Sweet Taste (5)

1.3K 101 15
                                    

,,Tati! Kde jsi jako celou dobu?!"

Když se Kim Namjoon vrátil do jeho prostorného bytu v jedné z nejlepších částí města, snažil se do něj vsoukat jako myška. Kdyby ho jeho baby načapal, že je celý ve zmuchlaném oblečení a dokonce bez saka, měl by pěkný problém.

Jenže, to by musel mít trochu štěstí.

Jeho milovaný syn, Omega Kim Jimin, byl snad už hodiny přiravený přímo před vchodovými dveřmi s rukama složeným na hrudi. Jako kdyby jen čekal na moment, kdy se jeho otec konečně vrátí.

Jimin byl sladká Omega. Jeden by i řekl, že vším tím luxusem rozmazlená, ale Namjoon si na jeho výchově dával hodně záležet. I když ho Joon měl na starosti sám a bez matky v domácnosti to často nebylo úplně snadné, Jimin postupem času převzal všechny povinnosti, jakožto ženy v domácnosti.

Naučil se vařit, sice ne tak dobře, jako Kim Seokjin, ale pro Namjoona bude stále na prvním místě. Staral se o domácnost tak skvěle, že by jeden těžko poznal, kdo je pán.

Ale, být samotným Alfa otcem bylo v Jiminově pubertě těžší, než by si jeden dokázal představit. Když dospěl do věku, kdy se začal zajímat o jiné Alfy, Bety, začaly ho také samozřejmě zajímat i jisté věci. Zajímal se o sex, jenže jako Alfa toho Namjoon nemohl jeho drahouškovi moc prodat. Zajímal se o těhotenství a jaké s ním má jeho papá zkušenosti. Další hororová otázka pro Namjoona.

Každopádně, co by pro jeho baby neudělal a snažil se omeze všechno hezky vysvětlit. I když... někdy možná né tak podrobně, jak by možná bylo třeba. Zároveň ho ale hřálo u srdce, že jeho jediný syn věří natolik, aby se mu se vším svěřil. I s jeho momentálně první láskou!

Kim Namjoon je ale někdo, kdo jen tak někoho nepřijme. Jeho baby je jeho. A vždy bude jen a jen jeho baby. Žádná špinavá cizí Alfa mu na Chimminka skákat nebude. Ale potom, co o něm Jimin tak básnil a do jeho tajného deníčku psal snad každý detail toho, co jeho Alfa dělá, co má radá... povolil mu jeho přízeň. Jen žádný sex, to až po svatbě.

Jimin se ten večer tak červenal. Samozřejmě, všechno odkýval a souhlasil ještě před tím, než mu to Namjoon nakázal.

,,Ahh! Můj dokonalý Jimminenku!" Díval se Namjoon všude možně po předsíni, jen ne na Omegu. Boty poslušně srovnal k ostatním do stojanu a pomalu bezdůvodně si urovnal svoji bílou košili.

,,Podívej, kolik je hodin! Bál jsem se o tebe!" Špulil Jimin rty. Jimin se o jeho papá opravdu bál, kvůli práci, kterou dělá, se mu může kdykoli cokoli stát. A mladá omega by si nic takového ani nechtěla představit. Za nic na světě by nechtěl, aby se jeho papá něco stalo. Asi by se zbláznil.

,,Ah, ani jsem si nevšiml," podrbala se Alfa na zátylku a konečně udělal několik kroků dovnitř. Obejmul jeho rozkošného syna a zavrtal svůj nos do jeho fluffy vlasů. Čerstvě umytých a vyfenovaných. Jeho baby mělo na sobě jeho noční pižamko s růžovými, drsnými králíky. Namjoonův dárek k jeho posledním narozeninám.

,,Promiň, moje zlato, papá se byl jen s někým setkat," řekl Namjoon. V jeho mysli se hned objevil obraz toho úžasného muže, kterého potkal dnes večer. Byl si jistý, že se mu o něm bude zdát. Nebo minimálně o jejich společné večeři, kterou by si hned zopakoval. Ruka, kterou políbil byla tak něžná a dokonalá-

,,Nechtěl jsi říct, vyřídit si s někým účty? Papá, není to poprvé, co-" chtěl začít Jimin, ale Alfa Kim Namjoon mu jeho plné rty zastavil svým ukazováčkem, který mu na ně jemně přiložil. Chim zamrkal a dál byl ticho.

,,Zlí pánové si zaslouží nakopat zadky. Ale," uculil se a hrdě se usmál. ,,Co když jsem se byl setkat s tvojí budoucí mamá?"

Jimin koukal, jako kdyby viděl ducha. Jeho papá a byl někoho potkat? Někoho tak důležitého? V tak strašných hadrech?! Vždyť ztratil i to zatracené sako, které teď někde určitě leží zadupané a roztrhané!

,,Mamá?! Musel jsi ji vyděsit! Oh, Kim Namjoon, chceš snad zůstat navždy sám?" Prohodil nevěřícně Jimin. Jimin by byl moc rád, kdyby měl někoho, na koho se může obrátit více jako na omegu, matku. A taky by byl šťastný, kdyby si jeho papá našel svoji spřízněnou duši. Nikdy nebyl proti štěstí rodiny a popravdě, malinko ho zajímalo, co za člověka jeho táta potkal. A jak si pro sebe ukradnou jeho pozornost.

Namjoon zakýval hlavou, vzal Jimina za paži a dovedl ho k pohovce v jejich velmi prostorném obývacím pokoji. Jimin donesl čaj a sedl si ke svému tátovi, na kterém mu opravdu záleželo.

,,Neměl jsem sebou peníze, takže jsem musel platit sakem," řekl Joon a čaje se napil. Jeho vůně i chuť byla naprosto delikátní. Ještě aby ne, když ho dělalo dítě s jeho geny.

,,Ale osoba, se kterou jsem se setkal, mi hned vzala srdce," křenil se. Namjoon se cestou domů nemohl dočkat, až mu o Jinovi řekne. Až ho Jimin potká, určitě si ho zamiluje. Možná to bylo trochu přehnané, dělat, že je Seokjin už dávno jeho... ale to by nebyl Namjoon. Co si zamane, to dostane. A Omega z dnešního večera mu ukradla kus srdce i mysli.

,,V tom případě doufám, že moji budoucí mamá nebudeš plašit," řekl rázně Jimin. Stále ale s úsměvem na tváři. Jeho táta byl někdy blázen, někdy muž snů. Pořád ale ten nejlepší tátá, kterého by si mladá omega mohla přát. I když mu Namjoon nedovoloval sahat na žádné jeho pracovní věcí - které ale Jimina hrozně zajímali a pokaždé byl naštvaný, když slyšel NE - nikdy by se nedokázal představit v rodině někoho jiného.

,,Ah, myslím, že v tuhle dobu už šílí nebo je naprosto zvědaví a vzrušený," pronesl Namjoon vznešeně.

A pravda. Když Jin zvedl ze země své restaurace Namjoonovu kartičku a po chvíli červenání a srdci v očích si ji prohlédl a přečetl, spadla mu čelist snad až k patám.

————————————
Hit the ^.^
A určitě mi můžeš zanechat tvůj názor na mé první Namjin story! ^.^

Sweet taste //NamjinKde žijí příběhy. Začni objevovat