Herşey için teşekkürler Gökküşaklarım ^-^

3.4K 208 65
                                    

Ve ve ve evet bölüm değil evet sövmeyi kesin tamam yeterli. Gerçekten. (Yeni bölüm yarın geliyoooor.)

Size sezon finalinde özel bir ithaf bölümü vereceğimi söylemiştim. Hehe

Öncelikle GÖKKUŞAKLARIM? 

Evet aşırı smut ve fantezilerle dolu bir hikayenin yazarı olabilirim ama, TTS'de gördüğünüz gibi oldukça romantik ve duygusalım da şşş.

Bilirsiniz, her hikayenin okurlarının adı olur. Yazarlar okuyucularına isim verir. After okuyanların Afternator olması ya da Büşra'nın okuyucularına "Kötü Çocuklarım" demesi gibi. 

Bundan hoşlanmayanlar ve saçma bulanlar vardır tabii. Fakat.. Hadi ama! Bu benim ilk hikayem ve hiçbir yerde paylaşmadan, bi şekilde sizlerin "bunun okuyucusu çok az, kesin kötü bir kurgudur" deyip bir kenara atmak yerine şans vermiş olmanız ve buraya kadar gelmek oldukça özel. Ben size minnettarım. Bu şey gibi.. (hepimizin direkçi olduğunu ele alırsak) yarışmada 3. olduktan sonra Simon'ın söylediği şu sözlerle bağdaştırıyorum; "...programdan ayrılınca hayranlarıyla ayakta kaldılar. Program bittiği anda hayranlar One Direction'ı dünyanın en başarılı grubu haline getirme görevini üstlendi."

Evet belki piyasadaki binlerce Larry kurgusuyla kıyaslanamayacak derecede basit bir kurgu ya da ne bileyim, okuyucusu oldukça az. Ama bu küçük, sıcak bir aileyi anımsatıyor bana. Aramızda küçük bir sır gibi. Yorumlarınızı eksik etmiyorsunuz, bazen bana ana avrat sövüyorsunuz, sonra beraber Heriye sövüyoruz falan. Sonra aramıza yeni yeni mükemmelliyetler dahil oluyor. İnanın bunları 12 milyon okuyucusu olupta, 0 yorumu olan bir şeye değişmem. Ya sizi seviyorum işte anlayın bok musunuz?

Peki neden GÖKKÜŞAĞI? *-*-*

Hmhmm..

Bilirsiniz, hikayemizin adı "TOUCH THE SKY (GÖKYÜZÜNE DOKUN)" Gökyüzüyle oldukça alakalı bir şey bu. Bulut falan da olabilirdi tabii susun .s.s Ayrıca Harry gökkuşaklarına çalışıyor. Bununla ilgili tweet atmayı da seviyor canım

Ve hepimiz biliyoruz ki Gökkuşağı bayrağı LGBT'i temsil ediyor. Yani oldukça alakalı ve gurur verici.

Tamam, ciddileşelim mi?

Gökkuşağı, yağmurdan sonra gelir ve insanların kalplerini yumuşatır, onlara umut verir. Hikayemizde oldukça inişli çıkışlı ve sürekli bi drama -ah sıkıcı!- söz konusu. Yüzeysel düşünmeyin, hayatlarınızda da bunlar olabilir. Evet burada sürekli eğleniyoruz, birbirimize şakalar yapıyoruz. Gerçek şu ki tüm bu elektronik cihazları kapattığınızda, kendinizle başbaşa kaldığınızda asıl sahip olduğunuz hayatınız başlıyor. Sürekli ağladığınız geceler ve zevk almadığınız bir hayatınız olabilir. Sıkılmışsınızdır. İnsanlar sizi mutlu, her zaman gülen ve hayata pozitif bakan biri gibi görürken sizin daha fazla canınız yanar çünki bunun bilincinde olup sizi sarıp sarmalayacak birine ihtiyaç duyar kalbiniz. Kimse görmese de, o görsün istersiniz. Sarılsın ve kalbinizdeki bu anlamsız koca yük, karartı kalksın istersiniz. Yalnızca bir ruh eşi olarak düşünmeyin, bu GERÇEK bir arkadaşta olabilir. 

Sizin gözyaşlarınız benim yağmurum, umutlarınızda gökkuşağı. 

Yağmurunuza insanlar ihtiyaç duyar, bunu onlardan sakınmayın. Acizlik, güçsüzlük olarak tanımlamayın. Siz hayatımda tanıdığım en güçlü insanlarsınız.

Ve bir gün yağmur dindiğinde, gökyüzünde özenle yer beğenmiş bir gökkuşağı belirecek. Umut.

Hayat rengarenk olacak ve siz hangi rengin güzelliğine bakacağınızı şaşıracaksınız.

"Bunların hepsi olamaz değil mi?" 

Sarının mı derdine düşeceksiniz, maviye hayranlık mı besleyeceksiniz? Peki ya yeşil, o nasıl oluştu? Ah turuncu da mı var! Bu? Bekle.. aşina olduğun bir şey değil. Bu mavi ve morun arasında öyle güzel bir renk ki, varlığından bile yeni haberin oluyor. Çivit mavisi. Hayallerin, onlar kırmızı mı? Bir tane daha mı var? Bu imkansız! Mor mu? Hayır, daha farklı. Menekşe rengi. Onlar senin düşlerin mi? 

TOUCH THE SKY (LARRY STYLINSON)Where stories live. Discover now