1.4

5 1 0
                                    

De volgende ochtend komt Mirthe aan bij haar oude basisschool. Amber staat er al.

'Hee!' Schreeuwt Amber. 'Waar bleef je nou? Ik sta hier al een tijdje.'

'Sorry,' zegt Mirthe, 'ik had me verslapen, wekker niet gezet. Heel raar allemaal want normaal zet ik mijn wekker wel.' Ondertussen fietsen Mirthe en Amber naar school.

'Nou ja, Mirthe. Het geeft niet. Heb jij een beetje goed geleerd voor Engels?'

'Ik ken het wel, maar ik heb er eigenlijk niet echt mijn best op gedaan. Ik had vannacht wel een hele rare droom. Wil je die horen?' Zegt Mirthe tegen Amber.

'Zeg maar, ik heb alleen zelf niet geleerd voor Engels, ik ken het zo slecht. Waarom moet mevrouw Schuurman ook een stomme Engels toets geven? Oké, vertel!'

'Ik droomde vannacht dat ik naar de bijenkorf ging en ik ging daar tussen de kleding zitten, ik zag een hele enge heks..' maar Mirthe wordt door Amber onderbroken.

'Die heks is sowieso mevrouw Schuurman die die stomme toetsen opgeeft.' De meiden moeten lachen, na een tijdje gaat Mirthe weer verder.

'Er was daar een jongen die met mij ging dansen. Dat was de droom, ik vind hem heel raar.'

'Heel raar, was die jongen niet heel toevallig Mark?'

'Hahah nee.' Ze praten de rest van de route naar school over Mark en het schoolfeest. Mark is de enige leuke jongen op school en iedereen is verliefd op hem. Ze zal nooit de kans krijgen om met hem iets te gaan doen. Er zijn genoeg veel leukere meisjes bij haar op school.

A/N: Oehh, wat denken jullie? Is het echt een droom of is het echt? Laat het weten en wat vinden jullie van dit verhaal? Hopelijk is het een beetje leuk.

Short StoriesWhere stories live. Discover now