Sweet Taste (3)

1.2K 88 7
                                    

Když si Jin konečně z hlavy sundal banánovou slupku, upravil si svoje perfektní vlasy a s pomocí cizince dostal z nohy prázdnou plechovou konzervu, nemohl si odpustit a cizáka si dlouze neprohlédnout. Neberte ho špatně, když na vás jen tak spadne člověk, taky byste nevěděli, jestli vás někdo vraždí nebo ne.

Jeho pohled mluvil za vše. Co to kurva ta Alfa chce. Byl pohledný a hezky voněl - to Jin nemohl namítat, ale stále nechápal jeho předchozí chování. Je to bezdomovec? Úchyl?

Jajaja, takový pocit z něj vůbec nemá. A právě naopak, žádné nebezpečí z něj necítí, takže je zatím klidný. A když se z jeho obličeje dostal do prohlížení jeho celého, opravdu možného těla, v jeho puse měl pěknou sbírku slin. Opravdu, chtěl si nafackovat. Má dítě a přemýšlí jako puberťák!

Každopádně, jeho oděv tvořilo sako a společenské kalhoty. Bože, to utekl z nějaké bitky? Podle stavu jeho bílé, šíleně zmuchlané košile, by si to snad na poprvé myslel každý. O jeho černém a očividně drahém saku ani nemluvě.

Na druhé straně Namjoon - tak, jak se cizácká Alfa v drahém saku jmenovala - si Omegu stejně tak prohlížela. Nikdy by nevěřil, že potká někoho stejně tak krásného a půvabného, jako jeho syna. Oh, a nebyl snad muž předním ještě krásnější? Jeho plné rty, blond vlasy, padající mu volně do čela. Jeho široká ramena a šíleně sexy úzký pas, v kterém měl ovázanou černou zástěru.

Jednoduše, pastva pro oči. Kim Namjoon si nemohl pomoct. Omega před ním byla naprosto okouzlující.

Mezi dvěma muži bylo... snad až trapné ticho. Ani jeden z nich nic neříkal, jen na sebe tupě zírali. A Jin nemohl uvěřit tomu, co to momentálně dělá. Pro něj neznáma Alfa stojí těsně před ním a mohla by mu udělat naprosto cokoliv. Jenže se o nic nepokouší a klidně stojí. A ještě se mu líbí! Přišlo mu to naprosto k neuvěření.

A když se Jin ze sebe chystal něco kloudného dostat, muži předním pekelně zakručelo v břiše. Jak absurdní ona situace byla, Seokjin si nemohl pomoct a tiše se zasmát. Jeho ramena se třásla, jak se snažil jeho smích zadržet, aby nevypadal tak hrubě. Rukou si zakryl ústa a přivřel oči. Všechno mu připadalo vtipnější, jak v jaké situaci ti dva byli.

Namjoon se zastyděl. Velká Alfa a jeho tváře nabrali jemně růžový odstín. Rukou se podrbal za krkem a očima zakroužil někam do prostoru kolem nich. Druhou ruku si vrazil do kapsy u kalhot a zhoupnul se v bocích.

    ,,Máš peníze?" Zeptal se po chvilce Jin, když se uklidnil. Oprášil si oblečení od prachu ze země a narovnal se v zádech. Jeho postava byla tak ještě mnohem lépe vidět a Namjoon by skoro zapomněl odpovědět.

    A když se Alfa rozkoukala, zašmátral ve svých ozdobně prošitých kasách na kalhotách jen proto, aby zjistil, že u sebe žádnou peněženku, ani peníze nemá. Ani korunu! Vytáhl proto vnitřek kapes ven a našpulil pusu. Jin měl znovu pocit, že se rozesměje.

    ,,Sako mi tu necháš, dostaneš tak večeři," mávnul na něj Jin, otevřel zadní dveře a pustil Alfu dovnitř. Provedl ho jeho velkou, ne, obrovskou kuchyní plnou spěchajících zaměstnanců, kde se po Alfě snad každý otočil. Šli dál až k dvojdveřím, které Jin šťuchnutím otevřel a vešel do prostoru restaurace. Namjoon nemohl odtrhnout pohled od Omegy sexy zadku.

    Jin ho pokynutím posadil k jednomu z volných stolů hned vedle okna restaurace a ozdobného záhonu s bytovými rostlinami. Jednu z nich si musel Namjoon dokonce i malinko odsunut, aby se před její velké a krásné listy pohodlně usadil. Jin se pak z kapsy na zástěře vyndal tablet, vzal ze stolu jídelní lístek, který mu rozevřel a vložil do rukou a čekal na jeho objednávku.

    Namjoon si toho na jeho vkus nedal tolik. Zároveň ale nechtěl, aby vypadal, že nic z jídelníčku nechce. O téhle restauraci toho slyšel hodně - taky o jeho naprosto sexy majiteli. Nikdy by pak na vlastní oči nevěřil, že je pan majitel ještě hezčí než v jeho představách. Nandal si toho pak tolik, kolik by jeho sako mělo pokrýt. I když bylo stále dražší jak všechno to, co si objednal.

    Jin si všechno zapsal a chystal se odejít, jenže to by ho jistý muž nesměl zastavit čapnutím za jeho perfektně vyžehlený rukáv jeho bílé košile.

    ,,Uh, nedáš si večeři? Se mnou? Jako omluvu za..." protočil očima a zkousl so rty, protože netušil, jak jejich předešlou situaci nazvat. A protože připadal Jinovi nějakým způsobem neodolatelný a zajímavý, nemusel se dlouho rozmýšlet a posadil se na místo na druhé straně stolu. Pauzu ještě za ten den neměl, na něco malého se zdržet může.

     Jin tak zavolal na svého syna, Jungkooka, aby jeho objednávku vzal za něj. Ten když přišel, vypadal, jako kdyby chtěl svoji mámu roztrhat na kusy. Pubertální Alfě se nelíbilo to věcné poskakování kolem jiných lidí, ale to jeho rodině nemohl říct. Minimálně ne před zákazníkem, nějaké to vychováni od Jina pobral.

     ,,Jungkook, ještě chvíli se budeš tvářit, jako kdyby tě někdo bral na nože, máš na týden zákaz Wi-Fi," mračil se Seokjin, ale jeho tvář byla i přes to stále dokonalá. Jungkook protočil očima a odešel. Někdy Jin nevěděl co s ním a připadal si, jako že to tam má jako jediný na světě.

    ,,Tvůj-?" Natahoval Namjoon, prstem tajně ukázal na odcházejícího Jungkook. Pohled si držel na Omegy tváři.

    Seokjin si oddechl. ,,Syn," odověděl.

    ,,Můj milovaný syn, kterého bych někdy nejradši zakopal hluboko pod zem," řekl dramaticky. Namjoon se tiše zachechtal.

    Kývnul na souhlas; ,,mám doma to samé. Jen je to moje až šíleně roztomilý. Vychovávám ho sám a někdy si říkám, jestli něco... nedělám špatně." Namjoon si založil ruce na stole a Jin zamrkal. Takže Alfa před ním má také dítě? Očividně pár nemá. Očividně jeho dítě vychovává také sám.

     Jina to zaujalo. Nezná Alfa, která by si jen tak nechala dítě samotná. Tedy, jestli je jeho syn Alfa, tak to by pochopil. Ale roztomilá Alfa? Třeba má Namjoon jen divný vkus.

     Je to tak, že pokud má Alfa s Omegou nebo Betou dítě a z nějakých důvodů, ať už z jakýchkoli, se rozejdou, Alfa jejich potomka nikdy nechce. Je to jejich čest a i když je jednadvacáté století, nic se na tomhle moc nezměnilo. Namjoon mu proto začal připadat ještě zajímavější a cítil se v jeho společnosti příjemně.

    A co se týče Joona, ten slyšel, že má majitel syna. A taky to, že žádného partnera nemá. Takže když viděl Kim Jungkooka, ten chlapec se mu moc zalíbil. Ah, samozřejmě, že ne sexuálně. Ale jako silná a schopná Alfa pro-

    ,,Vaše jídlo," dorazil jeden z Jinových číšníků. Namjoon poděkoval a pustil se do jídla. Jin si nechal přinést bezinkovou šťávu.

    A Jin se nemohl zbavit motýlků v břiše.

Sweet taste //NamjinWhere stories live. Discover now