Sweet Taste (9)

1.1K 89 5
                                    

    Měli sex.

    Po jídle je Namjoon zavedl do jeho domu. Na Jinův styl byl až moc velký a možná si ho tak kdysi přála jeho manželka. Když tu ještě byla. Dokonce měl příjezdovou cestu. Ne tak dlouhou, jako to lidi vidí ve filmech, ale byla tam. Každopádně, celý dům na Jina působil neuvěřitelně příjemně.

    Bylo kolem desáté, možná jedenácté večer. A vlastně na tom ani nezáleželo. Oba muži byli nazí, přikrytí Namjoonovou dekou. Ulepení a zadýchaní od jejich noční aktivity.

    Jin ležel na břiše. Pravidelně oddechoval a pozoroval Alfu, jak rozsvicuje lampičku a bere nějakou knihu z jeho šuplíku. Z jejich povídání věděl, že čtení knih je Joonův koníček. S knihou v ruce připadal omeze sexy.

    ,,Zábavný příběh?" Zeptal se Jin. Malinko se natočil na bok a rukou si podložil hlavu. Jeho vlasy byly upocené a sem tam se mu nějaký pramínek lepil na čelo. Jeden by se divil, jak se Namjoon mohl ovládat a nezačít s omegou druhé kolo. Na jejich první noc by to ale bylo... trochu moc. Oba byli spokojení a to bylo momentálně hlavní.

     Namjooon se usmál, knihu zavřel a ukázal ji muži vedle něj. Z čela mu odhrnul pramen vlasů. ,,Měli bysme se jít vykoupat," prohodil.

     Seokjin si knížku prohlédl. Byla to kniha se spoustou politických názorů. Jak by někoho něco takového bavilo číst? Jin by dal rozhodně přednost nějaké šíleně romanťárně a celu noc by strávil s tím, že by si představoval sebe jako princeznu. Jak dětinské.

    ,,Možná. Asi by to bylo..." podíval Jin se pod deku. Jednomu by se zkřivil obličej. ,,Určitě si musíme dát sprchu. A já ti pomůžu přehodit povlečení."

     Jin se s ucuknutím posadil. Po tak dlouhé době mít tak intenzivní sex bylo skoro stejné, jako kdyby to bylo jeho poprvé. Moc dobře cítil každý jeho sval na jeho pozadí. Určitě bude pěkně nateklý. Na druhou stranu byl s tím pocitem spokojený. Měl radost, že to byl zrovna Namjoon, který se s ním miloval. Miloval.

     Jin by si rozhodně dokázal představit nějaký románek s tak úžasnou Alfou, jako je Kim Namjoon.

     ,,Potřebuješ pomoc?" Uslyšel Jin Alfu. V jeho hlase byl poznat jeho šibalský úsměv. A Jin nebyl blázen. Proto se možná trochu stydlivě usmál a hodil ruce kolem Kimova krku. ,,Prosím."

     Namjoon se pyšně usmál, jednou rukou podebral Jina pod koleny a druhou pod zády. Deka z něj při tom pohybu spadla tak, že byla Alfě na očích Omega v plné své kráse. A možná by se Jin i styděl, kdyby se nepřipomněl, že ho Namjoon před pár minutami viděl ještě víc odhaleného. Viděl snad každá kout jeho těla. Proto si Jin jen opřel hlavu o Namjoonovu hruď a ruce nechal zaháknuté a jeho krkem.

    Joon s Jinem v ruce zašel do koupelny,  kterou měl přímo v jeho velkém pokoji. Nechal napustit vanu a hodil do ní bombu s olejíčky. Jin si musel rejpnout a donutil Alfu přidat i hromadu bublinek.

     Vana byla dost velká na to, aby se do ní oba dospělí muži vlezli najednou. Jin si sedl mezi Kimovi nohy a udělal si pohodlí.

     ,,Tak, jaký jsem byl?" Zeptal se Namjoon, když bral do ruky šampon na vlasy a masíroval s ním Omegy hlavu. Když už jsou ve vaně, proč se neumýt komplet. Omegy vlasy byly na dotek vážně příjemné a jemné. Celé jeho tělo bylo příjemné a jemné. Namjoon se nemohl dočkat, až bude onu omegu znovu držet pod sebou, s jeho penisem hluboko uvnitř jejího těla.

     Jin se zhluboka nadechl. Nemohl si vybrat mezi tím, jestli má Alfu začít provokovat, nebo mu popravdě odpovědět. ,,Lepší, než si dokážeš představit. Kdy se to vlítneme znova?" Zeptal by se nejradši. Jeho tělo se nad vzpomínkou jejich aktu stále chvělo.

     ,,Perfektní," řekl nakonec. Namjoon si spokojeně brouknul a začal Omegu hladově líbat po jeho odhaleném krku. Rukama bloudil po jeho stejně tak odhalené hrudi, kde se zastavil na jeho růžových bradavkách. Kroutil s nima po směru hodinových ručiček, sem tam je zmáčkl mezi palcem a ukazováčkem. Nestálo ho to moc námahy a už zase byli tvrdé.

    ,,N-Namjoon!" Zarazil ho na moment Jin. Nemohl si dovolit být znovu zrušený. I když svému milovaného Kookiemu psal sms, že přijde domů pozdě, stále se musel někdy vrátit. ,,Musím jít do- Nah! Kim Namjoon!"

     Namjoon Jina ignoroval. Nemohl si pomoct. ,,Můj syn dnes není doma. Dovolil jsem mu přespat u jeho kamaráda. Hm? Tvůj syn to doma jistě zvládne taky jednou doma sám," zabroukal mu do ucha. Jin cítil na své kůžičce Alfy teplý dech.

    Jin se nebál toho, že by to Jungkook doma sám nezvládl. Jen měl špatný pocit z toho, že ho tam nechá samotného i když řekl, že přijde. Zatím proto nic neodpověděl. Dominantní hlas muže za jeho zády mu pomalu nedával na vybranou. Jeho tělo bylo po chvilce zase hned jako v ohni a jediné, co si dokázal představit, byla Alfa hluboko uvnitř něj.

     Namjoon ho samozřejmě do postele dostal znovu. I když původní plán byl jen jednou, oba se nakonec nechali unést.

     Tedy, až po tom, co Jin napsal další sms pro jeho syna, že se domů vrátí až ráno. A když mu přišla odpověď, neměl ani čas se na ní podívat.

    Kim Namjoon ho zabavil až do brzkého rána.

Sweet taste //NamjinWhere stories live. Discover now