12- PİKNİK!

5.1K 307 432
                                    

Sınır 140 vote, 220 yorum

Burayı siyah kalpler ile dolduralım mıı 🖤🖤🖤

Burayı siyah kalpler ile dolduralım mıı 🖤🖤🖤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İyi okumalarrrr

Yaşlı adam yavaşça gözlerini araladı. Torununun evi de sabahın köründe çok güneş görüyordu yahu!

Torununun uyuduğu koltuğa bakınca çarşafın altından döküldüğünü gördüğü saçlarla kaşları çatıldı. "Hasbi Allah." Rüya gördüğünü sanıp gözlerini yumdu, ardından açtı. Tekrar gördüğü siyah saçlarla yavaşça, sessiz olmaya çalışarak ayaklandı. Koltuğun önüne gelince çarşafın ucunu tuttu ve yavaşça açtı.

Torununu, burnunu kızın saçlarına dayamış bir şekilde, Alin'i de kafasını da torununun çıplak göğsünde görünce derin bir nefes aldı. Ne de güzel seviyorlar birbirlerini diye düşündü.

Ama müsamaha gösterirse evlilikleri uzatacaklarını biliyordu. Yaşlı adam da gece yatağını yadırgadığı için gece uyumak ve uyumamak arasında gidip gelmişti.

Kızın gece geldiğini az çok hatırlıyordu. Bastonunu dönerek eline aldı ve başlarına gelip bastonunun ucunu torununun omzuna koyup torununu uyanması için sarsmaya başladı.

Bu güzel kız uyansın istemiyordu. Torununun kaşları çatılsa da Alin'i çıplak göğsüne daha çok çekmekten başka bir şey yapmadı. Kızın kaşlarının çatıldığını ve gözlerinin titrediğini görünce mecburen uyuduğu koltuğa geri döndü. Bu güzel kızı utandırmak istemiyordu.

Kız gözlerini açtığı gibi gördüğü ilk şey Şehzade'nin kaslı göğsü olmuştu. Gülümsedi, adamın belinde ki sıkı ellerini hissederken, adamın göğsüne daha da sarılıp yanağını göğsüne yasladı. Adamın düzenli bir şekilde atan kalbini duyunca alt dudağını ısırıp, kaşlarını kaldırdı.

Acaba Şehzade'yi uyandırmadan kalkıp kahvaltı mı hazılasam, yoksa onu da uyandırıp mı hazırlasam diye düşündü. Ayaklanmak için kalkmaya çalıştığı an da adamın kollarını daha da sıkmasıyla kız gülümsedi ve kafasını kaldırdı. Şehzade'nin kemikli çenesiyle bakışerken dayanamadı ve çenesine küçük bir öpücük kondurdu. Sonuçta o da istediği zaman beni öpüyor, benim de öpmem de sakınca yok diye düşünmüştü.

Yaşlı adamınsa onu izlediğinden habersizdi, elini Şehzade'nin göğsünden çekti ve kirli sakallı yanağına yerleştirdi.

"Şehzade..." diye sessizce fısıldadı. Uyanmış olduğunu fark etmediği için, yaşlı adamı uyandırmak istemiyordu.

Şehzade ise kızın yanağında ki eli ile gözlerini daha da sıktı. Kız hafifçe yanağına tokat attı. "Kalksana ayıcık!" Sessiz bir şekilde fısıldamıştı. Kızın sürekli hareket etmesinden dolayı rahatsız olan adamsa onun yanağında ki elini tuttu ve ikisinin arasına sıkıştırıp, sarılıp uyumaya devam etti.

AŞK-I BEKÂ EFSUNKAR (+18) Devam ediyor...Where stories live. Discover now