3.4

3 1 0
                                    

Thuis staat het eten klaar. Het is wraps, dat is het vieste wat er bestaat. Maar het is het lievelingseten van haar stiefzus.

'Zeg Eline,' zegt haar stiefmoeder aan haar stiefzus, 'Ga jij vanavond met Max dansen? Jij vindt hem toch zo leuk?'

'Ja maar natuurlijk, mam,' zegt ze, 'Trouwens Mara, ben je al bijna klaar met het huiswerk?'

'Ja,' zegt Mara denkend aan Max, de knapste jongen van de hele school, iedereen is verliefd op hem. 'Ehh... nee, bedoel ik.'

Na het eten gaat haar stiefzus naar het schoolfeest. Even later gaat Mara ook, ze zegt tegen haar stiefmoeder dat ze bij een vriendin huiswerk gaat maken want Mara weet nu al dat zij eigenlijk niet van haar moeder mag. Ze wil altijd het beste voor haar dochter. Als ze bij het schoolfeest is trekt ze haar kleren aan in het toilet, zodat niemand haar ziet.

Als ze naar binnen komt, komt Max meteen naar haar toe. Hij vraagt of hij met haar mag dansen. Natuurlijk wilt ze met hem dansen. Max trekt haar de dansvloer op en even later dansen ze. Ze dansen de hele tijd. Als het muziek is afgelopen probeert Max haar te zoenen, Mara zoent hem terug. Het is haar eerste zoen en dan ook nog eens met Max, de leukste jongen van de school. Na een tijdje ziet Mara dat het al 10 voor 12 is. Ze schrikt en zegt dat ze moet gaan. Ze pakt haar jas, alleen heeft ze niet door dat haar telefoon uit haar zak valt. Max ziet dat haar telefoon valt. Hij pakt hem op en roept dat haar telefoon is gevallen maar het is al te laat. Ze is al verdwenen.

Short StoriesWhere stories live. Discover now