Sweet Taste (13)

1.2K 101 10
                                    

Jin seděl na pohovce se sklenicí vína - které opravdu potřeboval - a probodával jeho nezletilého syna pohledem, který od Namjoona také jednu skleničku vyškemral. Prý že je Alfa... prý už má omegu... tak mu jednu sklenici prý může dopřát... bože.

Každopádně, Jin si se všemi v klidu chvilku popovídal a nakonec všechno nechal plavat. Proč by se tím taky dál zabýval. Alespoň měl jistotu, že jeho syn nerandí s někým, kdo by ho za týden nechal. Protože i když na to Jungkook nevypadá, je to pěkný uplakánek.

,,Aspoň nad nima budeme mít neustálí dohled," šťouchnul do Jina Namjoon a dolil mu víno. Sedl si vedle něj, přel se zády o gauč natáhl před sebe. ,,Když jsem to zjistil, akorát jsem si uvědomil, jak ty děti rychle rostou, hm?"

Jin se pousmál. Připadalo mu to jako včera, co Jungkookovi měnil pleny. ,,Rostou hrozně rychle. Někdy je mi líto, že mám jen jedno," pokrčil rameny a napil se.

,,Nikdy není pozdě na další?"

Jina malinko zaskočilo. ,,Namjoon, co tě to napadá..." zakroutil hlavou. A akorát v tu dobu vyšel Jimin z kuchyně s dortem v ruce. Jungkook šel těsně vedle něj, aby ho neupustil, protože jeho chůze byla dost krkolomná.

,,Papá! Všechno nejlepší k tvým- hmfp!" Sotva Jimin položil dort na stůl a chystal se svému tátovi popřát, Namjoon mu rukou zacpal pusu a políbil do vlasů. ,,Baby, věk se neříká," zašeptal ze srandy. Jimin mu ruku na jeho ústech olízl, Joon zkřivil obličej a pustil ho. Kook sebou zatím fláknul o pohovku.

Seokjin neodolal a dort, který mladá omega přinesla, si se zájmem prohlédl. ,,Tohle jsi pekl sám, Jimin?" Zeptal se. Na jeho tváři byl úsměv. A Jimin se malinko zastyděl a kývl. ,,Někdo tátu musel udržet při životě, když nás tu mamá nechala samotné," zamrkal jeho velkýma očima. Namjoon se zasmál, vzal nůž a každému kus z dortu ukrojil.

Sekjin si Jimina rychle oblíbil. Byl drobný na Omegu, ale to věkem doroste. A jestli rád pekl, měl ho tak ještě radši. Kdyby s ním měl Jungkook svatbu, třeba by mohl pracovat u něj v restauraci!

Když si ale uvědomil, nad čím to přemýšlí, začal se červenat. ,,Ahh... Namjoon! Málem bych zapomněl!" Vyskočila Omega na nohy a vzala z chodby balíček, který pro Alfu donesla. ,,Ode mě také, všechno nejlepší," usmál se. A Namjoon se nestyděl Omegu před ním políbit i před jejich dětmi. Ne, že by si Jin zrovna stěžoval.

,,Děkuji," zašeptal mu do ucha, což Seokjinovi nahnalo příjemnou husí kůži. ,,Je to příjemné tu mít hosty! Dlouhá léta jsme tu byli jen já a Jiminni," usmíval se Namjoon, zatímco si dárek odložil vedle sebe a pomohl jeho synkovi ukrojit další kousek dortu. Nebyl přeslazený, takže si na něm pochutnali i Alfy, které od přírody na sladké zrovna dvakrát nejsou.

Jin na hrudi ucítil zvláštní teplo. Příjemné teplo, kterého se zbavit nechtěl. Celá atmosféra, která mezi nimi byla, voněla jako domov. Ať to zní jak to zní, bylo to tak. Vybavila se mu vzpomínka, jak společně s jeho milovaným bývalým manželem slavil Kookieho první narozeniny. Nedlouho potom to byli i jejich poslední... Jungkook a Jin žili sami skoro celý jejich společný život, až si ani neuvědomil, jak moc mu chybělo něco, jako je šťastná rodina. Dokonce i Jungkook vypadal, že Alfu Namjoona respektuje, což se nedalo říct o Jinovi. Omega prostě nemůže jen tak udržet Alfu pod palce. A po dlouhé době mu přišlo, že se jeho Jungkookie baví...

,,Oh, Seokjin, copak se děje?" Vytrl ho z přemýšlení mužský hlas, Namjoon. Po jeho jemné tváři stékala krokodýlí slza. Namjoon ho vzal za ruku a posadil se k němu blíž. Druhou rukou ho hladil po stehnu.

Jin zakynklal hlavou a nezbednou slzu si otřel dolů. ,,Nic," zasmál se tiše a sál stiskl Kimovu ruku v té jeho. ,,Jen je to hezké. Myslím, mít rodinu." Nahlas vydechl a chytil Namjoonovu dlaň obouma jeho rukama. Podíval se na něj a nesměle se usmál. ,,M-myslím... nebylo hezké, kdyby-"

,,Jin, nechcete tu zůstat přes noc?" Přerušil ho Namjoon. Výraz v jeho tváři ale Jina ujistil, že se k jeho nakouslému tématu vrátí.

,,Zítra jsem v práci, nevím-" zase ho někdo jednou přerušil. Skoro jako kdyby v místnosti nebyl.

,,Můžeme s Jungkookiem spát spolu?!" Rozzářila se nejmladší Omega, zatímco tahala její Alfu za rukáv bundy.

Namjoon za zamyslel a zkřížil ruce na jeho svalnaté hrudi, kde mu Jin při jejich společných nočních hrátkách zanechal nejeden škrábanec. ,,Jinnie, zítra tě klidně rád odvezu. A pokud vy dva nebudete dělat děti, Jungkook s tebou v posteli spát může," řekl. Jimin mu poslal vzdušný polibek.

Utekli asi dvě hodiny, co se všichni společně bavili v obývacím pokoji, než Jimin prohlásil, že je unavený a odešel společně s Kookem do postele. Jin i přes Namjoonovo naříkání uklidil binec alespoň ze stolku před pohovkou a sám se pak společně s Alfou odebral do jejího pokoje. Samozřejmě, nejprve padla sprcha, do které Joon zatáhl Jina sebou.

Teď už oba leželi v posteli. Jin si musel půjčit nějaké Namjoonovo noční oblečení na spaní.

,,Jin, co kdyby jsme to spolu vážně zkusili?" Zeptal se Namjoon po chvilce ticha. Seokjin hned pochopil, že navazuje na to, co před pár hodinami načal. Jin se přetočil na bok směrem k Alfě a i přes všechnu tmu, která kolem nich byla, jasně věděl, kde má oči. Protože ty jeho proráželi veškeré temno.

,,Třeba z nás všech bude opravdu nakonec jedna velká rodina," natáhl se Joon k Jinovi a pohladil ho po tváři. Jin se o ni opřel a nasunul se k Alfě co nejblíž mohl.

,,Něco takového se neodmítá," culil se Jin a natáhl se k muži vedle něj pro hluboký polibek.

A jen díky jejich vlastnímu sténání si ani jeden z nich neuvědomil, že stejné zvuky vychází z pokoje jejich pubertálních dětí.

Sweet taste //NamjinWhere stories live. Discover now