Емоції Техьона й селка Чонгука

406 47 3
                                    

@vantae_tae

Я вже можу говорити

@jk_official

Добре, зачекай хвильку.

Техьон відверто не розуміє, навіщо це Чонгуку. Його теперішня поведінка дуже розбігається з тією, яка була лише вчора. Може, айдол тоді був стомлений, а тепер виспався уночі й подобрішав?

Поки чекає чогось від альфи, омега не знає, куди себе подіти. Не відпускають і ранкові звісточки зі знущаннями — укупі ще те завдання на стійкість. Токсичні компліменти роз'їдають не гірше за кислоту, змушуючи зануритися в обеззброєну душу, і тут вже навіть найсильніші опускають руки.

Однак, на диво, за останні півгодини повідомлень від гейтерів поменшало. Нарешті зорі стали на бік Техьона? Його почули якісь вищі сили й стерли кривдникам усі погані думки? 

А може — ні, ну цілковитий абсурд! — агенція Чонгука нарешті почала якось діяти? 

Добре, найімовірніше, що то все ж були зорі. Хіба тим поважним дядечкам є діло до моральної шкоди якомусь нещасному омежці?

Від фантазування про зменшення гейту, обридлого до нудоти, відриває пищання телефона. Пише Чонгук.

@jk_official

Я вже тут *(^o^)*

Я вже тут *(^o^)*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Оу. До таких селок Техьон не був готовий.

А Чонгук точно людина, а не якесь божество, що прийшло в цей світ вбивати нещасних людей своєю ідеальністю?

Очі не кліпають, роздивляючись кожну пилинку на фотографії. У роті більшає слини, і після ковтання її не меншає. З'являється легкий лоскіт у грудях, коли тамується подих. Губи раптово пересихають, тому їх страшенно хочеться облизати. Погляду не відвести, неможливо ворухнутися.

Те хочеться сховати цю селку, присвоїти й ніколи нікому не показувати. «Яка краса...» — крутиться у голові нескінченна платівка.

ДоцвірінькавсяWhere stories live. Discover now