▪︎ 14 ▪︎

4.1K 257 72
                                    

Kalbim Seni Sevdi

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Kalbim Seni Sevdi

▪︎ 14 ▪︎

▪︎ Duyurulardan haberdar olmak için beni buradan takip etmeyi, destek olmak için de yıldıza basmayı unutmamanızı dilerim.

▪︎Küçük bir not daha; bu bölüm itibarı ile ithafları bir önceki bölümdeki yorumların sahiplerinden seçerek yapacağım bilginize!

İyi okumalar!

Güneş batmak üzereyken gökyüzü kızıla boyanmış, ortaya muazzam bir görüntü çıkmıştı. Yanında sevdiği adamla arnavut kaldırımda yürürken gözlerini bu manzaraya dikmişti, kadın. İki gün önce ailesiyle yaşadığı o üzücü günün tüm kalıntıları olmasa da, üstünde bıraktığı sarsıcı etki bugün yaşadığı güzel anılarla beraber kaybolmuş, silinip gitmişti. Güne isteksiz bir şekilde başlamış, aklı sürekli ailesine, onlarla bir daha eskisi gibi olamayacaklarıyla ilgili düşüncelere gitmiş olsa da Çağlar'ın büyük çabalarıyla bazı şeyleri fark etmişti. Düğüne daha birkaç hafta kalmış olsa da kağıt üstünde resmi olarak evliydiler artık. Bu durumun gerçekliğini kabullenebilmiş değillerdi henüz ikisi de. Ne de olsa gerçek bir evlilik hayatı yaşamıyorlardı ve kağıt üstüne atılmış bir imza evli hissettirmek için yeterli olmayabiliyordu.

Bugün sadece onlara aitti ve kadın sevdiği adamla, daha sonra hatırlayıp mutlu olacağı bir sürü anı biriktirebilirdi. Ailesiyle durumunun eskisi gibi olma ihtimali belki de hiç yoktu ama bunu düşünerek kendisine hayatı zehir etmesi, sonucu değiştirmeyecekti ya da Yeliz bir sihirle geçmişe dönüp olayları değiştiremeyecekti. Bu nedenle Çağlar'ın tavsiyesine uyarak üzüntüsünü, daha sonra ele almak üzere kalbinin bir köşesine kaldırıp günün keyfini çıkarmaya başlamıştı. Bu karardan sonra yaşadıkları daha anlamlı, gün ise daha keyifli bir hale gelmişti.

Kahvaltı esnasında geleceğe dair birkaç konuşma yapıp bazı noktaları ortak bir karara bağlamışlardı. Yeni bir hayata başlamak isteyen Yeliz, İstanbul'la arasındaki tüm bağı kopararak Bursa'ya taşınmak istediğini belirtmiş, bunun Çağlar için de uygun olup olmadığını tartışmışlardı. İşinden dolayı durumu düşüneceğini söyleyen genç adam da aslında ailesinin yanına dönmenin daha iyi olacağını düşünmüyor değildi. Ailesinin Yeliz'e bu dönemde destek olması, bebek doğduktan sonra da desteklerini sürdürmeleri onlar için çok iyi olacaktı. Birçok artı yanı olan bu düşünceyi daha sonra tüm yanlarıyla düşüneceğini söyleyen Çağlar ortak bir karara varmaları için elinden geleni yapacağını da eklemişti.

Kahvaltıdan sonra gezmeye karar veren çiftin bir sonraki durağı Harikalar Diyarı* olmuştu. Yeliz lisedeyken arkadaşlarıyla sık sık geldiği bu parkta gezerken kendini tüm dünyadan soyutlanmış gibi hissetmişti. Her bir köşede farklı bir anı aklına hücum ederek onu eskilere götürmüş gününü daha bir güzelleştirmişti.

Kalbim Seni SevdiTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang