Sweet Taste (4)

1.1K 93 12
                                    

    Jídlo bylo tak výborné, že se Namjoon pomalu nezmohl na jediné slovo. Jeho pusa byla v jednom kuse plná a Jin ho s údivem pozoroval.

     Jeho tvář mu připadala sympaticky. Stejně tak, jako jeho přitažlivé křivky a naprosto dokonalé ruce-

    ,,Aaaah! Děkuji za jídlo!" Poplácal se Namjoon po břiše po tom, co dokončil celý svůj plný talíř. I když ho jeho prázdný žaludek stál celé jeho sako, stálo to za to. A býval by tady snad za přídavek nechal i jeho kalhoty.

    ,,Chutnalo?" Usmál se na něj Jin. Ten sám svoji pozdní, malou večeři dokončil s plným žaludkem a spokojeným pocitem v hrudi. Přítomnost onoho cizince mu dělala dobře. To by do sebe nikdy neřekl.

    ,,Bylo to snad to nejlepší, co mi kdy prošlo do pusy," odpověděl a zazubil se. Oh, Jin si pro sebe musel pochválit jeho perfektně bílé zuby i po tom, co do sebe nasoukal tolik tmavé omáčky. Je ten chlap vůbec člověk?

    Jin se zakřenil, složil jeho příbor na talíř a utřel si pusu ubrouskem, který měl položený hned vedle. ,,To jsem rád. Proto je to tady taky tak známé!" Pochválil se.

    ,,Oh! Samochvála smrdí," zahýbal Kim Namjoon obočím a začal si sundavat sako. Platit se musí, i když je zrovna jeho oblíbené. Nah, jako kdyby jich doma neměl plnou šatnu. Jeho drahocenný synáček mu určitě pomůže vybrat nové, které bude mít ještě radši. Vlastně, všechna jeho saka pro něj vybírá jeho drahoušek, proto jsou pro něj tak cenná.

    A i když Namjoon nechtěl, po tom, co se podíval na čas na svých AppleWatch, usoudil, že je opradu čas odejít. Má jisté povinnosti, které se sami nevyřeší. Šéfík musí být vždy na místě... alespoň přiměřeně včas.

    ,,Odcházíš?" Zeptal se Jin, když si všim jeho náhlého pohybu - až příliš sexy pohybu sundavání saka, které na něj bylo šité snad na míru. Škoda, že je tak šíleně zmačkané a Seokjin si nemohl vysvětlit, jak tak molo dopadnout.

    ,,Doma na mě čeká moje baby," odpověděl, zvedl se ze židle a hodil na Jina pohled, ,,můj rozkošný synek."

    Jin přísahal, že v jeho očích uviděl srdíčka. Tak silná Alfa a miluje svého syna, kterému ho nechal jeho předešlý partner. Nebo partnerka, detaily znát nepotřeboval. Obdivoval ho a zasloužil si u něj tak úctu. Někdo snad tak jednou přijme i jeho syna.

    Omega se sama hned na to postavila a hravě k Alfě natáhla ruku. Namjoon se pousmál, vesele protočil očima a sako mu podal.

    ,,Pěkný, Jungkook by do toho mohl dorůst, ne?" Prohlédl si ho. Když si všiml snačku onoho saka, málem se mu protočily panenky. Nic ale neříkal, platba je platba a dohoda je dohoda. Cizinec s tím očividně žádný problém neměl.

    ,,Hmm, to určitě. Podle toho co vidím a pokud bude tvůj syn celý po tobě, bude z něj opravdu silná a hrdá Alfa. Jako já!" Ukázal na sebe palce, div neudělal nějakou hloupou pozu.

    Jin byl na jeho slova hrdý. Zahřála ho u srdce. Na druhou stranu si nemohl odpustit se nezasmát na Namjoonovým výstupem. ,,Ale samozřejmě," pronesl, jako kdyby to bylo naprosto jasné.

     ,,Každopádně," tlesknula Alfa, ,,je můj čas odejít," pokračoval. A dovolil si vzít Omegy ruku do své a jemně políbit její něžný hřbet. Jina jeho chování malinko odrovnalo, ale necukl. Ba naopak, byl potěšený.

    ,,Uvidíme se znovu?" Mrknul na něj Namjoon. Hned potom se k němu otočil zády a odešel hlavním vchodem do tmavých ulic nočního města. Seokjin mu ani hláskou nestihl odpovědět a jen za ním tupě zíral. Jako kdyby z něj byl najednou kus kamene.

    A býval by tam snad stál dalších deset minut, kdyby ho jistá mladá Alfa nevyrušila dloubáním do jeho ramene.

    ,,Země volá Kim Seokjina!" Bručel Jungkook. Ruce měl založené v pas a díval se na svou matku poněkud nevěřícně.

     Jin se na něj hned otočil se stejně pitomým úsměvem. Jeden by momentálně těžko řekl, kdo z nich je v pubertě, protože Seokjin vypadal jako školačka s crushem na školního bad boye.

    ,,Copak? Unavený?" Zeptala se ho Omega. Na tohle by se ho za normálních okolností Jin nikdy v práci jen tak nezeptal a Jungkookovi to začalo nahánět husí kůži!

    ,,Jsi si jistý, že se nic neděje?" Mrkal Jungkook, očima si zatím prohlédl sako, které měla jeho mamá založené v podpaží. Nadzvedl na něj obočí a zakřivil pusu.

     ,,Samozřejmě? A teď mazej pro další objednávky." Jeho nálada se změnila rychle jako blesk. Jungkook proto jen otevřel pusu, jako kdyby snad chtěl něco říct, ale hned ji zase zavřel, protože ho žádná slova nenapadla. S povzdechem proto odkráčel k dalšímu stolu s novými zákazníky.

    A Omega Jin? Ten odcupital do kuchyně, kterou přeběhl a skončil v převlékárně opřený o jeho skříňku. Sako k sobě natiskl a nasál tak silnou vůni Alfy, která s ním povečeřela a zanechala Jinovo srdce pekelně křehké.

     A když sako ještě jednou prožmoulal, z jedné jeho kapsy vypadla jistá kartička.

    ,,Ah, takže to nebude trvat tak dlouho, než se znovu uvidíme," růžověl se.

Sweet taste //NamjinWhere stories live. Discover now