Sweet Taste (21)

734 74 3
                                    

Postel dlouho ustlaná nebyla. Namjoon Jina položil na jeho záda, jeho rty nezpouštěl z těch svých. Srdce mu bušilo a připadal si jako panic, který teprve jde vyzkoušet chuť prvního sexu. Jin rozevřel nohy, aby k němu Alfa mohl. Pomohl mu sundat bálý ručník, co bylo jediné, co měl Joon na sobě a odhodil ho někokam mimo jejich společnou postel. Rukama mu cuchal vlasy a nehty šimral po krku.

,,Jin," vydechl Namjoon po jednom z jejich několika dlouhých a nemotorných polibků. Sem tam o sebe cinkli zuby, jejich jazyky byly propletené. Provázek sliny spojoval jejich rudé rty po tom, co se od sebe odtáhli pro trochu vzduchu. Bylo jim horko, Omega s rudými tvýřemi ležel na svých zádech a hluboce vydechoval do rytmu jeho milence.

Jin byl vlhký. Tak vlhký, že své nohy dal ještě více od sebe, aby Alfa ucítil jeho vzrušení. Jeho úd stál tvrdě na jeho břiše, na stehnu cátil stejně tak tvrdý penis Namjoona. Oba si dlouze vydechli, než jejich rty znovu našli cestu k sobě.

Jin nechtěl čekat, byl nedočkavý. Tolik nedočkavý, že svými dlouhými a hubenými prsty zajel do své dírky, hluboko pro potěšení. Znal své slabé místo, věděl, jak hluboko do sebe musí svými prsty vstoupit aby si udělal dobře. Kolikrát se o sebe musel postarat sám bez partnera. A když už ho teď po tolika letech znovu má, nemůže si pomoct, ale pokaždé, když s ním ulehá do postele, cítí se jako v ráji.

,,Nech mě...," řekl Namjoon, sjel svým tělem níže a zastavil se hlavou u Jinova penisu. Rukama ho chytil za boky, jeho vlhké rty obalil kolem Omegy přorození. Jazykem projel po celé jeho délce, slízl pro něj tak výborné kapičky Omegy spermatu a každou po sobě polykal. Seokjin zaklonil hlavu do měkkého polštáře, ruce znovu zabořil do hlavy muže, který ho měl v ústech.

Když spolu měli sex poprvé, byl to Jin, který si vzal úd druhého muže do pusy. Tentokrát to někdo dělá pro něj, cítil se opečovávaný. Byl zvědavý, jak se jehomilene bude chovat během jeho těhotenství. Ale v případě Namjoona si byl jistý, že se bude cítit jako výsost. Nemohl se dočkat, až bude jeho bříško viditelné, Jimin z něj bude jako Omega určitě také nadšený. Zajímalo ho, jestli spolu bude Jungkook a Jimin tak dlouho, aby spolu měli děti. Budoucnost ro všechny vypadalo tak slibně.

Namjoon se od Jina odtáhl akorát ve chvíli, kdy chtěl svému milenci povědět, že má od vyvrcholení blízko. Znovu se vahoupl nad Jina, rukou se nastavil k jeho dírce. Jin byl připravený, na to nebyla třeba žádná slova. A tak příjemný pocit, jako ten, když Namjoon konečně po tak dlouhém čekání začal jeho tvrdou špičkou tlačit na jeho otvor netřeba kondomu, byl jako jedna velká emocionální bomba. Jeho tělo se zatřáslo, uvelebilo se kolem Alfy velikosti. A když so byl Joon jistý, že může bez problémů v jeho aktivitě pokračovat, začal do Omegy pomalu vjíždět a vyjíždět. Ne ale úplně, hned se k němu okaždé vrátil.

Jin se kolem něj svíral pevně. Jeho penis byl jako v ohni, po celém břiše měl motýlky. Byl tak blízko. Jin rozkoší hekal a sténal pod jeho váhou, bez žádného studu mu ukazoval vešketré své pocity. S ústy dokořán, očima červenýma a vlhkýma od slz, se Jin jen ztěží natáhl pro další polibek blný cvakání zubů a sem tam lehce belestivého, ale stále zatraceně vzrušujícího, kousání.

Ani Seokjinův krk nezůstal bez pozornosti. Byl plný kosanců a fialových cucfleků. Jin miloval jeho rty na jeho krku, označit ho ale nechat nemohl. A Namjoon to věděl, Jin mu věřil. Proto byl pro Alfu Omegy krk stále otevřený, bez žádného strachu či nedůvěry. Jin mu tolik věřil, tolik. A i když Namjoon tolik chtěl udělat Omegu pod ním jeho, nemohl, nechtěl. Miloval ji, to stačilo. Milovali se.

A když na dva muže přišlo vyvrchlení, Namjoon se udělal hluboko uvnitč jeho přítele, z jeho dírky ještě dlouho po tom vytékalo jeho už studené sperma. Namjoon se přetočil na záda, Omegu si vytáhl na sebe. Bez jediného slova oba dva odpočívali, poslouchali rytmus srdce po orgasmu toho druhého.

Jin byl ten, co ticho jeho slovy ukončil. Hlavu si opřel o Namjoona hruď a usmlál se. ,,Jsi výborný."

,,Myslíš, v sexu?" Nadzvedl hlavu Namjoon, aby se na Jina mohl podívat z lepšího úhlu a úsměv mu oplatit.

,,Hmm, nejsem si jistý, jestli jsi dobý v něčem jiném," uculil se. Namjoon si oddechl a svou hlavu znovu položil na polštář. Rukama Jina hladil po jeho obnažených zádech, které měly ty nejpůvabnější křivky, jaké si Joon mohl na muži kdy představit.

,,Alespoň k něčemu jsem ti dobrý, co?" Jin brouknul na souhlas. Vybrané z jeho hlasu se přenesli na Alfy hruď, kde ho zalehtaly.

,,Kdybys nebyl tak dobrý, třeba teď nečekáme našeho drobečka," poškádlil ho Jin znovu. Jeho Alfa se dokázal chovat šíleně rozkošně, když ho k tomu Jin správně vyprovokoval. Všeho ale samozřejmě s mírou. Možná.

,,Ale ovšem," odpověděl znovu Joon. Natáhl se k jedné straně postele a přitáhl tak deku, kterou je oba přikryl. Sprcha na ně počká do rána. ,,Zítra spolu zajdeme k doktorovi. Nemůžeš naše dítě nechat dál bez dozoru."

Jin souhlasil. Teď, když si jejich nenarozené rozhodli nechat, musí udělat všechno proto, aby dobře rostlo. Zítra vše řekne i jejich synům, Jimin určitě bude mít radost. Proto prozatím zavřel oči, uvelebil se na Alfy hrudi a nechal ho, aby ho k sobě pevně objal.

Sweet taste //NamjinWhere stories live. Discover now