36. Bölüm - İyi Bir Şey Düşünmüyorum

2.8K 193 117
                                    

Hepinize merhaba.

Sizlerden ricam bu kısmı atlamadan okumanızdır. Söylemek istediğim bir kaç şey var. Sonrasında yeni bölüme geçebilirsiniz. :)

Biliyorum bir süredir ortada yoktum. Üstelik sizlere hikayeyi bölersem daha hızlı bölüm geleceğini söylemiştim. Ancak hiç bir zaman plan yapmanın hayatın hoşuna gitmediğini öğrenemedim.

2020 yılına başlarken çok güzel fikirlerim, hayallerim vardı ama sadece birini gerçekleştirebildim. Ve bildiğiniz gibi tüm dünya oldukça zorlu bir sürece girdi. Hepimiz için zor bir dönemden geçiyoruz ancak benim için çok daha zor, çok daha meşakkatli bir süreç oldu ve oluyor.

İçinizden bazıları biliyor, bazıları bilmiyor. Buraya yansıtmamak için çok uğraştım. Hem bu süreç, hem iş derken istediğim hiç bir şeyi yapamıyordum.

Hatta bir ara her şeyi bırakıp gitmeyi istedim. Yazdığım uzun yıllar boyunca hikayelerimi silmeyi bile düşündüğüm ilk an bu olmuştu. Çünkü çok yorgunum. Gerçekten yorgunum.

SP'ye başladığım zamanlar Üniversite'de ilk senemdi. Çok fazla boş vaktim kalıyordu, bir çok şey yazabiliyordum. Ancak iş hayatına girince öyle olmadı. Ekstra işler, mesailer, yapılması yetiştirilmesi gereken evraklar oldu... Bilgisayarı elime alıp yazmaya başladığım sırada çalan çok telefon oldu. Ailevi durumlarım oldu, hastalıklarım, cenazelerim oldu... Bu, tam olarak büyümekti sanırım. Çünkü o eski boş zamanlarım asla geri gelmedi. Ve yapmam gereken şeylerin sıralaması değişti.

Her neyse sonunda izne çıktım, o süreçte sosyal medyayı geri de bıraktım ve kendimi biraz daha toparlamış şekilde geri döndüm.

Bunları neden yazdığıma gelirsek, hem size bir açıklama yapmak ve özür dilemek içindi. Hem de sizlerden bir ricada bulunmak adına. Bu süreçte bana çok desteğiniz oldu teşekkür ediyorum her birinize. :) ancak bir o kadar ters tepkilerde aldım.

Hikayeyi yayınlamadığım için mesajlar, yazılar geldi. Bazıları kırıcıydı. Bu hikayeden ben para kazanmıyorum arkadaşlar. İş değil. Zorunluymuşum gibi, neler yaşadığım bilinmeden bana çok sert tepkiler geldi. Evet üzüldüm, gerçekten üzüldüm. Ancak bir çoğunuz biliyorsunuz ki hikayelerimi her yerde yazmaya gayret ediyorum. Telefonum dolu, yanımda her zaman not aldığım bir defter var. Her yerde yazıyorum, aklıma geleni not alıyorum. Ve ne olursa olsun SP'yi de diğer hikayeleri de bitirmeye kararlıydım.

Lütfen, burada olmazsam bana kızmayın. Asla keyfi bir şeyden gitmiyorum. Mesajlarınıza, geçte olsa dönüyorum.

Ve bir ricam daha bölümü attığım zaman bana yeni bölümü soruyorsunuz ya, sorun. Bunda sorun yok ama bazen hikayeyi yüklediğimde eleştirel veya güzel bir yorum yerine sadece 'yb?' yazısını görüyorum. Bu çok üzücü. Saatlerimizi verip bölüm yazıyoruz, yüklüyoruz ve tepkileri merak ederken sadece yb harfleri ile karşılaşıyoruz.

Lütfen, bana veya başka bir yazara yeni bölümü soracağınız zaman 'Yeni bölüm ne zaman?' gibi uzun uzun sorun. İki harften oluşan bir yorum kalp kırıcı doğru. Bu diğer yazarlar içinde geçerli. Watty plartformuna geçmeden de aynısı ile karşılaşıyordum ve üzülüyordum.

Hastalandığımı sanıp mesaj atan herkese de teşekkür ederim. Henüz bizlerde pozitif bir durum çıkmadı. Umarım çıkmaz ve umarım sizlerde de çıkmaz. Bu zor günlerin bir an önce bitmesi temennisi ile...

Ve son olarak yokluğum ve uzun aralarım için her birinizden tek tek özür diliyorum. Her şeyi ihmal ediyorum biliyorum ancak istediğim bu değildi. İstediğim için olmuyorum. Gerçekten üzgünüm.

Slytherin PrensesiWhere stories live. Discover now