Серйозна розмова Техьона й турбота Чонгука

262 30 12
                                    

 — Не забудь все-таки мені зателефонувати! — Юна кричить уже з коридору біля квартири, де Хосок кидає останні усмішки Техьону та Чонгуку й викликає ліфт. — Або ні! Краще я подзвоню!

Кутики рота Те-Те самі собою розтягуються в іще ширшій усмішці, доки щасливі думки божевільними мушками гудуть у голові. 

Як же це врешті-решт класно! Чонгук таки мав рацію, і все склалося щонайкраще. Друзі альфи виявилися не просто привітними людьми, а тими, з ким за такий короткий час встановився якийсь невидимий зв'язок, тими, хто підтримали й підбадьорили. Подібні прояви взаємної симпатії до Те приносять неабияку радість.

Такий талан, як у Техьона, варто ще пошукати.

— Добре! — відгукується наостанок омега, коли нові друзі з яскравими усмішками махають на прощання руками та під веселі «Па-па!» і «До побачення!» заходять у ліфт, що вже швиденько зсуває свої двері.

Стає тихо. Усюди розцвітає ласкава мовчанка, крихка й полохлива, мов сонячні зайчики. Тому все завмирає: не ворушиться ні Техьон, ні Чонгук. Тільки незримо від двох гарячих подихів тремтить повітря, і пилини плавають на хвилях нечутного протягу.

Мереживно... Момент замерз — усе навколо мариться майстерно намальованою картиною.

Техьон урешті кидає несміливий погляд на Чонгука, що й досі вдивляється крізь незачинені двері кудись у коридор. 

Хі-хі, а це непогана можливість його порозглядати!

Те докладає найбільших старань, аби хитресенька посмішка від витівки не розтеклася обличчям, і крадькома зиркає на альфу.

Ох, це обличчя! З такого бездоганного профілю тільки скульптури ліпити!

Погляд мимохіть тицяється об трішечки бліді губи Чонгука. Власні вуста мимоволі привідкриваються, і починає нестерпно кортіти прикусити нижню зубами.

Напевно, на смак ті губи просто...

Гей, Техьон-і, а про що це ти думаєш?

Та не встигає він дати собі кілька уявних ляпасів, як наступної миті очі перебігають угору й несподівано спотикаються об погляд альфи навпроти. 

Тілом мовби пробігає струм.

В очах Чонгука — химерні полиски ніжності, мажорні нотки радощів, тіні незрозумілої впевненості та прозорий відгомін гостроти. 

ДоцвірінькавсяWhere stories live. Discover now