6- KARŞILAŞMA!

6K 309 272
                                    

Sınır 160 vote 200 yorum

Buraya herkes içinden geçen bir emojiyi koysun 🖤

Buraya da hangi burç olduğunuzu yazar mısınız? ✨🌙

İyi okumalarrrr

Selim Bey hala inanamıyordu. "Adımı nereden biliyor bu kız Şehzade?" Adam bir an durdu.

'Sen benim adımı nereden biliyorsun baba?' dememek için kendisini zor tuttu. "Kız arkadaşım baba," adam Şehzade ve Alin'in çaprazında ki sandaliyeye yerleşti

"Otur buraya kızım, ben bu şerefsize hiç güvenmiyorum." Kız gülerek oturdu. "Aslında biliyor musunuz, arada bende aynı şeyi yaşıyorum." Şehzade derin bir nefes alarak camdan deniz manzarasına baktı.

"Adın ne senin bakalım?"

"Alin, efendim."

"Ne kadar süredir birliktesiniz?" Şehzade dönüp Alin'e baktı. Tam konuşacağı an babası onu keskin bir dille uyardı.

"Sen sakın konuşma , ben hanım kızımla konuşuyorum!" Selim Bey Şehzade'ye bakarken Şehzade Alin ile göz gözeydi.Alin, Şehzade'ye göz kırparak öpücük attı. Bu kısaca elime düştün, demenin tatlı haliydi.

"Aslında iki ay olacak," Selim Bey duraksadı. "İki ay mı?" Hemen ardından iç cebinden telefonunu çıkardı ve bir şeyler yaptıktan sonra kulağına götürdü.

"Alo, Ekrem yavrum şirkete baksana Alin adında her hangi bir çalışan var mı? Tamam oğlum ara geri." Ardından telefonu masaya bırakarak kıza baktı.

"Sen şirkette mi çalışıyorsun?" Kızın kaşları çatıldı. Aklına Carla gelmişti.

"Yok yok ben asistanı de değilim sekreteri de çok şükür!" Şehzade yaptığı imayı anlayarak kaşlarını sanki mümkünmüş gibi daha fazla çattı.Selim Bey konuşacağı an telefon sesi buna engel olmuştu. "Nasıl... Tamam o zaman." Telefonu kapattıktan sonra Şehzade'ye döndü.

"Şerefsiz, iki ay diyor. Sen bu kızı aldattın mı birde?"

"Ne?" Alin'in sessiz çıkan sesiyle baba oğulun bakışları genç kıza dönmüştü. "Sen beni aldattın mı?" Kızın mavi gözleri sulanmıştı.

"Güzelim aldatma falan yok." Babası sinirle tekrar söze girdi. "Nasıl yok, ben sizi bir buçuk ay önce yakalamadım mı?" Şehzade sinirle babasına döndü.

"Ne yapmaya çalışıyorsun sen?" Selim Bey çıkan sesi umursamadan masaya vurdu. Bir kaç kişinin dikkatlerini üstlerine çekselerde umursamamıştı ikiside.

"Sen nasıl konuşuyorsun babanla!" Şehzade sinirle güldü.

"Geldiğinden beridir adam akıllı bir şey söyleseydin düzgün konuşurdum. Amacını anlayamıyorum."

Alin baba ve oğulun birbirine girmesini izleyerek daha fazla kötü hissetmek istemiyordu.

"Şey Selim Bey, Carla'yı söylüyorsanız biliyorum onu ben," masanın üzerinde ki ellerine baktı. "Biz o zaman Şehzade ile bitirmiştik." Şehzade sinirle bir nefes aldı.

AŞK-I BEKÂ EFSUNKAR (+18) Devam ediyor...Where stories live. Discover now