Sweet Taste (18)

762 70 13
                                    

   Namjoon nadzvedl obočí. Takovou otázku nečekal. I tak se ale usmál, Jin na něj zíral.

    ,,Drahoušku, nemyslíš, že Jimin a Jungkook momentálně vystačí za pět dalších?"  Jin našpulil pusu, lépe se na posteli uvelebil a mlčel.

    ,,Ah, nebudeš tomu věřit, ale mít další by mi nevadilo," na chvilku se odmlčel, ,,mít jich pět by bylo akorát!"

    Seokjin protočil očima, kde by jako chtěl najít někoho, kdo by dobrovolně prošel porodem pětkrát? Maximálně tak ve snu. Nebo by to musel být úplný blázen. ,,Hodně štěstí se sháněním porodního maniaka."

Namjoonův smích se rozezněl po místnosti, jako kdyby tam byl s Jinem a ne několik tisíc kilometrů daleko. Jin si musel přiznat, že se bez něj cítil opuštěný, sám. Popravdě, bylo pro něj docela těžké v noci usínat, tolik let bez partnera a když už nějakého má, kterému patří jeho srdce, je od něj daleko. Dokonce měl chuť se dotknout jeho prsty obrazovky telefonu, jako kdyby tak snad mohl jeho sladkou Alfu cítit. Neudělal to, místo toho si ochrnul vlasy z čela a přikryl se dekou.

,,Teď zcela upřímně, tohle je rozkošné téma, ale není to něco o čem by se dva dospělí lidé měli bavit po telefonu, hm? Drahý, povinnosti volají. Posílám vám všem hodně lásky, řekni Jiminovi, aby se svému tatínkovi taky alespoň ozval!"

Jin kývl, několika vzdušnými polibky a něžnými slovy se se svým milencem rozloučil, ač to pro něj bylo těžké. Když hovor skončil, napojil svůj mobil do nabíječky a oblékal si zpět svoje tričko. Omega byl se slovy Alfy poměrně spokojený. Nezanechal na jeho srdci s jeho momentálně "tajným" těhotenstvím žádné rány. Namjoon nevypadal, že by měl něco proti dalšímu členů rodiny. Proto se Jin rozhodl, že má Namjoon plné právo o jejich dítěti vědět. Jaké mezi nimi na něj bude rozhodnutí, to ještě počká. Jak řekl Joon, tohle není něco, co se má řešit na dálku, ale z očí do očí.

__________________

    Bylo asi pět hodin odpoledne, kdy do dveří od jejich bytu někdo z chodby strčil klíče. Jimin a Jungkook se vraceli z jejich povinných předmětů, ale bylo slyšet víc než jen jejich dva hlasy. A Seokjin neslyšel o nikom, kdo by se k nim měl na večer přidat. Proto odložil naběračku na kuchyňskou linku a opřel se o stěnu předsíně, kde už se do bytu vloupal jeho syn s Jiminem a dalším jedním klukem, kterého Omega ještě neviděl. Nadzvedl obočí a čekal na vysvětlení. I když se nezlobil, jako rodič byl vždycky radši, když mu příchod nějakého kamaráda jeho synové oznámili dopředu.

    Kluk co s nimi přišel byl Omega. Oči se mu rozzářily hned při prvním pohledu na Jina, kde z něj vypadlo; ,,Nevěděl jsem, že máte tak nádhernýho bratra." Očividně si ani nevšiml, že to řekl nahlas. A kdyby byl v anime, rozhodně by mu z koutku úst tekla slina.

     Seokjin se zarazil, očima si muže projel očima od paty až k hlavě.

    ,,Hoseok, to je moje máma," protočil očima Jungkook. Každopádně Jin byl poměrně potěšený, že vypadá tak mladě, že ho někdo nazval bratrem svých vlastních dětí.

     Hoseok se začervenal, narovnal se v zádech a s úklonou se omluvil. Jin ho ale s velkým úsměvem a smíchem uklidnil, že to bere jako kompliment. Ještě aby snad ne. Hned na to je pozval do kuchyně, kde si je všechny pozval ke stolu. Hoseok vedle sebe odhodil jeho brašnu, která byla pro Jina dost podezřelá. Nechal ale mládež, ať se sama vyjádří. A kdo jiný než Jimin by se mohl chopit slova.

,,Mami, tohle je můj přítel z výtvarné fakulty, Jung Hoseok, Omega!" Vzal svého přítele Jimin kolem ramen. ,,Ale doma se nepohodl s rodiči, mohly zůstat přes víkend u nás?" Jin měl těžké chvíle odmítnout štěněčí oči jeho syna.

,,Můžu se zeptat, proč by Hoseok jen kvůli nepohodě s rodiči utíkal z domu?" Nadzvedl Jin obočí. Jungkook se tiše uchechtnul a podložil si hlavu rukou. Jimin ho probodl pohledem, vyměnil si s druhou mladou omegou dlouhý oční kontakt a pokračoval, jako by se nechumelilo.

,,Hobi je gay!"

Seokjin se zarazil, Hoseok vůbec nevypadal jako vyvedený z míry, že o něm někdo něco takového řekl. Oh božínku, zrovna v tenhle moment by se Seokjin přál, aby u něj byl Namjoon a něco takového mohl řešit on. Alespoň jeho vlastní syn drží pusu a do jejich konverzace se vůbec nepřidává.

    ,,A proto se pohádal s rodiči?"

    ,,Přesně tak."

    Jin nikdy nebyl někdo, kdo by byl homofobní. Ha, několik jeho zaměstnanců mají partnery se stejným second genderem. Jen by nikdy nečekal, že se to někdo vůbec nebude bát takhle vypěvovat do vzduchu. A především po tom, co se kvůli tomu podle všeho rozhádá s rodiči a odejde z domu.

,,A proto jsi mu nabídl, že zůstane u nás." Na svoji otázku dostal Jin dvojité kývnutí.

    Seokjin si oddychl, prsty si projel po celé délce jeho perfektního nosu. Být Gay je v moderní době poměrně normální, i tak se ale bohužel najdou rodiny, které svým dětem kvůli jejich orientaci jsou schopní ze života udělat peklo. Jin dokonce párkrát i přemýšlel, kdyby s něčím takovým přišel jeho vlastní syn, co by s ním asi tak udělal. Prostě ni, co by. Je to naprosto normální a přirozená věc, proto byl upřímně malinko naštvaný na Hoseoka rodiče, aniž by je znal. A Jimin už dávno věděl - protože měl mnoho s mnoho otázek - že je jeho nová maminka s LGBTQ+ naprosto v souladu. Proto se zřejmě nebál jeho kamaráda takto "odhalit".

,,Takže zaprvé," oddechl si Jin po chvilce ticha. ,,O víkendu laskavě zavoláš své rodině. Jestli ne ty, já potom." Hobi očividně neměl nic proto, protože kývl. Hodně rychle.

,.A za druhé, budete mi celý víkend pomáhat, tatínek tu není a to neznamená, že tu nebude pořádek, hm?" Znovu Jimin a Hobi zakývali, Jungkook se hlavou praštil o stůl. Žádné videohry, to přesně Jin řekl, jen jo jeho přítel a Hobi neznají tolik jako on. S dalším hlubokým výdechem je Jin poslal z kuchyně pryč a začal nandavat večeři.

Už se nemohl dočkat, až se s tím pochlubí svému milenci. A taky si byl jistý, že ho celý víkend migréna neopustí.

Sweet taste //NamjinWhere stories live. Discover now