Idee

37 1 0
                                    

Wat leuk dat je dit boek (of eigenlijk bundel) heb aangeklikt! Veel plezier met het lezen.

Ik schrijf veel verhalen, maar dan bedoel ik niet vijf ofzo, maar echt tientallen.

De helft van deze boeken heb ik ook niet afgeschreven (misschien ooit wel?).

Een kwart zijn wel af en daar ben ik dan ook echt trots op, deze boeken toon ik op WattPad. Kijk maar op mijn account voor deze geweldige boeken!

Het andere kwart is ook af, alleen vind ik deze verhalen te kort om ze echt als apart boek te publiceren. Dus daarom heb ik dit boek, of eigenlijk boekenbundel gemaakt waar ik deze korte verhalen in publiceer.

De meeste van deze verhalen zijn al heel oud. Zo heb ik op mijn zesde een verhalenbundel geschreven. Deze verhalen zijn over het algemeen niet de beste verhalen (maar misschien wel leuk om te publiceren? Let me know). Één van deze verhalen heb ik wat beter gemaakt toen ik dertien was en dat is ook mijn eerste verhaal in deze bundel)

Het zijn allemaal verschillende verhalen die ook weer per hoofdstuk worden geschreven. Ik ben zo vriendelijk om deze verhalen op een bepaalde manier in te delen en dat leg ik hier en nu uit.

~

Als het eerste hoofdstuk online komt (dat is dus vrijdag 1 mei 2020 om 16:00) zie je het duidelijk, dit boek heet het warenhuismysterie en ik leg het dus uit aan de hand van dit verhaal.

Eerst een apart hoofdstuk, die noem ik in dit geval deel 1. Bij het tweede verhaal dus deel 2 enzovoort.

Daaronder zet ik dus de titel en een korte beschrijving.

Een hoofdstuk in dit korte verhaal zet ik neer als 1.1 (voor het eerste hoofdstuk van elk nieuw verhaal hoeven jullie dan gelukkig geen week daarop te wachten) dat volgt met 1.2 en een nieuw verhaal begint met 2.1 enzovoort.

~

Wat regeltjes:

- Kopieer niets en al helemaal niet zonder mijn toestemming.

- Ga ervan uit dat de meeste verhalen lang geleden geschreven zijn, daardoor is de taal soms wat raar en er kunnen wat foutjes in zitten. Voel je vrij om te zeggen dat er fout in zit, zo kan ik alleen maar beter worden in het schrijven.

- Na het lezen van deze regeltjes zet maar even kaas in de reacties, dan weet ik namelijk zeker dat je de regels hebt gelezen.

- Als je één (of meerdere) verhaal meerdere malen hebt gelezen ga dan geen spoilers geven. Dan verpest je het alleen voor anderen die het voor de eerste keer lezen.

- Als je één (of meerdere) verhaal heel leuk vindt vergeet dan niet te stemmen. Het hoeft niet maar ik zou het wel waarderen.

- Misschien vind je dat een verhaal te kort is, dan kan je mij altijd vragen om een extra deel te maken maar je moet niet verwachten dat ik dit dan ook echt doe.

Short StoriesWhere stories live. Discover now