▪︎ 17 ▪︎

4K 245 63
                                    

Kalbim Seni Sevdi

▪︎ 17 ▪︎

🎼Candan Erçetin - Bahar 🎶

Bizimkilere çok uyduğunu düşünüyorum.

▪︎ Duyurulardan haberdar olmak için beni buradan takip etmeyi, destek olmak için de yıldıza basmayı unutmamanızı dilerim.

▪︎ Ek olarak beni  liakhanzade kullanıcı adıyla instagramda da bulabilirsiniz. Hikayelerle ilgili medya ve ek sahne paylaşımları yapıyorum. :))

İyi okumalar!

Bazı vedalar ne vazgeçişti ne kabulleniş... Bir başkaldırıştı; hayata, yaşama, kendine yapılan haksızlığa, adaletsizliğe ve daha nicelerine. Tıpkı genç kadının, özgürlüğü tattığı, ruhunu besleyip doyuran bu şehre veda edişi gibi. İstanbul'u terk ederken bunun ailesine karşı bir yenilgi olduğunu reddetti kadın. Elindeki birkaç parça özel eşya ve bir bavulla çıktığı eve bakarken gözünden firar eden damlaları eliyle dağıtıp güçlü olması gerektiğini hatırlattı kendine. Bir uçak penceresinden gittikçe küçülen evleri, şehri izlerken şimdi, bunları düşünüp kendini rahatlatacak bahaneler aradı. Bahaneler bulup onlara tereddütsüz sığınmayı, ruhunu kıskıvrak yakalayıp esir alan acıya yeğledi.

Yeni bir şehirde, karnında bebeği, yanında sevdiği adamla yepyeni bir hayata başlayıp mutlu olacaktı, onu kendi istek ve çıkarlaarı için mutsuzluğa mahkum edecek olan ailesine inat. Onun iyiliğini istediklerini söyleyen annesine onun iyiliğinin şu an yaşamaya başladığı hayatın ta kendisi olduğunu kanıtlayacaktı. Nihayet bunca sene ona uyguladıkları baskının ne kadar yanlış olduğunu anlayacaklardı. Elinden soyadını, evini, sağladıkları maddi imkanı almalarına rağmen dimdik ayakta durabildiğini gösterecekti onlara. Artık güçsüz bir çocuk olmadığını, kendi ayakları üzerinde durabilen bir yetişkin olduğunu kabullenmelerini sağlayacaktı.

Aklından geçen bir sürü buna benzer düşüncenin hırsı ve etkisiyle ne zaman uyuya kaldığını anlamadı bile. Bilinci kapalıyken oturduğu koltukta rahat edebilmek için döndü durdu. Sonunda başı yanında oturan adamın omzuna düşünce kıpırdanmaları kesildi.

Adamın daldığı düşünceleri dağıtan ise sinesine dökülen saçlar ve o zülüflerden yayılan rayihaydı. Burnuna dolan bu güzel koku oldukça hoş duygular uyandırmıştı içinde. Son zamanlarda içinde kadına karşı gelişen farklı duygular baş kaldırıyordu ve bunları anlamlandırmak zordu adam için. Yeliz'in artık onun için arkadaşlık kavramından çok öte olduğunu kabulleniyordu ancak içindeki bu duyguları "aşk" olarak adlandırmak da oldukça güçtü. Yegane aşkı, kalbine gömdüğü sevgisi, tek taraflı sevgilisi Göknur'a karşı hissettiklerini anımsayınca duyguları arasında uçurumlar olduğunu fark etmesiydi buna sebep. Hayatında önemli yere sahip olan iki kadını - Göknur ve Yeliz - kıyaslamak hayatta isteyeceği son şey bile değildi esasında lakin aşkı Göknur'la tanıyan biriyken ara sıra duygularını yoklamak, şu anki hislerini anlamlandırmak için düşünürken duygularını kıyaslamaya başladığında bunun olmasından endişe ediyordu. Yine de içindeki tüm bu karmaşayı yanı başındaki kadına yansıtmamayı başardığına inanıyordu.

Yolculuk son bulduğunda uyuyan kadını uyandırmak için ilk önce seslendi ardından nazikçe sarstı, adam. Gözlerini aralayan kadın birkaç saniye kısılmış gözlerle etrafı inceleyip nerede olduğunu anlamaya çalıştı. En son nerede olduğunu hatırladığında adama dönüp "Vardık mı?" diye sordu uyku mahmuru bir sesle.

Kalbim Seni SevdiWhere stories live. Discover now