Sweet Taste (1)

1.3K 87 6
                                    

,,Najdi si konečně pořádnou Alfu a začni žít jako normální omega. Podívej se na sebe, kolik ti je a máš jenom jedno dítě," propadala se pomalu Jinova matka, když přišla na vzácnou návštěvu k němu domů. Rukou si podložili hlavu a šla se posadit na židli ke stolu.

,,Jak jsem tě vychovala? Tvoje prabába se za tebe v jednom kuse modlí a ty seš pořád jen ve své práci, dítě ti běhá někde venku a žádnýho mužskýho v domě nemáš," pokračovala. Jin ji ze zvyku nalil sklenici vody na uklidněnou, kterou na jeden náklon vypila. Jin se opřel o jeho kuchyňskou linku a dál poslouchal řeči jeho matky.

Neberte to špatně, jeho rodina byla skvělá. Jen možná trochu pobožná a něco jako víc manželů za jeden život je u nich naprostá hrůza. Ještě štěstí, že Jin neměl pár, alespoň sobě i rodině ulehčil trápení.

,,Jungkookie se musí cítit tak sám, bez Alfy, se kterou by mohl bojovat a povídat si o svých problémech..."

Jinova máma byla opravdu někdy na zabiti. Jin protočil očima a zkřivil pusu. Co jí na to má asi tak říct? Žije se mu dobře.on i jeho syn jsou v naprosto perfektním vztahu a vystačí si samotní. Jungkook i přes jeho šíleně výkyvy nálad bez keců pomáhá a dokonce se mu sem tak svěřuje s jeho životem. Na což byl patřičně hrdý. Dokonce z něj dostal, jak vypadá omega, po které hází očko. Dokonce mu řekl, že ten anděl si vezme jeho panictví.

,,Mami, jsem si jistý, že-"

,,Jsem doma!" Ozvalo se od vchodových dveří, ještě než se Jin stihl dokončit. Možná si i ulevil, že ho jeho matku Jungkook malinko odreaguje a třeba přivede na jiné myšlenky. A ne na její otravné připomínky.

,,Ahoj Mami. A babi?" Divil se Kook, když si všiml jeho babičky za kuchyňským stolem. Ta se zvedla a šla své vnouče pozdravit. Vyloženě mělo jeho štěně dobrou náladu, jinak by okamžitě letěl ho jeho pokoje, zabouchnout se tam na celý večer. Jeho a babičky by si jinak snad ani nevšiml.

,,Broučku!" Zlíbala mu tváře, což se Alfě už zas tam moc nelíbilo. Tiše zabručel a s trochou snažení se od jeho babi odtáhl. Hodil batoh na prázdnou židli a sedl si na stůl, ze kterého ho omega Jin okamžitě vyrazil.

,,Podívej se jak jsi pohublý, Alfa a takové tintítko," mračila se Seokjinova matka, když si její vnouče tak dlouze prohlížela. Jin se začínal obávat, že jeho syna akorát nehezky vyprovokuje. Jeho Jungkook nebyl pohublý, ani žádné tintítko! Stále je to mladá Alfa a na svalech hezky pěkně nabyde. A v jeho očích je Junkook perfektní a zdravý.

,,Jsem v pohodě," zabručel Jungkook, prsty si projel ve vlasech a ukradl di z ledničky něco k jídlu do pusy, než opravdu zmizel ve svém pokoji.

,,Poděkuji babičce, že ti tak hezky uklidila!" Křičel za ním Jin, kde se později ozvalo dlouhé; ,,Kde je moje porno?!"

Babičky hold uklízí opravdu všechno. I přes to, že jí Jin několikrát řekl, že je to jeho bordel a jeho skládka, že se o to nemá starat, jenže babča je babča. Známe to všichni.

,,Tak hubený klučina. Krmíš ho vůbec poradně? Co když ti jednou uteče z nějakou špinavou Omegou?" Dupla si na zem babička a něco začala štrachat ve své velké kabele. Naznačila Jinovi, ať si sedne na zadek a mlčí. Jina docela zajímalo, co si pro něj připravila tentokrát.

     ,,Myslela jsem, že jsi na to dost starý, ale asi jsem se v tobě spletla, synáčku," oddechla si, znovu se sama posadila a rozložila na stůl dvoje... v celku plné desky nějakých papírů.

     A Kima hned napadlo, co to je.

     Jako blázen začal kývat hlavou ze strany na startu a pokusil se desky vytrhnout své matce z rukou. Ta ho ale hned odstrčila. ,,Nechovej se jako malé děcko!"

     Odkašlala si; ,,Tohle jsou tvoji potenciální nápadníci, které jsem sama pečlivě vybrala. Jsou to úžasní muži a ženy, kteří mají vysoké postavení ve společnosti. Perfektní pro tebe. S tvojí tvářičkou si můžeš jen vybírat."

     Jin mohl jen valit oči. Jak něčeho takového může být ta ženská schopná?! Rozhodně to pro něj bude ještě dlouhý večer.  Vystačí si sám, jeho syna zvládá a nic mu nechybí. Možná...

    Někdy mu chybí večery plné manzlení, ale to nic nemění na tom, že ho jeho matka snad zamotala do nějaké seznamky, o které neměl ani ponětí.

     Hlava ho z toho bolela už prvních deset minut a možná po jedné celé hodině ho jeden jediný obličej malinko zaujal. Neřekl nic, jen si ho koutkem oka prohlížel.

    Kde ho jen už viděl?

Sweet taste //NamjinOnde as histórias ganham vida. Descobre agora