив довго не мучитися з невиконаним дорученням у себе в голові й запланував скинути цей камінь з душі саме сьогодні.

І це не таке вже й легке діло, як може здатися! Після години вигадування нового юзернейму («Видаляю сторінку — видаляю підпис обліківки») та вибору оформлення (неодмінно щось веселеньке, і естетичне, і трохи символічне), омега нарешті береться поповнювати свої підписки. 

Насамперед Чонгук. З ним нині пов'язані менш гарні асоціації, проте Техьон досі захоплюється цим айдолом. Опісля йдуть знайомі та друзі, кілька хороших взаємиць... Фан-аки... Останні — відверто провальна місія, якщо зважати на їхню кількість. Через це до читаних летять усі підряд, що тільки трапляються.

Облаштування нового особистого куточка у тві проходить більш-менш спокійно, тож Те сідає переглядати останні твіти, які пропустив за вчора. 

Аж раптом телефон блимає сповіщенням. Техьона ледь не пересмикує: пише Чонгук. 

«Це твій? @vantae_tae». 

На якусь мить йому кортить відповісти ні й укотре вимкнути телефон. Натомість він надсилає манюнє так. І йде на кухню пити водичку.

Коли ж Техьон повертається, застає свого телефона в припадку: він вибухає сповіщеннями. А кількість читачів на новоствореній сторінці... росте, і росте, і росте...

Що? Це в нього часом не теє... не глюки? 

Та через кілька секунд Техьон помічає сповіщення про нове повідомлення, цього разу вже у твіттері. 

@jk_official

Можна тебе ще дещо попросити зробити?

О ні.

То ось у чім криється секрет злету популярності! Сторінка ще кілька днів тому недосяжного айдола майорить написом Читає вас

Те не розбирає, йому гидко чи тужливо. Просто кривиться. 

@vantae_tae

ДоцвірінькавсяWhere stories live. Discover now