Sweet Taste (8)

1.3K 93 8
                                    

Sex?

Zamyslel se Jin. A popravdě, Sex s Kim Namjoonem by pravděpodobně ani neodmítl. Už to pro něj bude nějaký pátek, kdy nechal své choutky vyjít na povrch a i jeho gynekolog mu doporučil znovu sexuálně žít. Kvůli svému synovi byl několik let na injekcích, které narušovaly jeho zdravý metabolismus a oddalovali jeho říji. V jeho případě ji spíše zcela vyrušili. Partnera neměl a Jin by na sebe nebyl hrdý za to, kdyby si Alfu na svoji říji najmul. Ano, i takové servisy v moderní době existují.

No, a protože ho Namjoon neuvěřitelně přitahoval, sex s ním si dokázal představil. A ona Alfa na tom byla stejně. Namjoon si jen představoval, jak se Omega vedle něj svíjí pod jeho velkým tělem a jak škemrá o jeho dlouhý penis.

Oba spolu vedli docela zábavný hovor. Sem tam se někdo z nich zasmál, zčervenal, nebo křivil obličej. Každopádně, kde kdo by si i myslel, že spolu dávno nějaký vztah mají. Dokonce že jsou manželé, protože se ti dva k sobě více jak hodili.

,,Jsme tady," mrknul nakonec Namjoon a zaparkoval svoje auto na rozlehlém parkovišti. Zavedl Jina do jedné z blízkých a romantických restaurací, kde Seokjin zažil snad tu nejpříjemnější večeři. I když Joona tak dlouho neznal... doslova ho znal jen pár hodin, cítil se s ním šíleně dobře. Dokonce ho opravdu napadala myšlenka, pokusit se o nový vztah.

Jeho bývalý muž a otce jeho syna byl úžasný člověk. Dokázal se o ně postarat, miloval je. Jenže očividně nic netrvá věcně a i když si Jin myslel, že jejich vztah nemůže nic přetrhat, mýlil se.

Do života jeho manžela se připletl někdo nový. Jin si dodnes pamatuje, jak o něm mluvil a jak byl sám Jin nadšený, že má jeho milovaný v životě někoho dalšího, kdo se o něm postará a má pro sebe skvělého přítele. Jenže z jejich přátelství se začalo stávat něco víc.

Když Jinovi jeho přítele poprvé představil, Jin si myslel, že i on sám by s ním mohl být v přátelském vztahu. Ale když se spolu v jejich obývacím pokoji začali bavit, Jin si připadal, jako kdyby byl vynechávaný a postupem času dokonce naprosto ignorovaný.

A jak tak čas běžel, jeho manžel se nevracel dlouhé dny domů, až se jednou vypařil na celý měsíc s tím, že má práci a nějakou domu v ni zůstane. Jin zůstával klidný. Začal si zvykat na jeho absenci, až se sám přistihl u toho, že mu ani neschází. A když se pak v jeho domě konečně ukázal s rozvodovými papíry, Jin je skoro jako bez duše a jediného slova podepsal.

,,Děje se něco?" Vyrušil Namjoon Jina z jeho hlubokého zamyšlení. Jin zamrkal a zakýval hlavou. Příbor položí na talíř a napil se ze své sklenice plné bublinkaté vody.

,,Ne," začal. ,,Nic mi není. Jen jsem se... zamyslel," odpověděl. Podíval se na Namjoona a usmál se. Třeba by opravdu mohl najít svoji druhou lásku. A jen při té myšlence se pro sebe uculil. ,,Vběhl mi do paměti můj bývalý manžel." Odpověděl popravdě. Pokud by s ním vztah mít chtěl, musí k němu být upřímný. A Kim ho musí přijmout celého i s jeho minulostí.

,,To je v pořádku," Namjoon se natáhl směrem s Jinovi a spojil jejich ruce do sebe. Namjoon svým palcem hladil hřbet jeho ruky a mile se usmíval. Namjoon působil tak klidně. ,,To je v pořádku, sám tyhle chvilky mývám."

Jin byl malinko zaskočený. A jeho srdce poskočilo. Namjoon je opravdu vnímavý a pozorný muž. Až se Seokjin divil, jak dobře volí slova. Jeho ruka na té jeho byla tak teplá a příjemná, že skoro zapomněla na jeho jídlo.

,,Chybí ti?" Zamumlal Jin. Možná to bylo od něj trochu rudé se ptát, ale nedalo mu to. Namjoon se na něj nechápavě podíval a Jin pochopil, že se z jeho otázky už nevykroutí. Proto tiše pokračoval. ,,Myslím, chybí ti? Matka tvého... syna," řekl. Trochu se za tvoji otázku styděl a svou volnou rukou se podrbal za krkem.

Namjoon si oddechnul, ale úsměv na jeho tváři ho neopouštěl. ,,Miloval jsem ji. Ale. Už tu není. Není důležité vyhlížet budoucnost?"

Seokjin se zhluboka nadechl. Namjoonova odpověď ho překvapila. Ale ne v tom špatném. Už znovu se Jin přesvědčil, že muž předním je někdo úžasný. Někdo, o koho nechce přijít a chtěl by ho poznat víc. ,,Já o svém bývalém nepřemýšlím ve zlém. Chci si pamatovat jen to dobré a ničeho v životě nelitovat."

Namjoon byl uchvácený. Omega před ním byla perfektní. Krásná, silná... dělala by perfektní matku pro jeho princeznu. Je to od něj pošetilé takto přemýšlet? Možná. Ale je dospěly muž, který je v poslední době hluboko uvnitř osamělí a nový člen by jeho rodinu náramně oživil.

,,Tak," naklonil se Namjoon k Jinovi ještě blíž, než byl. ,,Nebudeme pokračovat v dnešním rande?"

Jeho pohled mluvil za vše. A Jin si tu možnost nechtěl nechat uniknout. Proto kývl, svůdně si olízl ret a jen na dnešek si po dlouhé době dovolil chovat se volně.

Dnes to bude jen on a Kim Namjoon.

Sweet taste //NamjinDonde viven las historias. Descúbrelo ahora