23 deo

942 51 1
                                    

KRISTIJAN

Krenuo sam ka hotelu u kom bismo trebali organizovati proslavu. Pozvao sam Nenada, nadam se da su oni vec stigli tamo. Nemamo vremena za bacanje. Nenad se ubrzo javio.

Nenad: "Reci filozofu?" odgovori kroz smeh. Sigurno koketira sa nekim devojkama tamo.

Kristijan: "Jel ste stigli u hotel?"

Nenad: "Da, vec smo krenuli sa radom. Ja sam malo u bazenu. Brckam se." Ovo govori samo da me nervira.

Kristijan: "Ne glupiraj se Nenade. Jos nisam zaboravio ono sa Valentinom sto si uradio." odgovorim ironicno i cujem kako se cereka.

Nenad: "Ne bih rekao da ti smeta nesto."

Kristijan: "Dobro, dosta je sale. Jel ste poceli precentaciju?"

Nenad: "O da, cekamo samo one tvoje skice." cujem kako mljacka, o da Nenad sigurno jede. Uziva jer nema mene, ali ubrzo dolazim.

Kristinan: "Donosim ih, ubrzo sam tamo. Ajde." kazem te prekinem.

-

Ubrzo sam stigao u hotel. Dragi .i je jer su svi poceli sa radom vec. Nenad je zaista u bazenu. Bas sam se spremao da vicem na njega, ali nisam mogao. Bes me je prosao visevsi Valentinu. U nekoj cvetnon haljini je, pomaze ostalima oko stolova i dekoracije. Odmah sam posao ka Nenadu.

Kristijan: "Kupas se?"

Nenad: "Malo brkam guzu, ne zameri." prevrnem ocima.

Kristijan: "Jel su poceli ovi sa precentacijom?" upitam a on .i pokaze rukom ka jednom od letnjikovaca. Sedeli su za stolom i radili sest ljudi, oni su zaduzeni za prezentaciju. Krenuo sam ka njima, drzao sam u rukama fascikle gde su se nalazile skice. Cim sam im prisao, svi su ustali ili se spremali da ustanu. Rukom sam im pokazao da se opuste. Spustio sam im na sto skice. Seo sam na slobodno mesto i poceli smo da radimo.

VALENTINA

Od kada je Kristijan dosao, ne mogu da prestanem da ga gledam. Kako je seksi. Jedem ga pogledom sve vreme, blam me od coveka ako me vidi. Nenad, koji je upravo u bazenu .i prilazi.

Nenad: "Nemoj balaviti za Kristijanom, on ne vidi nikog kada radi." kaze te slegne ramenima. Ja iskolacim oci na njega. Glasan je bio.

Kristijan: "Cuce te neko." kazem

Nenad: "Ne brini, kada se udas za Kristijana, naredjivaces svima." Kaze sa osmehom i ode. I ja se nasmejem, bilo bi fino da se ja udam za njega, da naravno nije ozenjen i kojim slucajem nema dete. Zamislila sam se gledavsi u Kristijana i sva pocrvenla kada mi je mahnuo. Koji blam. Opet .i je mahnuo rukom, kao da mi pokazuje da dodjem kod njega. Kada je jos par sekundi tako pokazivao, shvatila sam da me trazi vodu. Uzela sam iz frizidera jednu manju flasicu vode i krenula ka letnjikovcu gde je radio Kristijan sa ostalim radnicima. Bila sam uzbudjena sto cu videti Kristijana, koliko sam luda za njim, nisam gledala kuda idem i upala sam u bazen. Videla sam kroz vodu da su svi ocekivali da isplivam, ali ja ne znam plivati. Potonula sam jer je bazen dubok preko 2 metra. Osecala sam se kao da mi je kraj, nisam imala vazduha. Samo odjednom sam videla kakk neko uskace u vodu. I uzima me u narucje.

Kristijan: "Imam te." obavila sam svoje ruke oko njegovog vrata, odrzavao nas je u vodi.

Valentina: "Zamalo da me nema.." odgovorim sa blagim osmehom i pocnem kasljati. Kristijan i ja izadjemo iz bazena, stavi me na jednu od lezaljki.

Kristijan: "Jel si dobro?" Upita me zabrinuto a ja sam izbezumljena njegovim izgledom. Kosulja se prilepila uz njega jer je mokar, ocrtavala je njegove grudi i misicave ruke. Podugla sam pogled i gledala u njegove usne, kapljice vode su mu se slivale niz lice. Djavo me tera da ga poljubim.

Nenad: "Ja jos ne verujem da neko ne zna da pliva u 21 veku." Kaze zacudjeno. Pa plasim se vode, nisam ja kriva.

Kristijan: "Nenade, nosi se u tri kurca. Mogla je umreti." Rekao je iznervirano. Prvi put sam cula Kristijana da psuje. On je neko koga bas nista ne moze iznervirati, barem se tako cinio.

Valentina: "Dobro sam."

Nenad: "Daj joj vestacko disanje." Kristijan ga presece pogledom, i uzme me u narucje i krene nositi u hotel. Bila sam zbunjena.

Kristijan: "Dosta ti je posla za danas." Odgovori hrapavim glasom i mi udjemo u lift. Jos uvek me nije pustao. Oboje smo bili mokri, ja sam ga samo posmatrala. Bio je tako lep, tako privlacan.. Pogledao me je u oci, a zatim mi je gledao u usne. Nisam izdrzala i strastveno sam ga poljubila.


ONA NJEGA, ON MENE *Završena*Where stories live. Discover now