Sweet Taste (10)

1.2K 89 18
                                    

    Jina k němu domů odvezl Namjoon. Hned ráno se nabídl, že mu udělá odvoz před tím, než sám půjde do práce. A když mu Alfa řekla, že vlastní jistou společnost ve městě, Jina to při pohledu na jeho majetek pomalu ani nepřekvapilo. Neptal se jakou společnost, prostě si tu informaci nechal uložit v hlavě a dál ji rozebíral.

Jin zalovil v kapse jeho kalhot a vytáhnul svazek několika klíčů. A když zjistil, že byla přední branka od jejich zahrady nezamčená... Jungkook si to pěkně odskáče. Naneštěstí vchodové dveře už jeho pubertální syn zamknout zvládl. Určitě ho to muselo stát všechnu jeho energii, aby se vůbec od jeho počítače zvednul a došel zamknout.

Když vešel do jejich domu, bylo v něm hrobové ticho. Přitom už bylo skoro deset hodin. I když... jeho synáček často o víkendu vyspává až do oběda. Často ho dokonce i na něj musí jít několikrát budit.

A protože měl Seokjin nabroušenou náladu kvůli jeho nezamknuté brance - bůh ví, koho by napadlo se jim dostat na pozemek - vyběhl schody nahoru až ke Kookově pokoji. Bez čekání vzal a kliku a vletěl dovnitř.

,,Kim Jungkook, jak my vysvět-" začal. Ale hned zase ztichnul.

Seokjin nevěřil svým očím. Po zemi se válelo několik kusů oblečení. A na první pohled by všem bylo jasné, že všechno jeho synovi opravdu nepatřilo. Minimálně ne to roztomilé spodní prádlo, na které šlápl hned mezi dveřma a ze zvědavosti vzal do ruky.

Seokjin se zamračil. I když nejprve nechtěl, v další minutě byl u Jungkookova okna a rozhrnul závěsy. Světlo z venku se vehnalo do pokoje a sluneční paprsky svítili přesně těm dvěma osobám do obličeje. Což si uštědřilo nespokojené zabručení od mladé Alfy. A i když ani to nezabralo, Jin se rozhodl pro jiné řešení.

Co by se s tím páral.

Jednoduše přišel k posteli, vzal za konec deky, kterou byli přikrytí a ztrhnul ji z nich dolů. Jeho oči byli tak ještě o to víc vyvalenější a i v jeho věku se začervenal. Studem nebo vztekem, to mu bylo momentálně jedno.

,,Kim Jungkook, můžeš mi to, prosím tě, nějak vysvětlit?!" Vyjekl a udělal několik kroků dozadu. Jeho syn měl očividně sex s někým, koho nikdy předtím neviděl bez jeho vědomí! A ani nezamknul branku!

Jungkook konečně plně otevřel oči a když si uvědomil, v jaké je situaci - ať už je naprosto v prdeli nebo ne - rychle zakryl osobu vedle něj. Omegu. Byla to omega hned od pohledu. ,,Mami! Co to děláš?!" Zakřičel. Rychle se nahnul na kraj postele a vzal deku ze země, kde jí Jin nechal jen tak ležet. Hned s ní zakryl svůj odhalený spodek společně se spodkem Omegy, která už se sama začala rozkoukávat. A když si Jina všimla, okamžitě zrudla a schovala se do hrudi svého milence.

,,Co já to dělám? Jungkook, co je to za muže vedle tebe?!" Rozhodil Jin rukama. ,,Proč jsi mi o tom nic neřekl?!" Mračil se. A protože mu začalo samotnému bát trapně sledovat jen tak nahý pár, otočil se na stranu a mračil se raději dál do zdi. ,,Okamžitě se oba oblečete a půjdete dolů."

Jin na to hned odešel a zabouchl za sebou dveře. Nikdy v životě by si sám sebe nedokázal představit v takové situaci. Nikdy. Dokonce dostal chuť zavolat Namjoonovi a zeptat se ho, jestli něco podobného zažil už taky.

Dole v kuchyni si pro sebe nalil sklenici vody a čekal, až ti dva přijdou za ním. A čekat nemusel dlouho, protože jen do svoji sklenici dopil až do dna, slyšel dupání na schodech, jak se někdo valí jeho směrem.

Když už oba stáli před ním, Seokjin je pozval na pohovku. Aby mezi sebou jen tak nepohodlně nestáli a nezírali po sobě jako blázni. Omega se na jeho syna lepila jako klíště.

,,Takže, Jungkook, nepředstavíš nás?" Hodil si nohu před nohu Jin. Zády se opřel o pohovku a ruce složil na klíně.

Kook si odkašlal. Věděl, že jednou by na jeho přítele Jin stejně přišel, proto se s tím tolik zdržovat nechtěl. Co na tom taky bylo špatného? Proto jednoduše řekl; ,,Mami, tohle je Jimin." Řečený muž se na to nervózně usmál a zamával rodiči jeho přítele. Nechtěl působit nevychovaně. Nebo jako někdo, kdo by byl pro jeho syna nevhodným párem.

Jinovi se Jimin líbil. Působil na něj klidným dojmem až skoro nechápal, jak někdo takový může vydržet s tak věčně nespokojenou a nabrušenou Alfou, jako je jeho syn. Na druhou stranu, třeba z něj ta Omega vymlátí to nejlepší a vtluče mu do hlavy nějaké slušné chování. Jin usoudil, že to bude určitě ta samá osoba jako ta, s kterou ho zaslechl jednou pozdě v noci volat.

,,Dobrý den," pozdravil Jimin a natáhl se k Jinovi pro potřesení ruky. Seokjin ho samozřejmě za ruku vzal a také se s ním pozdravil. ,,Nápodobně."

Hned na to si Jin vzpomenul na jeho šíleně velký problém s brankou, nad kterým Jungkook jen protočil očima a mávnul nad tím rukou. Dál na něj Jin vytáhl to, jak je možné, že nevěděl, že u nich doma bude někdo přespávat. Na co mu mladá Alfa odpověděla tak, že mu odpovídal na sms, kterou v noci poslal. Ah, to byla ta, kterou si kvůli jisté aktivitě doteď nestihl přečíst.

,,Každopádně," odkašlala si po chvilce Jin. ,,Doufám, že jste používali ochranu."

Jimin vedle Jungkooka rudnul jako rajče a nejraději by se vsáknul do pohovky, na které seděl. Jungkook se praštil před čelo, znuděně odpověděl Ano a už doufal, že ho jeho otravná máma nechá na pokoji. Bože, chtěl mít se svým přítelem klid a ne být vyzvídaný hned po tom, co se výhradou z postele a co je Jin načapá oba naprosto nahatý a nepřipravený.

A když se oba už chystali odejít, Jin je zarazil s tím, že mu oba bez řečí pomůžou s přípravou oběda.

Jungkook už už chtěl naléhal, ale Jimin ho zarazil, vzal ho za ruku a zatáhl ho do Kim Seokjinem do kuchyně, kde mu oba nakonec s vařením pomohli.

Že by na něj měl pravdu Jimin dobrý vliv? Ta omega se Jinovi víc než zamluvila.

Sweet taste //NamjinWhere stories live. Discover now