20- NİŞAN ALIŞVERİŞİ!

4.7K 339 339
                                    

20- NİŞAN ALIŞVERİŞİ!

Sınır 165 oy, 220 yorum

Herkes burayı en sevdiği renklerle doldursun bakalım. Siyah ve mor 🖤💜

Okumaya başladığınız saat buraya 👈

Okumaya başladığınız saat buraya 👈

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İyi okumalarrrr

"Çok bekletmedim değil mi?" Masada ki herkes ayaklanırken Serdar söze girdi.

"Az oldu bizde geleli zaten sorun yok güzellik." Banu Hanım da gülümseyerek oğluna ve gelinine döndü. "Nasılsınız bakayım," Şehzade susarken Alin mahçupça gülümsedi.

"Teşekkür ederiz, iyiyiz, sizler nasılsınız?" Banu Hanım Sahte bir sinirle kaşlarını çattı ve Serdar'a döndü. "Siz mi dedi bana?" Serdar'da başını sallayarak güldü.

"Kaynanasına siz diyor." Ardından Alin'e bakarak devam etti Serdar:

"Çok ayıp ettin." Alin utanırken Şehzade'ye baktı. Bir zahmet etse de konuşsa diye düşündü. Sanki Şehzade hissetmiş gibi Serdar'a baktı.

"Senin niye şu an da burada olduğunu hala bilmiyorum. O yüzden sesini kes ve Alin ile uğraşmaktan vazgeç." Serdar göz atarak Banu Hanım'a baktı. "Eh hadi madem yukarı çıkalım." Banu Hanım'ın konuşması ile Şehzade Serdar'a döndü.

Başıyla işaret verirken Serdar başını salladı.

"Şehzade hesabı halletsene lan, biz çıkalım gelirsiniz siz." Şehzade, Alin'in elini tutarak parmaklarını parmaklarının arsına geçirdi. Onlar kasaya giderken Serdar, Gül'e baktı.

"Benim parama yazık." Gül güldü, Banu Hanım yürürken önce Gül'e baktı. Sonra Serdar'a, "Oğlum, bu hanım kızımız kim?" Serdar derin bir nefes aldı.

"Bu sorunun cevabı henüz istediğim bir cevap olmadığı için cevap vermeme hakkımı kullanmak istiyorum." Banu Hanım gülümserken, Gül, Banu Hanım'a baktı.

"Alin'in çocukluk arkadaşıyım." Banu Hanım başını salladı. Aslında gelini hakkında o kadar çok şey merak ediyordu ki, Gül'e sormayı düşünse de bu fikirden hemen vazgeçmişti. Eğer Gül gelini ile konuşurken Banu Hanım'ın kendisi hakkında bir şeyler sorduğunu söylerse Alin'in kırılabileceğini düşündü.

"İlk nereye bakalım sultanım?" Banu Hanım etrafına bakındı.

"Biz ufak şeyleri almaya başlayalım. Kıyafet falan, mesela şu mağazadan başlayalım." Ardından Gül'e döndü.

"Sen Alin'in bedenini biliyorsun değil mi?" Gül başını sallayarak onayladı ve mağazaya girdiler.

Şehzade ise öte yandan kızın hala kendisine uzak davrandığını fark edebiliyordu.

AŞK-I BEKÂ EFSUNKAR (+18) Devam ediyor...Where stories live. Discover now