Sweet Taste (12)

1.1K 95 8
                                    

Seokjin měl čas. Samozřejmě, pro muže, na kterém mohl poslední dobou oči nechat, by si byl schopný udělat čas kdykoliv. A taky začínal být sexuálně frustrovaný, takže by to mohla být dobrá příležitost i pro...

,,Mami, jdu ven, k Jiminovi," řekl Jungkook, když už si u dveří obouval svoje bílé nike air force. Jediné smítko bordelu se těch bot nesmělo dotknout, jinak si mohlo kopat hrob.

Jin se opřel o stěnu kousek od chodby. ,,Kdy se vrátíš?" Zeptal se a ruce si složil na hrudi. Už byl nastrojený a sám byl připravený odejít. Jen nechtěl, aby se jeho mladá Alfa cítila nepříjemně, proto ji nechával odejít první. V jeho věku není cool chodit ven s jeho mámou.

,,Nevim. Možná tam přepím." Jungkook si pak hodil přes rameno jeho černý kožený batoh, který zachrastil tak, jako kdyby v něm byla flaška alkoholu, otevřel dveře a s mávnutím na Jina odešel pryč. Jin se raději pokusil na jistý zvuk zapomenout.

Každopádně, Jin se vrátil s jemným úsměvem do kuchyně, kde měl na lince položený balíček pro Namjoona. Hned jak mu zavolal, musel se stavit ve městě pro nějaký dárek, s prázdnou přijít nemohl. Blbec se ani nezmínil, že má narozeniny. To mu ještě nechá sežrat.

Omega vzala taštičku do ruky, do druhé vzala klíče od jeho drahého auta a stejně jako Jungkook odešla z domu.

Venku se začínalo stmívat, začínal večer. Jinovi se den neskutečně táhl, protože se nemohl dočkat, až Alfu po dvou týdnech zase uvidí. Teď ho tak napadlo, že mohl Jungkooka odvést... ale alespoň se to dítě projde.

Cesta k Namjoonovi trvala opravdu jen chvilku. A možná by tam byl rychleji pěšky, protože cestou chytil snad každý semafor, který jen mohl. Když pak před Namjoonovým domem našel místo k zaparkování, v jeho břiše cítil bájné motýlky. Nemohl se dočkat!

Jin zaklepal na dveře od bytu Alfy, které se hned po jeho prvním zaklepáním otevřeli. Skoro jako kdyby za nima Namjoon vystával už celé hodiny a trpělivě čekal na Omegu. Namjoon Jina na přivítanou hned objal, zvedl ho do vzduchu a položil ho zase zpět na zem až po otočce za prah dveří.

,,Taky tě rád vidím, Namjoon," protočil očima Jin. Alfa předním se někdy chová jako nějaký středoškolák. Ale nestěžuje si, je to roztomilé. Teď si dokonce uvědomil, jakou sílu má. A to jsou skoro stejně vysocí.

,,Rád tě vidím, Jin. Omlouvám se, že jsem nedal vědět dříve, ale-" drbal se Joon za krkem, jen kdyby ho Omega nepřerušila se zamračeným výrazem na tváři.

,,Máš narozeniny a ani nejsi schopný mi o nich dát vědět?!" Prsknul a ruce dal v bok. Změny v jeho náladách probíhají hodně rychle. Tohle pro změnu přijde roztomilé Alfě. ,,Ahh, někdy jsi horší jak můj syn," zašklebil se.

Namjoon zahrál šíleně uraženého a zavedl Jina do obývacího pokoje, kde na pohovce netrpělivě čekal někdo další. A nebyl to jeden člověk, ale rovnou dva. Ale jen jeden z nich byl naprosto v rozpacích poznat jeho novou mamá.

Proto hned jak uslyšel hlasy z chodby, vzal kytičku, kterou koupil v obchodě s květinami kousek od jejich apartmánu do ruky a natáhl ji před sebe. Zarůžověl se, zavřel oči a když vycítil přítomnost jeho tatínka s další osobou ve stejné místnosti jako je on, zhluboka se nadechl a začal jeho dlouho připravovanou frázi.

,,Vítej, nová maminko! Jsem Kim Jimin! Můj papá je někdy trošku nespolehlivý, všechno na co sáhne zničí, ale je to dobrý muž! Určitě je! Prosím, vezmi si ho!" Ten konec malinko pokazil. Tohle vlastně vůbec říct neměl, ale co už. Jestli to bude jeho nová maminka, stejně se vezmou! A Jimin chce tak moc být družička. A jednou taky nevěsta...

Bylo ticho. Nikdo nic neříkal, proto Jimin pomalinku otevřel oči a nakouknul před sebe, kde stál Kim Seokjin s vykulenýma očima a jeho papá s rukama před obličejem. Tohle od jeho drahouška Namjoon vážně nečekal.

A ještě překvapenější byl Jin, který několikrát zavřel a otevřel pusu, jako kdyby chtěl něco říct, ale žádná slova z jeho úst nevycházela.

Jimin se začal styděl a omylem zakňoural. Jungkook, který celou dobu seděl na pohove a čekal, až to divadlo skončí se zvedl na nohy a objal Jimina kolem ramen. ,,Čau, mami. Překvapení?" Nadzvedl obočí. Popravdě sám až do dnes nevěděl, že se jeho rodič schází s rodičem jeho přítele. Ta situace mu přišla totálně nesmyslná, ale vtipná. Namjoon Kooka znal už ode dne, co byl u Jina v restauraci poprvé, takže ho to nijak nepřekvapilo. Náhodou, nemohl být šťastnější, že je jeho baby s někým jako je syn Seokjina.

Seokjin se podíval nejprve na Namjoona, který se na něj divně křenil. Potom na děcka před ním. ,,Namjoon, Jimin je-" chtěl se ujistit, jesli je vážně pravda to, co vidí a co si myslí.

,,Moje baby," odpověděl hrdě. ,,A moje beby je malinko nervozní z toho, že ho nebudeš mít rád," zašeptal. Jimin pravdu vypadal jako hromádka neštěstí s rukou Kooka kolem jeho ramen. Jungkook vedle něj vypadal jako rambo v jeho bomber bundě.

,,Ehh... tohle není oficiální žádost o ruku, že ne?" Bylo jediné, co ze sebe Seokjin dokázal dostat.

Sweet taste //NamjinWhere stories live. Discover now