1.2

9 1 0
                                    

Op een gegeven moment voelt ze zich aangetrokken tot de paspop, het geeft Mirthe een apart gevoel. Daarom neem Mirthe een besluit en Mirthe gaat naar het warenhuis. Ze zegt tegen haar moeder dat ze bij Amber huiswerk maakt. Van haar moeder mag ze altijd naar Amber. Dat geeft soms een voordeel maar heel vaak is dat ook irritant.

Als ze haar fiets heeft gepakt appt ze Amber, ze zegt dat ze Amber als smoes gebruikt voor haar moeder. Amber appt terug dat het prima is en ze wilt weten waarom ze Mirthe in bescherming moet nemen als voorbeeld vraagt ze of het voor een jongen is. Mirthe reageert niet op het appje van Amber terwijl ze haar telefoon uitzet en daarna fietst ze snel weg.

Als ze bij het warenhuis is gaat ze met de lift naar boven want ze heeft geen zin om weer die vijf verdiepingen te lopen. Vervolgens verstopt Mirthe zich tussen de kleren, ze wilt weten wat er aan de hand is. Even later hoort ze een bel, er wordt gezegd dat de winkel gaat sluiten. Mirthe vind het wel spannend, ze is nog nooit 's nachts in een winkel geweest, als de winkel is gesloten blijft ze nog wel even tussen de kleren zitten want ze is bang dat ze wordt gesnapt. Precies dan hoort Mirthe iets en dan komt er iemand aanlopen. Mirthe schrikt ervan. Wat doet die hier?

A/N: Oeh, spannend! Wie zou het zijn?
Btw heel erg srry dat ik zo laat publiceer, was het glad vergeten. Ik hoop dat het niet erg is maar om jullie te troosten gooi ik de volgende ook meteen online.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Laat het dan weten😊

Short StoriesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu