Sweet Taste (19)

840 79 4
                                    

Hoseok zůstal u Kimů celý víkend. Samozřejmě, Jin svému milenci o Hoseokovi všechno řekl, dokonce mu zakázal spát v jednom pokoji s Jiminem, protože je Omega stejně tak, jako on. A nechtěl nic riskovat. Jako by to ale pomohlo, protože Jimin spal věčně jen s Jungkookem, kde to pro něj bylo mnohem nebezpečnější.

Každopádně, Hobi si to doma vyříkal poměrně slušně, jeho rodina si přes víkend vyčistila hlavu. I tak se ale po několik dalších dnů, které se převrhli v týdny, zdržoval Hobi skoro každý den. S Jiminem si rozuměl dobře, a i přes Kookovi věčně nekončící keci, se s Omegou sám dam na dobrou vlnu.

Čas všem čtyřem utíkal rychle, proto se i návrat hlavy rodiny přiblížil skoro mrknutím oka. A Jin kvůli tomu začínal být nervozní, protože si slíbil, že Namjoonovi o jejich společném "úletu" řekne. Uklidil celý byt, uvařil dobrou večeři - které se nepřekvapivě zúčastnil i Hobi - a čekal na sms Alfy. Letadlem přistál už před nějakou dobou, momentálně čeká na to, kdy konečně uslyší cinkání klíčů v jejich domovních dveřích. Chtěl potom počkat, až se všichni navečeří, děcka zalezou do postele, aby si potom mohl sám s jeho drahým sednout k televizi a uvelebit se na gauč. Nemohl se dočkat, až padne do rukou jeho svalnatého Namjoona.

Seokjin nahnal mládež ke stolu a všem nandal. Svůj a Alfy talíř také připravil, ale sám si k jídlu nesedl. Rozhodl se, že počká. Nakonec nemusel čekat dlouho, protože jen co se otevřeli dveře od jejich bytu, Jimin vyskočil na nohy a upaloval svého papá pozdravit.

,,Tolik radosti jsem teda nečekal," řekl Namjoon a podal svému synovi několik dárkových tašek, které přinesl. Jeho osobní věci mu prý někdo donese až další den, to nespěchá. Jimin dárkové tašky vzal, nechal jeho tátu, aby mu ukázal to, co je pro něj a Jungkooka a odnesl si všechno do pokoje. Pěkně si je Namjoon rozmazluje. Hoseok pana Kima pozdravil, poměrně nervózně, než zmizel pryč za jeho přáteli.

I Jinovi něco donesl, ale to mohlo počkat na později. Jediné, co teď potřeboval, bylo nasát vůni jeho milovaného, kterého okamžitě popadl za pas a vynesl do vzduchu.

Jin svoje ruce obmotal kolem krku jeho partnera a s velkým úsměvem na tváři ho políbil na přivítanou. Jeho plné rty byly horké, měkké a tak příjemné, že by Alfě nevadilo pod nimi zemřít. Jejich polibek byl dlouhý a pomalý a oba si ho užívali jako kdyby byl jejich poslední. Když se dva zamilovaní vidí po takové době... je to jako kdyby se kolem nich zastavil čas. Namjoon se ani nesvlékl z jeho oblečení, objímal Omegu vší jeho silou.

,,Víš vůbec, jak moc jsem se tě nemohl dočkat?" Řekl Namjoon, když Omegu položil zpět na zem a sedl si s ním ke stolu. Jin mu podal jeho talíř a posadil se na židli hned vedle něj, přitáhl si ji k němu co nejblíže to jen šlo. Namjoon ho políbil do vlasů, než za jídlo Jinovi poděkoval a pustil se do jídla. A jak mu chutnalo, domácí jídlo je vždycky to nejlepší. Především to od vaší drahé polovičky.

,,Chutnalo?" Zeptal se Jin a položil si hlavu na Alfy rameno.

,,Bylo to vynikající, děkuji," odpověděl Namjoon, ruce si položil na svoje nacpané břicho. Jin se nechal zavalit Alfy vůní, chtěl, aby byl zase cítit jako on. Mohlo za to jeho těhotenství? Možná by to věděl, kdyby navštívil doktora. Dva měsíce s dítětem v břiše nejsou zrovna ideální, všechno nutné si ale za pomocí Jimina vyhledal na netu. A dneska byl ten den, kdy se s jeho Alfou rozhodne, zda si jejich miminko nechá nebo zajde v nejbližších dnech na potrat. Nechtěl nadcházející dál protahovat a i když byl Namjoon na první pohled unavený, sám mu nabídl, aby se s ním šel na chvilku posadit na pohovku. Vzal ze skříně víno a sobě i své Omeze nalil jednu skleničku.

Jednu ze skleniček podal Jinovi, který si ji vzal, ale nenapil se. Věděl, že jedna sklenička by mu pravděpodobně vůbec neublížila, ale... na poprvé nechtěl nic riskovat. Ne, že by o tom Joon něco věděl.

,,Namjoon," upoutal na sebe pozornost Jin, když se s ním Alfa chystal cinknout a připít. Joon se zastavil, s tichým ,,Hm" dal Jinovi najevo, aby pokračoval. Jin se proto nadechl, položil skleničku vína na stolek, který byl před nimi, a ruce složil do klína. Možná si měl nechat jeden z jeho těhotenských testů a jen jen na férovku Alfě ukázat, ušetřilo by mu to slova a nervy. Každopádně teď už je na to pozdě, Jin mu to už musel říct. Dřív, než bude pozdě.

,,Pamatuješ si to, o čem jsme jednou mluvili? Myslím... o dětech." Jin zabloudil očima někam po místnosti, nechtěl se muži před ním podívat do tváře. Jen, pro jistotu.

,,Um-"

,,Ne, nech mě domluvit!" Zastavil ho okamžitě Jin. ,,Víš, věci se mají tak, že... jsme si nedávali pozor."

Namjoon seděl vedle něj se skleničkou vína v ruce. Seokjin doufal, že už Alfu napadne, kam míří, ale očividně ne. Co od něj taky čekal. Proto Jin protočil očima a našpulil pusu.

,,Jsem těhotný, Namjoon."

Sweet taste //NamjinWhere stories live. Discover now