▪︎ 16 ▪︎

4.1K 248 40
                                    

Kalbim Seni Sevdi

▪︎ 16 ▪︎

▪︎ Duyurulardan haberdar olmak için beni buradan takip etmeyi, destek olmak için de yıldıza basmayı unutmamanızı dilerim.

İyi okumalar!

Güneş ışınları gökyüzünü aydınlatıp etrafa ışık saçarken duyduğu seslerle uykusundan uyanan genç kadın gözlerini araladığında ilk önce nerede olduğunu anlayamadı. Uykusu açıldıkça odayı taramakta olan gözleri hafızasında yer eden dünkü anıların varlığıyla birlikte ona nerede olduğunu hatırlattı. Üstündeki battaniyeyi kaldırıp yatağın diğer tarafına atarak yataktan kalktı. Eliyle gözlerini ovuşturup odadan çıktığında duyduğu sesler biraz daha yükseldi. Sesi takip ederek mutfağa ulaştığında ocağın başındaki Çağlar'ı fark etmesi uzun sürmedi. Arkası dönük olan adamın hafif nemli saçlarından daha yeni banyo yaptığı anlaşılıyordu. Kısık sesle ıslık çalarak tavadaki yumurtayla uğraşan adam işine o kdar odaklanmıştı ki mutfağa giren kadını fark etmemişti bile.

"Günaydın!"

Geldiğini belirtmek için yumuşak bir tonda konuşan genç kadın mutfaktaki masaya yaklaşarak sandalyelerden birine çöktü. Onun seslenişini duyan adam beklemediği bir anda kadını mutfakta bulmanın şaşkınlığıyla ona döndü.

"Günaydın."

"Daha dün hasta değil miydin sen? Dinlenmen gerekirken mutfakta bir şeyler yapıyorsun." diye azarlar tonda söylendi.

"Merak etme, iyiyim ben. Dünün telafisi olarak sana kahvaltı hazırlamak istedim."

"En son böyle dediğinde seni ateşler içinde buldum, hatırlatırım." diyerek ona meydan okudu.

"Doğru." diyerek mahçup bir şekilde gülümsedi. "Sözlerine kulak vermem gerekiyor sanırım."

"Hayır, sadece kendine dikkat etmen yeterli."

"Bunu da sen söylediğine göre her halükarda sözünü dinlemiş olacağım."

"Tamam, pes ediyorum." diyerek omuzlarını düşürdü kadın. "Ben gidip elimi yüzümü yıkasam iyi olacak." diyerek oturduğu yerden kalkarak banyoya gitti. Tüm işlerini halledip geri döndüğünde sofra neredeyse hazırdı.

"Ellerine sağlık." diyerek tebessüm eden kadına daha geniş bir gülümsemeyle karşılık verdi adam.

Kahvaltı yapmak için masaya oturduklarında "İlaçlarını almayı unutma." diye adamı uyardı genç kadın. Bardaklara çay koyan adam başını olumlu anlamda sallayarak kadına cevap verdi. Sakin bir şekilde beraber kahvaltı yapan karı koca dün yaşanan günün tüm stresini geride bırakmışlardı.

Yemekten sonra ilacını alan Çağlar Yeliz'le beraber kahvaltı masasını toparladı. Yeliz salona geçerken banyoya giden Çağlar'ın ardından ev telefonu çalmaya başladı. Genç kadın bir süre cevap verip vermemekte tereddüt etse de kapanıp tekrar ısrarla çalmaya başlayan telefon onu açmak zorunda bıraktı.

"Oğlum? Neden telefonlarını açmıyorsun Allah aşkına?"

Zuhal Hanımın telaşlı sesini duyan Yeliz onu rahatlatmak için sakin bir sesle cevap vermeye koyuldu.

"Merhaba Zuhal anne. Nasılsın?"

"Sarı kuzu? Sen misin?"

"Evet, benim, Yeliz."

Bir anlık şaşıran Zuhal Hanım hemen kendini toparlayarak konuşmaya başladı.

"Nasılsın güzel kızım?"

Kalbim Seni SevdiWhere stories live. Discover now