Вплив Техьона й думки Чонгука

466 42 2
                                    

Чонгук знав про свій не найсолодший характер, але що з ним скоїлося цього разу — він і гадки не мав. У голові — порожнеча, на душі — цілий вінегрет з найогидніших почуттів. 

Це геть не те, що він мав на увазі під «бути ближчим до моїх Cookies».

Боги, що ж ним керувало в той час? Від постійного напруження зірвали дах емоції? Магнітні бурі? Зурочили антифанати? Ним заволоділи невідомі сили? Чи зійшов з глузду від своєї музики?

Айщ, як узагалі можна було поводитися настільки причмелено? 

У цій ситуації за розум варто було взятися ще після першого твіту, та затьмарення так швидко не відійшло. Ба більше — змусило цвірінькнути наступний пост. Навряд той «жалібний» твіт (він дійсно написав «крихітко»?!) припав Техьону до душі...

О так, настільки дурних вчинків Чонгук ще ніколи не робив! Точно один з найбільш пришелепкуватих.

Досі гірчать згадки про телефонну розмову з Техьоном. Для таких балачок Чонгуку точно треба було дочекатися нормального настрою, аж ніяк не марнувати все з тим паскудним. Не варто було так говорити з Те, і вже тим більше переказувати плани агенції.

Техьон не справляє враження людини, пристосованої до подібних вибриків долі. Куценький шматок інформації, що дійшов до Гука ще під час підписування альбому, містив саме тепло — подарунок мав стати грудочкою радости для людини-сонечка.

Із самісінького початку не слід було навіть замислюватися над витівкою на кшталт цієї, і це стосується взагалі будь-кого. Тепер же, з Те в ролі жертви, Чонгук почувається цілковитим гівенцем. 

Ще б пак Техьон так звучав! 

Свербить язик попросити вибачення за саме вибачення. А тоді ще раз просто попросити вибачення за все. І наостанок перепросити ще зайвий раз, аби вже з кінцями.

І подякувати за його адекватність. Можливо, скандалу між ними обома не сталося, бо Техьон дійсно-таки настільки хороша людина. А може, на це вплинуло знайомство з Намджуном, перед яким опісля омезі було б соромно не менш, ніж перед рештою своїх хьонів. 

Інші б на його місці взагалі могли мститися айдолові, використовувати його чи навіть шантажувати, вимагаючи дістати зірку з неба. 

З Техьоном взагалі все склалося настільки добре, наскільки могло скластися за їхніх обставин. А от з керівництвом мороки трохи додалося.

ДоцвірінькавсяWhere stories live. Discover now