5 Dalis

621 47 0
                                    

Gerai kai namuose turiu nuosavą gydytoją. Tėtis aptvarstė mano koją, ir net gi primigtinai prašė likti namuose bent jau porai dienų, bet aš nesutikau. Nebuvo taip jau blogai kaip visi aplinkiniai manė. Tėčiui visada būsiu jo mylimiausia dukrelė todėl nenuostabu, kad jis taip stipriai jaudinasi, bet buvo ir kita priežastis, kodėl norėjau eiti į mokyklą. Ir ta priežastis lyg rakštis subinėje. Tajus. Tik vienas žodis ir šimtai problemų.

Įtikinusi tėtį, kad namo grįšiu pati, patraukiau į istorijos pamoką. Ji man ne itin gerai sekėsi, tačiau praleidinėti pamokas ne mano stilius. Striksėjau iki kabineto ir jaučiau į mane įsmeigtus žvilgsnius. Tačiau stengiausi per daug neimti į galvą kaip siaubingai kvailai atrodau.

Atsidususi įšuoliavau į kabinetą ir nužvelgusi suolus patraukiau prie saviškio kur jau sėdėjo Lili. Mergina sunkiai pakėlė savo raudonus plaukus kurie atrodė truputį susivėlę. Pakėlusi akis, pastebėjau paraudimus ir sutrikusi kilstelėjau antakį.

- Kas nutiko? - Pasiteiravau ir prie mūsų priėjo Tara.

- Baigėsi jos serialas, kažkokios liežuvautojos ar kažkas panašaus, - gūžtelėjo pečiais ir prisitraukusi kėdę atsisėdo šalia. - Todėl praleido pasilinksminimą.

Susiraukiau nes tas pasilinksminimas vos man nesulaužė kojos. Merginos pradėjo diskutuoti toliau apie tą serialą bei namų areštą kurį gavo Lili, dėl per daug išleistų kišenpinigių. Nesuprantu kaip joms nenusibosta kas dieną bėgioti po parduotuves, aš nesugebėčiau.

Man atrodo istorija įrašysiu prie nekenčiamiausių dalykų. Rašėme nedidelį testuką, nes mokytojui dažnai užplaukia tokius testukus rašyti, o svarbiausia jis niekada nepraneša, niekas nežino iš kokių temų praeitų jis sudarys sekantį testą. Na bent jau nebuvau burto keliu ištraukta atsakinėti priešais visą klasę, o tai būtų buvę siaubinga.

Striksėjau iki valgyklos. Jaučiau kaip mano skrandis nevalingai suurzgė ir aš susiraukusi atsisėdau ant kėdės, nes Tara pasiūlė nupirkti pietus. Sėdėjau ir pirštis barbenau per stalą kai mano akis patraukė Tajus. Vaikinas ėjo neskubėdamas ir lėtai viską skenavo tarsi kažko ieškodamas. Nuleidau galvą ir tikėjausi, kad jis manęs nepastebės, lyg tai būtų nors truputį padėję. Tačiau žvilgtelėjusi suvokiau, kad jis jau žingsniuoja prie mano staliuko.

Vos merginos pastatė lėkštes su maistu Tajus atsisėdo šalia manęs ir apglėbęs per pečius pakštelėjo į kaktą. Tai labiau panašu į brolišką meilę nei į poros. Kurių galų jis čia apskritai pasirodė ir dar visas suprakaitavęs glaustosi prie manęs. Ko nepakenčiau tai suprakaitavusių kūnų kurie nemaloniai kvepia, nejaugi jis negalėjo nueiti į dušą prieš glaustantis su manimi?

- Sveika, mažute, kaip tavo koja? - Paklausė jis ir aš vos neužspringau oru.

- Skauda, - pro sukąstus dantis išspjoviau ir pradėjau sklaidyti savo salotas. Nekenčiu salotų. Ir Tajaus, labiausiai jo.

- Mes jus paliksime vienus, balandėliai. - Sukikeno Tara ir aš troškau ją sulaikyti, bet vaikino ranka spaudžianti mano šlaunį liepė to nedaryti, prakeikimas man reikia pasakyti tiesą.

Kai Tara su Lili atsisėjo prie kito laisvo suolo, maždaug už penkių metrų nuo mūsų, privalėjau vis dar kvailai šypsotis ir vaidinti jog esame pora. Tajus tik pablogino situacija, o aš idiotė stačia galvą įnėriau į jo pinkles. Kam jam netikra mergina, juk galėtų turėti bet kurią kvaišą šioje mokykloje. Nors jį matau tik antrą dieną, nesunku pastebėti, kaip kitos merginos spokso į jį. Tajus tikrai buvo patrauklus, iš ties, tik to negalėjau įžvelgti, nes per daug gerai jį pažinojau. Jo vidus supuvęs, jis šlykštus melagis, manipuliuotojas ir savanaudis. Kiek kartų nuo jo nukentėjau, kiek kartų liejau ašaras dėl šio mulkio ir viskas tik dėl to, jog troškau būti šalia savo brolio. Pavydus niekšas tegu keliauja į pragarą.

My Fake BoyFriend (BAIGTA)Where stories live. Discover now