14. Dalis

508 34 1
                                    

Nepatikliai atsisėdau į priekį ir Tajus pasilenkęs bandė mane pabučiuoti. Sudvejojau, o mano širdis pradėjo trankytis į šonus. Buvau tikra išraudau todėl uždengiau veidą savo plaukais ir šyptelėjusi greitai pakštelėjau jam į lūpas. Atsitraukusi pažvelgiau į galą kur sėdėjo Lili ir jos vaikinas.

- Labas, - šyptelėjau aš ir Mantas pakėlė akis.

- Sveika, - linktelėjo jis ir draugė pakštelėjo jam į skruostą.

Apie Mantą esu tik girdėjusi, jo ankščiau nemačiau todėl nustebau nes jis atrodė vyresnis nei devyniolikos. Šviesiai rudi plaukai, tamsiai rudos akys, ir dalį veido dengianti barzda kuri tikrai vertė galvoti, kad vaikinas yra vyresnis, bet atrodė iš ties patraukliai ir elegantiškai. Balti marškiniai sukišti į šviesiai rudas kelnias, juodas švarkas ir kaklaraištis. Jig greičiau priminė verslininką arba iš ties įtakinga asmenį, o ne vėjavaikį kokį įsivaizdavau. Anaiptol tokie vaikinai po barus ar klubus nesitraino tai ką sugalvojo Lili?

- Kur važiuojame? - Pasiteiravau ir pažvelgiau į Tajų, bet iš jo veido suvokiau, kad man nepatiks.

- Pas mane, - išsišiepė draugė ir palinko į priekį. - Tėvų nebus visą vakarą todėl sugalvojau pasikviesti draugų.

Nuostabu, ir ko aš tikėjausi? Ramaus vakaro per kurį būčiau galėjusi pasidaryti kelias nuotraukas su Tajumi, o tuomet išsineždinti ir kokias dvi dienas pailsėti nuo jo sarkązmo, bei pašaipų? Su Lili ramus vakaras gali tapti katastrofa, didžiuliu vakarėliu po kurio man teks gydyti savo ausų bugnelius. Jau net nebekalbu apie prisigėrusius paauglius mirkstančius savo pačių vėmaluose, ir apsirūkiusių kvailių kurie kaifuoja nuo kiekvieno dūmo. Jau dabar troškau, kad Tajus juos tiesiog išmestų iš automobilio kol dar yra laiko mums išsikapstyti, bet jis tik tvirtai laikė vairą ir nors jam tai nepatiko, vaidino lyg tobulas vaikinas.

- Taigi, - prabilau nutraukdama nejaukiai užsitęsusią tylą. - Lili, kur buvot, kad jus irgi reikėjo paimti?

- Pas Mantą, - vyptelėjo ji ir sunėrė savo pirštus su vaikino.

- Aišku, - numykiau ir žvilgtelėjau į Tajų.

Po penkiolikos minučių sustojome prie dviaukščio namo, kaip supratau čia buvo Lili namai. Dar niekada pas ją nebuvau, nežinojau visiškai nieko apie jos šeimą ir kur ji gyvena, bet atrodė, kad ji kaip ir visi normalūs paaugliai. Stryktelėjusi iš automobilio ji pradėjo tempti Mantą kartu. Jau ketinau eiti iš paskos, bet mano ranką pastvėrė Tajus ir stipriai laikydamas privertė sustoti.

- Apsižvalgysime ir eisime, nes nenoriu trainiotis tarp nusigėrusių paauglių, - sušnypštė jis man į veidą ir aš pavarčiau akis.

- Nebūk mažvaikis, išgyvensi.

- Maja, aš rimtai. Manai neturiu ką veikti? Kurių galų išpliurpei, kad mudu susitinkam šiandien?

- Išsprūdo, - trūktelėjau ranką ir piktai dėbtelėjau į jį. - Nevaidink nuskriausto šuniuko, juk turėtum džiaugtis vakarėliu, - parodžiau kabutes ir stebėjau kaip Tajus įsiunta. Na ir tegu, kodėl jis gali mane erzinti, vesti iš kantrybės ir kitaip žaloti mano jauną psichiką, o aš jau negaliu?

- Kaip nori, galėsi namo parsirasti pati. - Tai pasakęs pradėjo eiti, o aš sutrikusi akimirką stebėjau vaikiną.

Ko jis dabar putojas? Juk pats kaltas, kad sutiko čia važiuoti, aš mieliau sėdėčiau dabar prie kompiuterio ir redaguočiau mūsų nuotraukas. Ir kaži ar Lili pastebės, kad mes apskritai dingome. Prasuksim kelis ratus, apsimesim truputį išgėrę, ir pasišalinsim. Ir jis galės man padėkotu už originalę idėją.

Priėjus kiemą įsiklausiau, bet neišgirdau nei muzkos nei šėlstančių paauglių. Kilstelėjusi antakį įsistebeilijau į Lili kuri pasišokinėdama netvėrė savam kailį. Jeigu mums įėjus išoks pusnuogei paaugliai nepažadu, kad ko nors nenužudysiu savo žvilgsniu.

My Fake BoyFriend (BAIGTA)Where stories live. Discover now