Sweet Taste (17)

705 70 2
                                    

Jin skládal prádlo v pokoji jeho syna. Při praní se nestačil divit, kolik sperma je ten jeho kluk schopný vyplodit-

Každopádně, jeho sexuální hrátky stranou.

Jin měl myšlenky v jednom velkém uzlu. Namjoon mu před dvěma týdny oznámil, že musí na pracovní cestu a domů se vrátí až koncem měsíce. Seokjin tak zůstal v domácnosti sám s dvěma adolescenty. Když měli čas, z jejich pokoje se ozývaly zvuky z videoher, po večerech pak Jin preferoval špunty do uší. Ač v domě nebylo skrze zdi skoro nic slyšet, Jin nechtěl nic riskovat. Jediné, co si každé ráno zkontroloval - a neberme to jako špatnost, nebo něco nechutného - byl kondom, který byl pokaždé zabalený v kapesníkách v Jungkookově odpadkovém koši. Jimin žádné prášky na těhotenství nebral a jedna těhotná Omega je více než dost. Především v jeho věku!

    Jin si neměl s jeho přítelem sebemenší šanci promluvit. Dny trávil přípravami na jeho trip a po večerech, kdy měl konečně trochu klid, ho Jin nechtěl obtěžovat něčím, jako je...

    Dítě.

    Jin přemýšlel, kdy se to mohlo stát. Nejednou spolu měli sex po jejich dobré společné večeři, kdy na stole bylo i víno a jiný alkohol. Ani nevěděl, jak dlouho těhotný je, příznaky se mu ale začali ukazovat právě až před dvěma týdny, než Namjoon odjel. Těhotenský test byl napoprvé negativní, po týdnu nevolností si ho pro jistotu udělal znovu. Ten už negativní nebyl a jak Jimin sám poznal, měl ve svém břiše miminko. K lékaři nešel, doktorovi ani nevolal. Nechtěl, asi si nechtěl připustit to, že by mohl být znovu v životě těhotný, ještě ke všemu v jeho věku, kdy neplodnost pomalu přichází k úvahu. Jenže jako Omega to očividně takový problém nebyl, Jin otěhotněl a teď neví, co na to jeho milenec řekne. Ani si nebyl jistý, jestli chce dítě. A Jin si nebyl jistý ani sám sebou, jestli opravdu dalšího člena rodiny chce. Nebyl s Namjoonem tak dlouho, i když na jejich věk byli podobně věci běžné, po jeho poslední zkušenosti s jeho ex manželem...

    Z toho přemýšlení ho akorát rozbolela hlava.

Jin pověsil do šatník skříně Jungkookovu bílou košili - kterou nosí jen kvůli Jiminovi, protože v ní podle nech vypadá skvěle - a odešel z pokoje pryč. Na zvonek bytu mu někdy během dne zazvonila donáška, kde měl pro mladou Omegu objednáno několik sešitů na uni s jeho oblíbenou skupinou. Kook by mu nic takového nikdy nekoupil, protože by akorát záviděl Jiminovu platonickou lásku k jejím členům. Krabici s věcmi položil na jeho postel a vyskládal z ní její obsah ven, aby měl jeho nevlastní syn překvapení až se vrátí domů.

Seokjin se během dne snažil zabavit na sto procent. Uklidil celou kuchyň, zapnul robota na vytírání a luxování v celém bytě, umyl okna a vyvěsili nové záclony. Snažil se ale zároveň moc nenamáhat, další křeče v břiše si opravdu nepřál. A když už sebou pozdě odpoledne konečně hodil na pohovku, jeho mobil začal zvonit. Na tváři měl okamžitě úsměv když uviděl, kdo mu volá. Ale ještě než hovor zvednul, šel si lehnout na postel a vypodložil si záda polštáři. Rychle upravil vlasy a sundal si tričko, cítil se tak atraktivní. A dva týdny bez Alfy jsou poměrně dlouhá doba, když další tři čekají.

,,Drahoušku," usmál se Namjoon do videohovoru. Jeho dolíčky vykouzlí na tváři úsměv snad každému. Očima si Alfa prohlédl Omegu kam jen na jeho obrazovce telefonu mohl. Očividně mu neunikl detail toho, že je jeho milenec bez trička.

,,Namjoon, dobré odpoledne. Tvůj meeting už skončil?" Zeptal se Jin, jako kdyby to nebylo očividné, jinak by mu Joon ani nevolal. Někde ale konverzace musí vždy začít. Namjoon do obrazovky kývl, něco na jeho straně zachrachtilo a na chvilku z obrazu zmizel. Ukázal se znovu s fialovou dárkovou taškou.

,,Že by dárek pro mě?" Zakýval Jin obočím a přetočil se na bok. Svůj mobil dal kousek dál od sebe, aby bylo vidět co nejvíc z něj. Namjoon zase kývl.

,,O tomhle dárku by děti raději vědět neměli~"

    ,,Oh, Namjoon, bohužel pro nás, ty "děti" už tak malé nejsou," odpověděl Seokjin. Jeho smích byl jako melodie pro Alfy uši, kdyby začal zpívat, rozhodně by zněl božsky.

    Jin si hlavu podepřel rukama, iPhone opřel o jeden z několika polštářů, které Omega na postel pro jejich stěhování naaranžoval. Namjoon vypadal upraveně, i když mu po celém dni do čela spadlo několik nalakovaných pramenů vlasů. Vypadal sexy a kdyby byl jen o něco mladší, nebránil by se sexu po telefonu. Nebyl to ale jeho šálek kávy, proto při té myšlence zkřivil obličej a raději na něco takového zapomněl.

    ,,Rostou jako z vody," kývl Namjoon. Očividně mu po tom někdo vlezl do pokoje, protože na obrazovce byl chvilku vidět jen bílý strop a bylo prohozeno několik vět v angličtině. Jin se neobtěžoval s nějakým odposloucháváním a na Alfu počkal. Ani svůj mozek nechtěl zatěžovat nějakým cizím jazykem. Mimochodem, jeho milenec byl opravdu úžasný muž.

    Jin čekal, koukal po místnosti kam mohl. Dokonce sjel očima k jeho břichu a napadlo ho, jestli by přeci jen nebylo fér o jejich "úletů" jeho partnerovi říct. Jenže se bál následků, což je pochopitelné. Nebyl pro něj problém, že není jeho pár - jeho bývalý manžel jeho pár také nebyl a měl s ním dítě. Nikdy ale s Namjoonem téma o dětech nerozebíral a připadalo mu, že se všechno stalo až moc náhle. Zároveň si ale nemyslel, že by to bral nějak vážně, třeba by se bez hádek dohodli na potratu. Nebo by se spolu rozešli, protože...

    Namjoon se znovu vrátil k hovoru. Na nose měl tentokrat brýle, pravděpodobně něco četl a podepisovala - soudě podle propisky v jeho ruce, kterou se šťoural do tváře. A než se Alfa stihl dostat ke slovu, v reproduktoru u Namjoona zakřupalo kvůli hlubokém a hlasitému výdechu Omegy.

    Seokjin se zeptal; ,,co bys řekl na to, kdybysme spolu měli dítě?"

Sweet taste //NamjinWhere stories live. Discover now