Знайомство Техьона й ревнощі Чонгука

266 32 3
                                    

Коли рука Техьона в долоні Чонгука справді починає тремтіти, альфа ледве стримує себе, щоб не схопити омегу у свої обійми, не відвести в якусь затишну кімнату (спальня, наприклад, цілком підійде) і не втішати його до нескінченності солодкими поцілунками. Та, на жаль, реальність — панна доволі норовлива й аж ніяк не налаштована на задоволення для якихось там Чон Чонгука з Кім Техьоном. Тим більше, на виконання бажань цього ж Чона. 

Попереду тільки чергова доба шаленого графіка. Ніяких тобі обіймів, ба навіть присутність Техьона поруч скоро скінчиться.

А наразі ще й зустріч з Хосоком та Юною. Тому «Ш-ш-ш, я ж тебе нікому не віддам, чого ти боїшся?» з думок альфи так і залишається несказаним, а єдине, чим зараз Чонгуку вдається підтримати Техьона, — підбадьорливі усмішки, тендітна долонька в руках і погляди, сповнені впевненості у найкращому розвитку подій.

За рогом цієї стіни вже вітальня.

«Я поряд», — чітко читається в погляді, доки Чонгук стискає чужі пальчики востаннє перед тим, як Те виплутує їх з долоні альфи.

— Але ж це мав би бути твій вихідний! Мені варто поговорити з директором? — чується обурений голос Хосока, коли вони опиняються у просторій залі. Парочка стиха перемовляється на канапі біля вікна, де їх осяюють ще невагомі промінці сонця з велетенського панорамного вікна.

В центрі кімнати айдол стримано кахикає. На звук одразу обертається дві голови, що з перших секунд починають зацікавлено розглядати нового знайомого.

— Добрий ранок! — врешті, відігнавши таку недоречну зараз паніку, ввічливо кланяється Техьон. І нині він такий ніжно-розгублений, тендітно-крихітний та чарівно-сором'язливий, що Чонгука просто вражає своя витримка: інстинкти безупинно горланять якнайшвидше заспокоїти свого омегу, подарувати йому комфорт і безпеку, огорнути затишком, турботою та любов'ю.

Однак уже через півсекунди айдолу доводиться змагатися з іншою стороною своєї сутності.

Штрик!.. Штрик!..

Щось гостре й неприємне по-дивному сильно колеться...

Чонгук спершу навіть не здогадується, що це таке й чому він реагує саме подібним чином на звичайні дії. Це ж лише як завжди емоційний Хосок, який підстрибує й у захопленні голосно сплескує в долоні.

ДоцвірінькавсяUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum