16- MESAJ!

4.2K 326 362
                                    

16- MESAJ!

Sınır 135 vote, 215 yorum

Herkes buraya ileri de kendisini hayal ettiği mesleği yazabilir mi🦋🌹

Herkes buraya ileri de kendisini hayal ettiği mesleği yazabilir mi🦋🌹

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okumaya başladığınız saat buraya 👈

İyi okumalarrrr

Alin sıcaklıkla gözlerini araladı. Hareketlenmeye çalıştı ama adam öyle bir sarılmıştı. İkisininde çıplak bedeninin birbirine çarpması gibi birde üstlerini mi örtmüştü?

Ayakları sanki saatlerdir bu komutu bekliyormuş gibi ince olan battaniyeyi çekmeye başladı. Alin ayakları ile battaniye iterken vücuduna basan sıcaklıkla adamın kolları arasında aşağıya doğru kaydı.

Sonunda çıkıp derin bir nefes alınca, adamın ne zaman geldiğini merak etmişti. Yatakta bacakları üstünde kayarak, ayaklarını soğuk zemin ile birleştirdi.

Şehzade'nin gömleğini ve pantolonunu bıraktığı yere baktı. Derin nefes alarak kendini telkinlemeye başladı. Sonuçta onu sevdiğini söylemişti.

Hem adam da kızı öpmüştü, Serdar Şehzade sana aşık demişti. Ona güvenmeliydi. Başka yolu yoktu. Kendisini Şehzade'nin kıyafetleri önünden aldı ve camın önüne geçti.

Perdeyi hafifçe açarak camdan dışarıya bakınca, bahçede hala sohbet eden Gül'ü ve Serdar'ı görünce çok şaşırmıştı. Saat kaçtı ki acaba, yatak odasının duvarlarına bakınca saat olmadığını gördü.

Sanki zaten bu anı bekliyormuş gibi hızla adamın pantolonunu aldı ve cebinden telefonunu çıkartıp saate bakmak için ekranını açtı.

Saat 03.53'tü. Kızın gözüne bildirim panelinde ki bildirimler çarptı. İki saat önce adama bir mesaj gelmişti. Bir numaradan, kız bildirimin üstüne basınca gelen parolaya baktı. Adamı şifresini tahmin edecek kadar tanımıyordu ama parmağını basacak kadar biliyordu.

Adamın yanına yaklaştı. Kızın az önce kafasının altına uzattığı sol kolu hala öyle duruyordu. Telefonu baş parmağına yaklaştırdı ve bastı.

Parmak izi eşleşemedi mi?

Sonra adamın kaslı göğsünde duran diğer eline kaydı bakışları ve ona yaklaşmak için dizleri üstünde yatağa tırmandı.

Şehzade sağ elini yanağına kaldırıp yanağını kaşıtacaktı ki, Alin elini elini çabuk tuttu ve zorla da olsa Şehzade'nin parmağını okuyarak telefonun açılmasını sağladı.

Alin, elini atarak adamın yanağını kaşıdı. Hızla telefonun ekranının kapanmasına müsaade etmeden banyoya girdi, kapıyı kilitledi ve klozetin kapağını kapatarak üstüne oturdu.

AŞK-I BEKÂ EFSUNKAR (+18) Devam ediyor...Where stories live. Discover now