21- BÜTÜN İZLERİMİ SİL!

6.6K 341 397
                                    

21- Bütün İzlerimi Sil!

Sınır 180 vote, 230 yorum

En sevdiğiniz, ya da herhangi bir şarkıdan, küçük bir söz bırakın 🎶
Gün doğmadı ama doğar elbet 😌❤️

Okumaya başladığınız saat buraya 👈

Hafif acılar konuşabilir ama derin acılar dilsizdir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hafif acılar konuşabilir ama derin acılar dilsizdir...
Seneca

Bu bölümde +18 sahneler olacaktır. Rahatsız olan uyarı yaptığım yerde geçebilir.

İyi okumalarrrr

Gözünü hafifçe açarken karnından gelen guruldamayı duymak istemedi. Hatta hareket dahi etmedi Alin. Sadece başını kaldırarak gözlerini sevdiği adamın kusursuz yüzüne sabitledi.

Adamın çok yorulduğunu düşündüğü için uyandırmak istemiyordu. Derin bir nefes aldı. Ardından bakışlarını tavana çevirdi.

Acaba annesi ve babası da görüyor muydu kızlarını? Kendi kendine gülümsedi, iyi birine denk geldim anne diye konuştu içinde ki ses, Şehzade ise gözlerini sıktıktan sonra yavaşça açtı ve tavana bakan kızı görünce gülümsedi.

Saat kaç olursa olsun; uyandığı zaman gördüğü ilk yüzün Alin olması, kendisini dünyanın en şanslı adamıymış gibi hissetmesine neden oluyordu.

"Ne zaman uyandın?" Alin birden irkilerek başını çevirdi. "Korkuttun ya, bir kaç dakika oldu."

Şehzade başını sallayarak kızın şakağını öptü. Kolunu başının altından çektikten sonra rahatça gerindi. Üstünde ki örtüyü attı ve bacaklarını yataktan sallandırarak yere sabitledi. Dirseklerini dizlerine yasladıktan sonra yüzünü de ellerine gömdü.

Alin yatakta adamın sırtına yaklaşarak elini adamın sırtına uzattı. "İyi misin?" Şehzade sadece başını salladı ve yavaşça ayaklandı.

Kapının önüne gelmişken dönüp Alin'e baktı. "Aç mısın?" Başını sallayarak ayaklandı. Şehzade gecelik ile kusursuz gözüken kızı süzerken, Alin'de başını eğerek kendisine baktı. Alin hala kapı kenarında duran poşetlere eğildi ve üstünde ki geceliğin sabahlığını bularak üstüne geçirdi.

Ardından hala kendisini izleyen adama dönerek elini uzattı.

Birlikte mutfağa indiklerinde Şehzade, Alin'in yorgun olduğunu bildiği için sandalyeyi çekerek kızı omuzlarından iterek oturttu. Babası fazlaca yıpratmıştı bugün.

AŞK-I BEKÂ EFSUNKAR (+18) Devam ediyor...Where stories live. Discover now