1.6

3 1 0
                                    

Even later gaat het licht weer aan. Mirthe is weer opgelucht. Ze kijkt naar Tom, die raar kijkt en wijst naar voren. Mirthe draait om en ze ziet wat Tom zien. Het is die verdomde heks weer en ze schrikt voor de zoveelste keer.

'Aha, dus jij bent die inbreker,' zegt ze geïrriteerd, 'ik dacht als zoiets, laatst deed jij ook al zo raar. Jullie moeten eruit.' Ze loopt naar beneden met Mirthe en Tom, Mirthe vindt dit raar. Ze maakt een gebaar naar Tom omdat ze wil weten wat hier allemaal gebeurd maar hij weet het ook niet. De heks stuurt Mirthe en Tom het gebouw uit.

'Ik geef jullie een deal,' begint ze, 'als jullie voor 12 uur 's nachts nog niet hier terug zijn word jij ook een paspop. Maar als jullie wel terug zijn voor 12 uur blijf jij mens en word jij ook een mens. Tom, jouw vader wordt de directeur van dit filiaal. Ik word dan een paspop.' De heks doet zo snel als ze kunt de deur dicht. Mirthe en Tom staan op straat. Ze gaan naar een rustig plekje. Daar gaan ze dansen. Mirthe weet niet voor hoelang. Maar het lijkt wel alsof de tijd heel snel gaat. Op een gegeven moment luidt de Nieuwe Kerk.

A/N: oeh, gaat het ze lukken???
srry trouwens dat ik weer zo laat ben

Short StoriesWhere stories live. Discover now