Sweet Taste (11)

1.2K 86 6
                                    

    ,,Tati?" Ozvalo se klepání na dveře od Joonovi pracovny. Kancelář měl zařízenou přímo v jejich domě, aby se od svého baby nemusel na tak dlouho vzdalovat. Samozřejmě, sem tam musel odejít, ale nebylo to tak časté. I když mu Jimin říkal, že je dost velký na to, aby to doma zvládl sám, jeho tatínek byl jednoduše neodbytný.

    ,,Copak?" Zvedl hlavu od svého notebooku Kim. Chim proto vzal za kliku a nakoukl dovnitř. Nebyl si jistý, jestli neruší zrovna v nepravou chvíli, proto jen zamrkal a čekal, až ho jeho tatínek pozve dál. A to taky Namjoon udělal. Přeci by neodmítnul jeho jediné dítě. Jeho rozkošné mochi!

    Jimin se usmál, vklouzl dovnitř a dveře za sebou zase pomalu zavřel. V ruce držel malou krabičku, kterou se ale snažil schovat za svými zády. Jeho blonďaté vlasy mu neposedně padaly do očí a na jeho tátu se celou dobu křenil. Jeho úsměv byl tak dokonalý, že se Alfa na svém pracovním křesle malém roztekla. Jak by se mu líbilo, kdyby vedle něj stál Kim Seokjin...

    ,,Jiminni, máš něco na srdci?" Zeptal se Namjoon, když se mladá omega zastavila před jeho mahagonovým stolem. V jeho středu bylo udělané akvárium, kde dokonce plavalo několik rybiček. Jimin ten stůl miloval, ale čistit by ho sám nikdy nechtěl. Musí to dát šílené práce. Proto si taky jeho táta volá odborníky, aby se v jeho ekosystému nic nepokazilo.

    ,,Oh, copak jsi zapomněl?" Našpulil pusu Jimin s jednu rukou stále za zády. Jeho papá je někdy neskutečný! ,,Neříkej, že o dnešku neví ani má nová maminka!" Zhoupl se na patách a předklonil se dopředu. Jimin už dokonce věděl, že muž, se kterým se jeho táta už několik týdnů, se jmenuje Seokjin. Nebo prostě jen Jin, jak ho sám rád nazývá.

    ,,Zapomněl, zapomněl... drahý, asi se mi musíš připomenout. Mám toho poslední dobou opravdu nad hlavu," promluvil si Namjoon spánky. Byla to pravda, s Jinem se neviděli skoro dva týdny a Alfa z toho začíná být frustrovaná. Málo sexu pro něj očividně není dobré po tom, co si na něj za poslední dva měsíce tolik zvyknul.

    Dva měsíce. Tak dlouho už spolu spí. A Namjoon ani nechce ignorovat to, jak se do Omegy rychle zamilovává. Nah, co si to bude nalhávat. Už se dávno stihl zamilovat.

    Jimin protočil očima, tiše se zasmál o stůl obešel tak, aby mohl svého papá pevně obejmout kolem krku. Dlouze nasál vůni jeho otce. Namjoon udělal to samé. Sladká vůně jeho dítěte, omegy, ho uklidnila. A kdyby mohl, klidně by se s Jiminem zachumlal pod deku na jejich pohovce ve společenské místnosti a sledoval s ním - jeho tak oblíbené - Anime. I když to není přímo Namjoonův šálek kávy, společnost si s jeho synem užívá ohromně.

    ,,Přemáháš se. Už nejsi nejmladší," šťouchnul si Jimin. Alfa na odpor zabručela. ,,Ah, Jimin, tenhle stařík toho má v kalhotách pořád dost!" Přidal se k žertu. Oba muži se tak rozesmáli.

    ,,Kim Namjoon, copak jsi zapomněl? Dnes máš narozeniny!" Oznámila mu s tím největším úsměvem Omega. Natáhl před sebe ruce s tmavě modrou krabičkou v nich a zkousl si spodní ret. Nemohl se dočkat, jak na jeho dárek jeho milovaný papá zareaguje. Ode dne, kdy přišli o jejich mámu, se Jimin snaží Alfě dělat veškerou náhradu. Snaží se jeho tátu každým dnem dělat šťastným. A teď, když se jeho tatínek konečně zakoukal do někoho, kdo by mohl zalepit ránu na jeho srdci, se Jimin nemůže přestat radovat.

    Namjoon byl na m moment zaskočený. Po chvilce se ale zasmál, stáhl si Jimina k sobě na klín a políbil ho na čelo. I když byl Jimin skoro dospělý, jako Omega miloval takovou pozornost a nikdy nenamítal. ,,Jak jsem jen mohl zapomenout?!"

    ,,To jsi celý ty. Práce je tvé druhé jméno," řekl Chimm. ,,Notak, všechno nejlepší! Podívej se!" Podal mu dárek. Namjoon ho tak otevřel a podíval se dovnitř.

     ,,Nevěděl jsem, co bych ti mohl dát... Jungkookie mi s výběrem pomohl," mumlal si pod nos. Joon věděl o jeho příteli a rád si ho proto dobíral. Ať už kvůli tomu, že chce vnoučata co nejdřív, nebo jen kvůli tomu, aby měli bezpečný sex, protože jsou na děti oba ještě moc mladí. Namjoon by uvítal, kdyby měl v rodině mladou Alfu, která by po něm mohla zdědit jeho společnost a gang...

    ,,Lásko, ta kravatu je perfektní," políbil ho znovu na tvář. I když má Namjoon peněz pomalu nad hlavu, jeho dítěti je nikdy na konto nedával. Nechtěl, aby si Jimin kdy myslel, že je lepší než kdo jiný jen proto, že má peníze. Proto má jeho syn jen to nejpodrobnější kapesné, ze kterého si nic extrémně drahého dovolit nemůže. Namjoon byl na sebe hrdý, jak dobře Omegu vychoval.

     Jimin se uculil a kravatu, kterou měla Alfa zrovna na sobě, mu sundal a nahradil ji za tu novou. Ve vázání kravat byl po letech mistr. Nebylo ráno, kdy by jeho tátu nechal odejít do práce bez něj nezavázané kravaty. ,,Jsem rád, že se ti líbí."

   Několik minut na to se společně jen v tichosti tulili, než Jimin usoudil, že je načase, aby se jeho táta znovu pustil do práce. Samozřejmě ho ujistil, že mu na večer připravuje ten nejlepší dort, který kdy ve svém životě jedl. A že by na něj možná mohl někoho pozvat.

     Namjoon hned věděl, koho má na mysli. A špatný nápad to nebyl. Dokonce to byl perfektní nápad, protože naposledy, co se s jeho Omegou viděl, bylo před dvěma neskutečně dlouhými týdny. Možná dnes večer nebude mít čas... ale za pokus to stojí. Proto hned vytáhl svůj iphone z šuplíku a napsal sms muži, se kterým by si dokázal představit zbytek života.

Sweet taste //NamjinKde žijí příběhy. Začni objevovat