Sweet Taste (6)

1.2K 89 14
                                    

Jin zamrkal, sklonil se k zemi a zvednul kartičku, která mu vypadla ze saka. Byla černá, skoro jako kdyby šlo o nějakou kreditku. Zlatým písmem pak na ní bylo napsáno CEO Kim Namjoon.

Jin se zamračil. Nikdo o nikom takovém neslyšel - nebo o názvu firmy, která pod jménem byla. Jaký slavný majitel firmy by se po nocích valil zadními uličkami obchodů a restaurací ve stavu, jako kdyby zrovna opustil nějakou rvačku. Minimálně na to jeho pomuchlané oblečení vypadalo.

Tohle Omeze nedalo klid na duši. I když se později podíval na jeho mobil a snažil se jeho jméno vygooglit, nenašel nic. Dokonce i Jungkook na něj blbě koukal, když vyšel ze sprchy a jeho máma stále seděla doma na pohovce a hledala cosi na jeho mobilu.

Mladá Alfa proto jenom zakroutila hlavu. Jungkook si pak šel sednou na gauč kousek od něj a sám si vzal do ruky svůj iphone.

,,Jungkook! Mohl by ses laskavě alespoň obléknut?!" Prsknul na něj Jin, když si všiml jeho syna, jak dosedá kus od něj jen v šedém ručníku kolem jeho pasu. Ten ale jen protočil očima.

,,Jsem doma, ne venku. Nemůžu si snad dělat co chci?" Zabručel na zpátek a ani na chvilku se na Omegu nepodíval. Z jeho vlasů ještě kapala voda a Jinovi se vařila krev v žilách. Den předtím tu pohovku drhnul jako blázen!

,,Kim Jungkook, bydlíš pod moji střechou. Až budeš bydlet sám, dělej si co chceš. Ještě nastydneš, co pak s tebou budu dělat?" Povzdechnul si.

Jungkook pokrčil rameny. I když neměl na jeho mamá náladu, zvednul se a chtěl se jít obléknout. Jen by ho nesměla zaujmout Jinova zlatá kartička na stole. ,,Co to je?" Zeptal se a hrábnul po ní a rychle si ji prohlédnul, než mu ji Jin rychle sebral z ruky.

,,To tě vůbec nemusí zajímat!" A začervenal se. Jako nějaká školačka, pomyslel si. Ale jenom vzpomínka na Kim Namjoona se mu neuvěřitelně líbí. A protože má jako Alfa Junfkook skvělé reflexy, kartičku si od Jina zase rychle vzal.

,,To je ten cápek z restaurace? Nah, nikdy by mě nenapadlo, že začneš s někým randit," řekl a zašklebil se. ,,Woh, tohle je jak z nějakého filmu. Skoro jako kdyby z toho číhala mafie."

,,To máš z těch tvých počítačových her," odsekl ho Jin. Tentokrát si od něj Namjoonovu kartu opravdu vzal zpátky k sobě. Položil svůj mobil na stolek a popohnal Jungkooka pryč. ,,Mazel je se obléknut. Je čas jít spát."

,,Zítra je sobota..."

,,A? To neznamená, že budeš do rána sedět u počítače." Seokjin skoro litoval, že mu ho kdy kupoval. I kdyby to ale neudělal on, ten kluk by si na něj byl schopný v jeho věku sám našetřit, takže tu myšlenku rychle zahnal.

Jungkook jen mávnul rukou. ,,Mám lepší věci na práci..." zamumlal si pod nos. Volnou rukou, ve které nedržel svůj mobil se prohrábl ve vlasech a malinko našpulil pusu. ,,No, takže mám počítat s tím, že budu mít tátu?"

,,A, JUNGKOOK! Co tě to vůbec napadlo? Je nám spolu dobře, nepořebujeme dalšího vola, jako byl tvůj otec!" Vyvalil oči, majznul Kooka po jeho pěkně svalnatém rameni a zapadnul do kuchyně. Jungkook s broukutím odešel do svého pokoje, vyřešit velmi důležitý hovor, který dříve jak brzy z rána určitš neskončí.

Seokjin si tak nalil sklenici bublinkaté vody a celou ji na ex vypil. Že by měl jeho syn konečně zase otce? Někoho, na koho by se mohl obrátit?

Mít úplnou rodinu je hezká představa. Ale po jeho... nepovedém vztahu... nechce si znovu připustit takovou bolest, kterou cíil v dobu, kdy ho otec jeho dítětě opustil. Myšlenka toho, že má někoho, nakoho se může spolehnout ho hřála u srdce. Jungkook by měl tatínka a Jin by se zase mohl cítit úplný.

Ale děsilo ho to. Na druhou stranu, proč se stranit toho, co mu život nachystal. Kim Namjoon ho zaujal ve velmi dobrém slova smyslu a nechce od něj utíkat. Pokud tedy Alfa od něj neuteče sama. Dokonce všřil v to, že se brzy znovu uvidí.

,,Čas jít do postele," usmál se pro sebe, vložil do dřezu jeho použitou sklenici a sám odešel směrem ke svému pokoj, který byl hned naproti od jeho synka.

A když procházel kolem, nemohl nezaslechnout jistý hovor.

,,Víš, že jsi ta nejúžasnější omega, co jsem kdy mohl potkat? Jak jen můžu mít takové štěstí?" Pak bylo chvilku ticho. Vyloženě měl na sobě sluchátka, takže odpověď druhého člověka Jin neslyšel.

Jungkook se zahyhňal a Jin přísahal, že takový zvuk od jeho pubertálního syna už nějaký ten pátek neslyšel. ,,Ohh, takže se stydíme?" Řekl Jungkook zase po chvilce. Jin si možná připadal trochu špatně, když ho tak špehoval, ale docela ho to zajímalo. A jako rodič musí vědět o svém dítěti všechno!

,,Ooo, nechceš mi poslat... nějaké tvé fotky?" Zeptal se Jungkook pěkně šibalsky, na no se pak začal smát. Omega na jeho druhé straně ho musela odpálkovat. Seokjin nemohl uvěřit svým uším. Najednou se Kookie chová tak hezky!

,,Kurva, tohle si rozhodně nechám zarámovat."

To byla chvíle, kdy se Seokjin rozhodl, že je načase se jít raději věnovat svým vlastním věcem. Radši ani nechtěl vědět, jakou dotku Jungkook dostal.

Když dolehl do své postele a zachumlal se pod deku, přemýšlel nad tím mužem, který mu místo platby nechal jeho pěkně drahé sako. Bylo mu trochu blbé si ho nechat, proto se rozhodl ho následující den odnést do čistírny a vrátit ho. Jedna neplacená večeře jeho restauraci nesloží.

Jin zavřel oči. A přistihl se u toho, jak touží Kim Namjoona znovu potkat. Takového zvláštního člověka.

Sweet taste //NamjinWhere stories live. Discover now