▪︎ 12 ▪︎

4.5K 313 164
                                    


Kalbim Seni Sevdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kalbim Seni Sevdi

▪︎ 12 ▪︎

▪︎ Duyurulardan haberdar olmak için beni buradan takip etmeyi, destek olmak için de yıldıza basmayı unutmamanızı dilerim.

İyi okumalar!

"Ağabey?"

Yıllardır yüzünü bile göremediği müstakbel eşine odaklanmış olan adam duyduğu tanıdık sesle dikkatini o yöne vermiş gördüğü suretle gülümsemesi yerini hayret dolu bir ifadeye bırakmıştı.

"Çağlar?" diye şaşkınlıkla karşısında duran kardeşine baktığında salondaki herkesin üstünde büyük bir şaşkınlık vardı, özellikle Yeliz bu durum yüzünden kafayı yiyecek raddeye gelmişti. Birinin köşeden çıkıp 'Kameraya el sallayın' diyerek bunların kötü bir şakadan ibaret olduğunu dillendirmesini bekliyordu.

"Senin ne işin var burada?" diye aniden aklındakini sözcüklere döküp dışa vurduğunda aslında sorunun cevabını bildiğini fark etti, genç adam. Yeliz'in kabuslarına dönen adamın ağabeyi olduğu ayan beyan ortadayken kendini aksine inandırmaya çalışması boş bir çabaydı sadece.

Adam kardeşini kendine çekip kısa bir sarılma faslı gerçekleştirdikten sonra kardeşinin sorusunu havada bıraktığını fark ederek "Sizin pek durumlardan haberiniz yok ama bu güzel kız benim nişanlım." dedi, annesinin haberi olmadığını belirterek. Ardından koltuğun boş tarafına ilişip kolunu kızın omzuna dolayarak kendine çekti.

"Sen neden buradasın?" diye gülümseyerek sorup ardından "Yoksa Yeliz'in arkadaşı mısın? Doğru ya ikinizde İstanbul'da okumuştunuz," dedi. Sonra sanki yeni hatırlamışçasına kaşlarını hafif çatıp "Gerçi sene farkınız var diye biliyordum." diyerek durumu anlamlandırmaya çalıştı.

"Siz tanışıyor musunuz?" diye sordu Pelin hâlâ üstünden atamadığı şaşkınlığıyla.

"Çağlar benim kardeşim."

"Sen tek çocuk değil miydin?" Bu seferki soru olayları anlamlandırmaya çalışan Hilmi Beyden gelmişti.

"Babalarımız ayrı, ben babamın yanında o annemizin yanında büyüdüğü için, bir de ayrı şehirlerde olunca buradaki pek kimse bilmez kardeşim olduğunu."

Yeliz üstündeki şaşkınlığı biraz olsun atmayı başardığında Çağlar'ı göz ucuyla kontrol edip adama döndü.

"Ne yapıyorsun sen?" diye fısıldayarak adamın kolunu ittirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.

Berkant kızın omzundaki elini biraz daha sıkılaştırarak "Ben seni çok özledim güzelim yoksa ben özlediğim kadar özlenmemiş miyim?" diye sordu.

Kalbim Seni SevdiWhere stories live. Discover now