▪︎ 13 ▪︎

5.3K 320 131
                                    


Kalbim Seni Sevdi

▪︎ 13 ▪︎

🎼Eylem Aktaş - Hatırla Sevgili🎶

▪︎ Duyurulardan haberdar olmak için beni buradan takip etmeyi, destek olmak için de yıldıza basmayı unutmamanızı dilerim.

▪︎Küçük bir not daha; bu bölüm itibarı ile ithafları bir önceki bölümdeki yorumların sahiplerinden seçerek yapacağım bilginize!

İyi okumalar!

Kalp kırıklıklarına sebebiyet veren, hüsranla sonlanan yaşadıkları o elem dolu günün ardından Yeliz daha bir suskunlaşmış kendi kabuğuna çekilmişti. İkinci bir yolculuğun kadını yoracağını bilen adam birkaç gün Ankara'da kalmalarının daha sağlıklı olacağını düşünmüştü. Bu nedenle gidişleri birkaç gün ertelenmiş Çağlar da Yeliz'in düşünerek kendini hırpalamasına izin vermemek adına birkaç plan yapmıştı. İlk günkü plana maalesef uyamamışlardı çünkü Çağlar'ın tüm ısrarlarına rağmen değil gezi için otelden çıkmak, odasından dışarı adımını bile atmamıştı kadın. Bugün ise adam oldukça kararlıydı, dün yaralarıyla yüzleşip ailesinin sözlerini sindirmesi için yeteri kadar zaman vermişti ona, bugün de kendini odasına kapatmasına izin vermeyecekti.

Odasında hazırlandıktan sonra kahvaltı öncesinde kadının kapısına dayanmışken şimdi, içinde garip bir heyecan vardı. Yeliz'le beraber geçirebileceği kocaman bir günü vardı ve aklında çoktan bir rota oluşmuştu. Amacı kadının üzülmesine engel olup bir parça mutluluk armağan etmekken ona, farkında olmadığı bir takım hisleri bugünün onun için de çok özel olacağını fısıldıyordu kulağına.

Odanın kapısı hafifçe aralandığında arkasında kalan kadın, yüzünden okunan hüzünlü ifadesiyle adama bakıp sessizliğini korudu. Ağzını açıp tek kelime etmeye bile mecali kalmamıştı artık. Ailesiyle bağlarını kopardığını, bunu kendi elleriyle, kendi seçimiyle yaptığını düşündükçe boynuna geçmiş ilmek biraz daha sıkılaşarak nefessiz bırakıyordu kadını. Bir uçurumdan aşağı çakılıp paramparça olmuş hayatı gibi dağılmıştı, o da. Neresinde tutsa elinde kalıyor, hangi sokağa girse çıkmaza düşüyordu. Her şeyin bir kabus gibi geçip gittiği o anlar sanki bir hülyadan ibaretmiş gib hissettiği sayılı dakikalarda biraz nefes alıyormuş gibi olsa da sonradan gerçekliği yüzüne çarpıp bir ağlama dalgasına sebebiyet veriyordu. Kendi içinde boğulup gittiği bu çalkantılı ruh hali 24 saatten sadece birkaç saat fazla olsa da aylardır bu düşüncelerle savaşmış gibi hissediyordu.

"Kendine daha ne kadar acı çektirmeyi düşünüyorsun?" diye sordu yüzündeki tatsız ifadeyle adam. Aklında tamamen başka sözler varken kadının bitkin hâli onu bu soruyu sormaya itmişti.

"İzin verirsen kalbimdeki ağırlık yok olana dek devam ettireceğim bunu." dedi kısık çıkan pürüzlü sesiyle.

"İzin vermeyeceğim!" dedi kararlılıkla, kaşlarını çatarken.

"Ne?" diye şaşkınca sordu.

"Yeter artık, dünyanın sonu değil. Ailen bir süre sonra hatasını anlayacaktır, bundan eminim. Senin böyle kendini hırpalayarak günleri kendine zehir etmen bu süreci hızlandırmayacak, sadece sana zarar vermiş olacak."

"Canım yanıyor." diye fısıldadı ağlamaklı bir sesle. "İçimden bir şey yapmak gelmiyor."

Çağlar daha fazla dayanamayarak kapıyı yavaşça ittirdi ve odaya girerek arkasından kapattı. Üstünde şortlu, askılı pijamayla dikilen, dağılan saçları tutturduğu tokadan firar eden kızı incelerken sessizce iç geçirdi. Son zamanlarda karşısındaki kadını gördüğünde değişik hislerin onu esir aldığını hissedemeyecek kadar gözünü, kulağını duygularına kapatmıştı. Sevdiği, gönlüne yara olan kadından vazgeçmesi gerektiğini acı bir şekilde anladığı günün sabahında arkadaş bildiği kızın da, vicdanına ağırlık yapması bir müddet başa çıkmakta zorlandığı bir şeydi. Geçen sürede yavaş yavaş içindeki duygulara kulak vermemeye başlamış Yeliz'in, hayatında arkadaşlıktan çıkıp bebeğinin annesi yerini almasıyla tamamen sağır ve kör olmuştu hislerine. Aklında dolanmasına, dilinden dökülmesine izin verdiği tek hissiyatı bebeği hakkında olanlardı, yüreğine sarmaşık misali dolanmaya başlayan bu yeni aşk filizinin yabancısı olması o yüzdendi. Yaşadığı acı deneyimden sonra bir daha aşkı yaşamayı kendine haram kılmışken yanı başında olan eskiden sadece arkadaşı olarak gördüğü kızla bunu yaşamaya gönüllü olabileceği yoktu aklında.

Kalbim Seni SevdiWhere stories live. Discover now