1.9

6 1 0
                                    

De volgende ochtend wordt er om 11 uur aangebeld bij Mirthe thuis, de meiden slapen nog en de vader van Mirthe, die de ochtendkrant aan het lezen is, doet open. Het is een onbekende jongen en hij vraagt of hij naar Mirthe kan. De vader haalt Mirthe, ze is nog heel moe en is dus heel moeilijk het bed uit te krijgen. Maar na een tijdje is ze eindelijk wakker. Haar haren zijn verwilderd.

Ze doet haar ogen open, ze denkt dat ze droomt maar dan realiseert ze dat het echt is. Tom staat er, de enige echte, met wie ze gisteravond heeft staan zoenen. Hoe komt hij hier? Hoe weet hij haar adres? Wie heeft hem binnengelaten? Al die vragen gaan door Mirthe heen. Ineens is ze klaar wakker.

'Hey,' zegt Tom, terwijl hij haar een kus geeft. Mirthe zegt hem gedag terug en ze zegt wat ze gisternacht op het journaal heeft gezien.

Op dat moment gaat de telefoon van Amber af, ze wordt gebeld, door Mark. Mirthe neemt niet op want het is privé. Even later wordt Amber ook wakker. Ze kijkt op haar telefoon en ziet dat Mark haar heeft gebeld. Mark neemt gelijk op, hij vraagt of ze thuis is en ze antwoord dat ze bij Mirthe is, maar Amber zegt Mark mag best komen als Amber het Mirthe heeft gevraagd. Als ze het gesprek heeft opgehangen ziet ze naast Mirthe een jongen.

'Hey Mirthe,' zegt Amber, 'wie is dat?'

'Dit is Tom, ik heb hem een aantal dagen geleden op bijzondere wijze ontmoet.' Mirthe vertelt het hele verhaal en zegt dat ze verkering met hem heeft.

Mirthe en Amber zijn heel blij dat ze heel toevallig op dezelfde avond hun eerste verkering hebben gekregen.

A/N: En ze leefde nog lang en gelukkig... 

Wat vonden jullie ervan? Let me know. Volgende week een nieuw verhaal.

Short StoriesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora